Slovenija
148 ogledov

Tretjina zavrnila kandidate za delo zaradi neprimernih objav na spletu

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Bozidar.Frelih 10:55 02.november 2014.

    Naslov in vsebina članka nimata nobene zveze oz sta celo diametralno nasprotna. Članek pa poln votlega. Ravno zaradi tega je bilo treba objaviti 3 praktično enake fotke gospe. Drugače pa ja, povpraševanja po dobrih kandidatih je ogromno. Posebej po tistih, ...prikaži več, ki bi delali vsaj napol, če ne popolnoma zastonj. Zakaj pa nekdo dobi službo nekdo pa ne živ bog ne ve. Tukaj govorim o tistih nekaj odstotkih iskanj, ki niso že od vsega začetka "zmenjena". Če pač nekomu ne sedem, pač ne sedem, in tukaj nimam kaj naredit. Itak je pa v Sloveniji 80% dela takega, da ga lahko opravlja vsak s končano srednjo šolo. Skoraj nimamo raziskav in razvoja, za mal papirje prekladat pa police filat pa ne rabiš ravno faksa.

  • Avatar Zala
    Zala 10:05 02.november 2014.

    Mi lahko kdo pojasni, kaj je gospa konkretnega povedala? Nič, popolnoma nič, malo nakladanja in ponavljanje tistega, kar že vsi vedo. Je članek mišljen, kot prikrito reklamno sporočilo? Mimogrede, ne iščem službe, a tisti, ki je iščejo si s ...prikaži več člankom nimajo kaj pomagati. Sicer, pa Addeco je zato, da naročniku priskrbi najboljše za najnižjo ceno. Izcediti delavca do konca. Zakaj že iskalci dela odhajajo v tujino? Morebiti tudi zato, ker se z raznimi Addeci ne želijo ukvarjati. Zavod za zaposlovanje pa bi brez škode lahko vzdignili v zrak. Tam so zaposleni plačani po prisotnosti na delov. mestu, ne po opravljenem delu. Vsekakor bi potrebovali korektno Agencijo za zaposlovanje v kar bi lahko spremenili dosedanji Zavod, a s konkretnimi rezultati in za začetek z delom za določen čas.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.