Slovenija
17756 ogledov

Toliko vam največ lahko zaračuna dimnikar

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Minovak
    Minovak 08:49 23.julij 2017.

    Za vse, ki imajo, imamo ogrevanje na zemeljski plin in dimnikarji NE čistijo dimnikov, bi morala biti cena mnogo manjša, saj je vse, kar dimnikar naredi, priklop sonde v odvod plinov in izpis podatkov, prav enako naredi servis vsako leto. ...prikaži več Temu lahko rečemo dvojno plačevanje in to je za dimnikarja 29 € za 10 minut dela, ker drugega ne naredi nič. Poudariti je treba, da je tudi onesnaževanje zraka zanemarljivo, ekološki davek pa plačujemo samo mi, ki imamo ogrevanje na plin, npr. drva pa nič.

  • Avatar praufo
    praufo 17:23 20.julij 2017.

    če bi bila ta država ustavna in pravna, se ne bi ukvarjali s temi famoznimi dimnikarji, od katerih nekdo še vedno mastno služi ... vsak, ki ima usran dimnik od saj ve, da rabi dimnikarja, pa če mu zagori dimnik, ...prikaži več ki je vnjegovi lasti, da ga spuca ali pa če sam to naredi, ampak glupo je pa to, da to država predpiše ... tudi rit si je treba obrisat po opravljeni potrebi, pa vsake toliko časa oprat, ampak zanimivo!, zato se pa država ne zanima ali celo ne predpiše kot obvezno čiščenje ... zaenkrat

  • tomaz 21:00 20.julij 2017.

    Ja praufo...strinjam se da morajo biti kurilne naprave varne in vzdrževane, sam to kar je pa Dovrtel počel je bila pa čista zaj.....napr ugotovil, da je kurilnica bila za 5 cm prenizka , napisal da je potrebno odpraviti napako in ...prikaži večraviti napako in čez 6 mesecev prišel ponovno preverit, če je napaka odpravljena..a zdej boš pa bajto podru, da jo boš odpravil. Morali bi se vtikati v tisto, kar je nujno za varno obratovanje, ne pa v neke paragrafe, ki si jih je nek uradnik spomnil.

    • Avatar praufo
      praufo 11:17 21.julij 2017.

      to je tipičen primer kako lobiji obvladajo nekega ministra, ve se katerega, ni več minister in ima v tej prokleti politiki odprte roke ker proporcionalni strankarski sistem je eno samo izsiljevanje ... stranka nasvi lonček, če mu ne dajo, začne ...prikaži več groziti in potem je v parlamentu premajhna številka ... mene fascinira to, da po tem sistemu v parlamentu nekako naberejo glasove čez polovico, ne razumem, je pa res, da takega glasovalnega stroja kot je pa SMC, ge ni bilo in ga ne bo, to je VALJAR

  • zdrej 16:18 21.julij 2017.

    @praufo Jaz bi ga vprašal zakaj. Če mi ne bi dal pametnega argumenta (to da piše v zakonu je argument nesposobnežev na tem področju). Zadevo bi nekako uredil, potem pa bi si ogledal zakone, ki se dotikajo njegove službe, pa ...prikaži več bi ga zafrkaval tako, da bi vedno "jokajoč" odšel od hiše. Če pa naslednjič prišel drugi, bi zahteval njega. Namreč do sedaj sem bil dostikrat razočaran nad delom dimnikarjev. Za njimi sem odstranil kar lepo količino saj iz dimnika. Po tem bi zadevo predal inšpekcijam.

  • zdrej 16:23 21.julij 2017.

    Verjamem pa da marsikdo ne bi nikdar očistil dimnika, če to ne bi bilo zapovedano. Zato me to ne moti. Samo naj bo cena zmerna. V slo imamo kar dosti dimniških požarov. Tudi pri nas doma se je zgodil, pa ...prikaži veča niti vedeli nismo zanj, dokler ni prišel dimnikar. Pa čistijo dimnik po "pravilih". Skratka dogodek pripisujem prej opisanemu delu dimnikarja/ev.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.