Slovenija
11191 ogledov

Tokrat se "krivica" godi tistim v mestih

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • radovednica 07:54 30.marec 2022.

    Poleg vseh neumnosti v tej deželi nori, je še to, da se moraš na UE naročiti, kdaj bi prišel in celo čakati mesec dni. Zakaj? Odgovor za mesečno plačo. Ko prideš na UE, za okencem ena sama oseba, mest je ...prikaži več vsaj 3 - 5, vendar dela le eden. Izdelava dokumenta, če ga potrebuješ, bi morala biti urejena brez naročanja, takoj. Iz lastnih izkušenj, izven LJ. Slučajno prideš mimo UE, stopiš do okenca, v desetih minutah opraviš vse za novo osebno in še vozniško. Vse dobiš prej kot v tednu dni.

  • Avatar Marjan Ješovnik
    Marjan Ješovnik 09:14 30.marec 2022.

    Vsem tem uradnikom bi bilo potrebno uvest obvezno naročanje pred obiskom trgovine. Ko smo se osamosvojili ,vsi nove osebne in potne liste ,pa nobenega naročanja. Enostavno so se med korono navadili živet v coni udobja in se polenili.

  • bi_ba 08:31 30.marec 2022.

    Jaz sem na UE brez čakanja uredila za osebno izkaznico in pasoš v manj kot 5 minutah, dokumente pa dobila v 3 dneh. Je bil pa potreben prijeten izlet v toplem, sončnem dnevu.

  • marko345 08:46 30.marec 2022.

    Zaradi priseljevanja v Ljubljano se niso povečale kapacitete v upravnih enotah, ni novih osebnih zdtavnikov,ni novih zdravstvenih domov ipd. V krajih od koder so pa ti ljudje prišli je pa vsega naštetega dovolj, šole so skoraj prazne, vrtci tudi. V ...prikaži več Ljublani se gradijo samo Lidli,Hoferji, nova stanovanja, za ljudi pa ničesar. Zo so dejstva.

  • kapibara1 08:51 30.marec 2022.

    Šel na dopust v Belo krajino, pa še spotoma na UE Črnomelj vse dokumente zrihtal. Še največji projekt- "problem" je bilo fotografiranje...

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:40 30.marec 2022.

    Izvirni greh je v tem, da se izdaja dokumente množično na nekaj let. Če bi zadevo razpršili na več let nebo nastajalo zastojev.. kaj pa ti ljudje delajo ko ni leto za zamenjavo dokumentov?

  • jakec1575 11:27 30.marec 2022.

    Nove biometrične osebne izkaznice s QR kodo in gesli so varnostni strel v koleno ob trendu kibernetskih napadov in kraje identitet. Zapomnite si, kaj sem napisal.

  • Debora_McKnight 13:15 30.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Milan48
    Milan48 16:52 30.marec 2022.

    Lepo bi bilo, da bi ta novinar raziskal koliko dokumentov naredi zaposlena oseba na teh uradih (seveda skupaj s šefi) na npr.: mesec. Verjetno vsi (vse) delajo kot, da je beli štrajk. Mogoče čakajo, da bo od države (od našega ...prikaži več denarja) njim še kaj kapnilo za delovno uspešnost, skrajševanje čakalnih vrst, nevarnostjo covida, ... Če bi te zadeve prevzel zasebnih bi jih bilo najmanj 3/4 preveč!!!

  • bobubob 11:54 31.marec 2022.

    Jah, ljudje, če bi vedeli, koliko denarja je bilo zapravljenega za informatizacijo socialističnih upravnih procesov in koliko je bilo pri tem pokradenega... Danes je vse 'e', storitev pa počasnejša kot kdajkoli. Tule torej nekaj 'ne štima'. Ampak vse to smo ...prikaži večo si izvolili kar lepo sami. Levi leve, desni desne. Oboji pa so se na korito tako privadili, da so sklenili pakt - na naš račun. Poosamosvojitveni levičarji so stegovali tace po mojem kapitalu, t.i. desnica pa novem še po mojem zdravju..

  • jakec1575 11:29 30.marec 2022.

    severnokorejski hekerji se naravnost veselijo.

  • bmz 13:01 30.marec 2022.

    Pred cca. mesecem dni bil na U,E, Ljubljana naročen zaradi menjave os. dokumenta. V stavbi skoraj nobene stranke. V čakalnici kjer dobiš številko nikogar, v notranjosti pri okenčkih nič. Po nekih 15minutah potrkam in vstopim. Odprta dva okenčka. Ko sta ...prikaži veča se zaposleni dogovorile katera me bo "blagovoljila" prevzeti, sem se moral presesti za drugi okenček, saj je prejšnja obdelala stranko pred menoj. Da ne govorim o vsej ošabnosti,pikrosti in stokanju kako jima je hudo...Katastrofa

  • psasa 08:31 30.marec 2022.

    Tako kot pri vsem ostalem se tudi tukaj dela neka fama okol tega. Včeraj sem opravil vse potrebno za izdajo osebne naredil v 5 minutah v Mariboru tako da tok o čakalnih vrstah in nevem čem

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.