Slovenija
216 ogledov

Tožba zaradi 35 evrov

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • KOJAK 08:17 24.maj 2013.

    Moj bog kdo vam piše članke. Meni ni nič jasno ali je imel Kalinić ponaredke ali ne!!!

  • Šemefuky 14:21 24.maj 2013.

    Ta modrijan je postal bogat z nategovanjem ljudi, ko jim kitajske smeti prodaja. Nek se goni v 3PM, Če je tok pameten kot govori, naj kupi peko ali Cimos in pokaže mendžerske sposobnosti, ne pa tukaj, ko siromakom smeti prodaja ...prikaži več po 10.000% marži. V Ameriki bo pa to črncem počel in njegove uspehe belčkom na kolidžih razlaga. Poanta izbraževanja, kako z nategom bedake osušiti in ovce postriči.

  • Sebastijan Pintarič 07:36 24.maj 2013.

    Js ne vidim nič spornega.Kosmodiski so bili darilo in hkrati mal reklame za proizvajalca,če pa jih obdarovanci predajo drugemu kot darilo in ta proda nekomu tretjemu za neko ceno je pa to stvar teh dveh ne pa proizvajalca.Proizvajalec se je ...prikaži več že ob odločitvi da bo podaril odrekel takojšnjemu zaslužku za dokaj poceni reklamo,ki si jo s tem zagotovi.Sploh pa kako to da se govori o ponaredkih,če je res da so ponaredki je pa potrebno zašraufat g. ki je predal Kaliniću teh 5 kosmodiskov.Ker domnevam da tako g.Kalinić kot večina državljanov pač nismo strokovnjaki za ugotavljanje kaj je original ali pa ponaredek.Škodo znamki pa s tem početjem dela lastnik sam in nihče drug.

  • Žurnalček 12:15 24.maj 2013.

    Men tud ne! Pa če jih je tudi z Kitajske naročil , ni njegova stvar ali so ponaredki, ampak Češka , ker ne ščiti svoje blagovne znamke tam kjer je treba , ampak hebe nič sluteče kupce !

  • KOJAK 14:12 24.maj 2013.

    Pač je treba plačat reklamo na TV. Sicer pa dvomim, če bi to naročil iz Kitajske da bi šlo skozi carino. Mene zasluški in način prodaje Studia Moderne in Češka ne motijo, tako ali tako s evsak sam odloči ali ...prikaži več bo to kupil ali ne. Vidim pa da je precej komentatorjev precej nevoščljivih, verjetno njegovemu bogastvu. Raje vidim, da je zaradi Kosmodiska zaposlenih nekaj slovencev, kot pa indijcev, američanov ali italjanov.

  • slajan 15:47 24.maj 2013.

    Češko je fokusiran samo na denar in če bi lahko Alahu prodal kozmodisk bi ga že, če pa bi Devico Marijo lahko iztožil za 10 EUR, bi tudi to že storil. V Sloveniji imamo ogromno hvalevrednih podjetnikov (Akrapovič, Jakopec, Boscarol ...prikaži več itd), nagrajuje pa se take kot je Češko, ki obvladajo le poštevanko do 10 (prodajna cena je desetktratnik nabavne cene) in procentni račun za zamudne obresti.

  • pikijakob 08:53 24.maj 2013.

    sum prodaje ponaredkov, ne bi smel biti podlaga za tožbo. če bi imeli konkreten dokaz je eno, tole kar pa počnejo teli kravatarji pa je svinjarija. za 35€ se it basat na sodišče pa svoj dragocen čas zgublat... kot sodnik ...prikaži več bi dal tožnika na psihoteste če ima sploh še vse pike v loncu. enim zgleda denar skisa možgane...

  • Johnny Smarty 10:11 24.maj 2013.

    No, no, Sandek, pa objasni tole: Slovenijahttp://www.kosmodisk.si/?tn=kd_classic_medical = 64,90 EUR+http://www.kosmodisk.si/hrbet_masaza-51952-p.html = 48,90 EUR+poštnina v Sloveniji (4,50 EUR)=118,30 EURKitajskahttp://www.madeinchina.com/bestvalue/Free-Shipping-Back-Pain-Relief-KOSMODISK-Classic-Spine-Massager-Plus-Lower-Back-Massager_13877740.shtml = 10,13 USD = 7,90 EUR+poštnina v ...prikaži več Slovenijo (free - 0 EUR)=7,90 EUR

  • erikkk 11:03 24.maj 2013.

    Danes se z raznimi tožbami mastno služi. In to na večini področij.

  • Žurnalček 12:28 24.maj 2013.

    Dejta se novinarja no malo zbrat in prečitajta kaj sta napisala. Ponaredki ? Od kje, od koga na kakšen način. Če pa nekdo nekaj dobi za darilo , lahko darilo proda komur hoče , če na njemu ne piše , ...prikaži več da ni za prodajo- reklama. Ne razumem pa, kako lahko nekdo nekemu čajčkarju daruje 5 kom v vrednosti 350 € . Po moje je tole mal južnjaška naveza z švercom ponaredkov z Kitajske , za katero je Čajčkar vedel . Kje piše , da ni na takšen način imel upeljano distribucijo svojega uvoza, pa ga je delavka zezenla, ker je prodala robo zgleda enemu iz Moderne. Kaj pa dela v tem primeru Carina , če je roba legalno kupljena v Slovenijo. Morala bi opozoriti lastnika blagovne znamke o uvozu teh predmetov in blago uničiti !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.