Avto
1129 ogledov

Trgovec z rabljenimi: To so babje čenče

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 15:18 10.oktober 2011.

    Jaz sem delal kot prodajalec 2 leti. Rabljeno zaleteni avtomobili ki so imeli malo kilometrov, so preprodajalci preko carine spravljali tako, da so jim nabili za vsako leto uporabe po 30.000km gor, da je bila manjša carina. Ko je popravljen ...prikaži večn avto prišel v prodajo, so bili tako pošteni, da so zavrteli števec nazaj na dejansko stanje, saj ni bilo potrebe za goljufanje v tem segmentu. Osnovno vprašanje je : ALI SE DA ? Da se in to zelo enostavno in veliko ceneje , če si stalna stranka.

  • zerorez 12:32 10.oktober 2011.

    Pomagate lahko tudi vi na Žurnalu tako, da objavite ime firme! Da držimo tace proč od pokvarjenih prekupčevalcev z avtomobili in njihovih mafijskih rabot!

  • lendava 12:41 10.oktober 2011.

    babje čenče dokler ne poveste, kje se je to zgodilo in pri katerem prodajalcu!

  • max 15:30 10.oktober 2011.

    Za začetek vi povejte za katera podjetja gre.

  • max 15:30 10.oktober 2011.

    Za začetek vi povejte za katera podjetja gre.

  • xy 13:37 10.oktober 2011.

    tako je. Moral bi jih tukat v vodo kot pokvarjene peke v srednjem veku

  • nergač 22:17 10.oktober 2011.

    ja, zdaj je pa tako, Žurnal: če začnete nekaj pisat, morate prej preveriti vir in resničnost. In če resničnost ni vprašljiva, in verjamem, da ni, potem lahko mirno napišete tudi za koga gre. Seveda, če le ne mislite zdaj to ...prikaži več objaviti tako pompozno kot pri kakem kvizu, še prej pa zavrteti reklame....Malega lopova objavite na teh straneh brez problema in tudi nesrečnika, ki je povzročil na cesti smrt nedolžnih in si že sam uničil življenje...Še slike v barvah nam servirate ob vsaki priložnosti... itd.

  • jannk 22:10 11.oktober 2011.

    Bravo Žurnal24 , da ste končno objavili nekaj kar je vsem jasno. Končno se bo začelo govoriti o tem kar se nebi smelo delat.Vsi vemo, da vsi trgovci in fizične osebe ob prodaji premaknejo kilometre na vozilu.za ...prikaži več vse, ki neveste kje se to dela vam lahko rečem da se to dela javno na dveh morda treh lokacijah v Ljubljani.Vodilno podjetje na tem področju je Avto elektronika d.o.o. v Črnučah katere lastnik je Sluga Rajko in serviser avto-elektrike Janez Šiajnc v Gameljnah. Če si vzamete čas kako uro boste prav gotovo videli vašega prodajalca vozila pri enemu ali drugemu. Tak avto sem kupil tudi sam, ki je imel premaknjene km.

  • reider 21:42 26.december 2011.

    Ja tut jaz pred leti sem kupil takega jugota 45.Sicer motor je bil izpraven.Auto je bil po karambolu popravljen in cel navidezno porihtan v nulo. Tut izpraven je bil ves. A nakar s kolegom mehanikom opazujeva merilec hitrosti ki je ...prikaži veče nekako smešno trzal ob vožnji. Nakar me je kolega pogledal in rekel-to je zato ker je tisti mlekarnar ki ti ga je prodal zbil kilometre,a ni znal nazaj pravilno namestiti kazalca.Baje je manjša finta.nato je šel še 10 ali 15 jurjev nakar je šlo tesnilo glave.Ugotovilo pa se je tudi zviti teleskop prednjega kolesa od nesreče.Pač rabljeni automobili!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.