Slovenija
792 ogledov

Trgovina brez embalaže: Vsem se zdi krasno, a potem raje vlagajo v kaj profitabilnega

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 11:59 18.februar 2017.

    Sicer pa že skoz govorim, da je Ljubljana zelena prestolnica bila samo šminka za Zokija Kralla. Sedaj ko je zadeva mimo, pa v stare tirnice rabot. Šminker za tuji denar. Naš denar. Ljubljana je zelena prestolnica zaradi 3 medalj, in ...prikaži več zelene zastave, ter pipe, ki bere misli. kje so kolesarske steze, kje so krozne avtobusne povezave, kje je poplavna varnost, kje je avtobusni center. ce ne bi bilo privatnika avant go, ne bi imeli niti elektricnega carsharinga. Skratka Zoki je fasada brez vsebine. Zraven njega pa se napaja se malo morje druzinskih in poslovnih prijateljev. O ekonomski ucinkovitosti nekaterih gradenj in projektov pa sploh ne bomo. Zoki nam je dal. ampak Zoki vas je tudi zadolžil in vam jemlje vsak mesec.

  • allstarr111 13:35 18.februar 2017.

    to je glupost, zapletlo se bo pa ko prvi faše kako drisko ipd. in bo reku da je dobil šit robo v štacuni, tam bodo rekl da je imel verjetno svojo embalažo okuženo ipd. Uglavnem trgovina kot trgovina+ več različnih ...prikaži več dobaviteljev + brez embalaže NO GO tole je samo en starup, probajo in če rata rata, če ne gredo dalje, če 100× probaš mogoče enkrat celo rata.

  • stanko75 19:53 18.februar 2017.

    Jaz ne vem kaj je taka težava glede embalaže, jaz vso recikliram enako vrečke iz trgovine.

  • jakec1575 11:52 18.februar 2017.

    Tak posel lahko uspe sami iz strasti do tega. Taksnih vlagateljev, ki bi 15% donos ze prvo pa je malo morje. Vsi bi nekaj zastonj in brez dela. predlagam, da se skupnine ljudi, ki jih je ze nekaj tisoc povezejo ...prikaži več in naredijo svojo zadrugo. hebes vlagatelje. Njih ne zanima cisto okolje, ampak kolk bojo ocurili narod, ker bo trendi biti brez embalaze. stvar mora zrasti od spodaj navzgor. Od male lesene ute naprej. se vedno pa morajo ta posel zaceti ljudje, ki jim je to strast. Ce bi bila tale direktorica strastna, je ena ovira ne bi vrgla iz tira. prodali so nam plac in zdaj je konec. Ta ze ni podjetnica.

  • jakec1575 12:00 18.februar 2017.

    Naredil pa je nekaj garaž. in zaprl center za promet. To je pa dobil ++ od mene.

  • kapibara 16:53 18.februar 2017.

    Žalostno, ker to lJUBLJANČANI NE dajaemo..- govorijo: Je vsaj kaj naredu, kaj pa une dve babe prej. nič-- tudi pufov, mojim vnukom- NE.. !!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.