Magazin /magazin/vip
24670 ogledov

Žalostni dogodek, ki je močno zaznamoval Balaševića

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 09:41 24.februar 2021.

    “Retko odlazim kući, a pišem još ređe, a slike postaju sve bleđe i bleđe, pa lepe potiskuju ružne, al’ tako to krene, pa nekad naručim piće, pa stignem u svatove njene, sve prave ljubavi su tužne.” R.I.P

  • jakec1575 15:07 24.februar 2021.

    Ironicno je Djole pel in pisal olikih, ki so bili na njegovem pobrebu, recimo o Zokijih, de. Škoda, da se je druzina tako odlocila. verjetno zaradi korone, ker bi bilo tam 20 tisoc njegovih rednih poslusalcev. Tip je razgalil vso ...prikaži več bedo balkanske politike, tudi slovenske. In pisal ene najlepsih ljubezenskih zgodb in zgodb zivljenja. slava mu.

    • Naklonsky 18:21 24.februar 2021.

      Torej ti je všeč njegov moto: »Laku noć braćo Janezi, jebo nas ko nas sastavi«

    • JZekspert 19:11 24.februar 2021.

      Hvala Đole za vse. 'Kad odeš, zamumla vetar zimske očenaše...' Zoki na pogrebu - brez komentarja. Ni treba stalni ponavljat te teorije o smrti zaradi korone, njegovo slabo zdravstveno stanje je bilo zaradi infarkta, sam je v intervjuju pred 10 ...prikaži več leti povedal, da je to zaradi kajenja. Pri Oliverju niste niti enkrat samkrat napisali, da je imel kadilskega pljučnega raka. Zakaj zdaj kot papige težite s tem namišljenim covidom, vas morda plačujejo za to? 99% normalnim ljudem gre to ekstremno na živce.

  • Naklonsky 18:15 24.februar 2021.

    Balašević, ki je umrl zaradi korone, je na dan napada na Slovenijo v Beogradu pel, da so Slovenci rojeni za klečeplazenje. Bil je strastni oboževalec diktatorja tita in navdušeni Jugoslovan v času osamosvojitve. Ni maral Slovenije, proti njej je igral ...prikaži večl izrazito škodljivo vlogo. Ne glede na to je dobil slovensko državljanstvo. Srečo je imel, da ga je doletela zaslužena korona - v glavnem, ni ga škoda.

    • jakec1575 21:54 24.februar 2021.

      to, da je bil Jugoslovan ni zanikal nikoli. Rodil se je v jugi. V svojem enem od zadnjih intevjujev je javno rekel, da je bila ohranitev iluzija, ampak, da narode se vedno povezujejo iste emocije. Ranil ga je razpad. Ni ...prikaži več bil pa kot Bora v četnikih. Poleg tega se je uprl vpoklicu JNA in bil preganjan, ter zato pobegnil iz Srbije. Krivi smo mi štiklc, ti pove vse. Zdaj pa ti nabijaj svoje slovenceljstvo. bi pa rekel, da v tem pogovru nekoga drugega ni škoda. ;) papa.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.