Svet
21 ogledov

Trump po telefonu s Putinom, Hollandom in Merklovo

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 09:11 29.januar 2017.

    sprašujem se, zakaj je ta slika zgoraj tako priljubljena in tolikokrat prikazana v naših medijih, recimo poptv jo je enkrat kazal celih 10 sekund, sicer je skoraj dnevno na sporedu, avtor bi lahko kasiral pravice

  • Zmago 21:12 29.januar 2017.

    Ogabno, sprevrženo,........... le kdo spet stoji za tem ???V razmislek:https://www.youtube.com/watch?v=dXhhz-IENPM

  • LukaMB 18:35 29.januar 2017.

    Liberalni mediji se ne bi obdržali, če ne bi bilo teh mentalno bolanih liberalcev, ki jim plačujejo za reklame. Si lahko zamislite svet v katerm je vse objektivno in pravično? To bi pomenilo, da bi zmanjkalo novic in večina novinarskih ...prikaži več hiš bi propadlo, ker ne bi imeli o čem pisati in trositi laži ali pa igrati na čustva in rusofobičnost. Novinarčki se bojijo za svoja delovna mesta, zato pa lažejo še naprej in so že del liberalnih MSM, ki širijo neresnico za zaslužek. (pa ne mislim tukaj na Zurnal24, ampak govorim na splošno).

  • jozicamurn 14:49 28.januar 2017.

    Bizarni emancipirani transgenderji in lgbtjevčki liberalci pa imajo denar za polnjenje naslovnic v medijih moram priznati. To kar je na sliki so njihove puste želje, da bi lahko masturbirali in imeli mavrične sanje o tem. Njihov svet, ki ga hočejo ...prikaži več kreirati je ravno takšen torej izpirjen in v rožicah, ker so duševno bolani jokajoči osebki. Zgubili ste in sprijaznite se, tako kot smo morali ostali prenašati retardirance na oblasti toliko časa in v tem času SIGURNO nismo delali mavričnih revolucij in razbijali izložbe okoli ali pa da bi se drli in tepli opozicijo ter jih zalezovali!Normalni ljudje moramo plačati zdravljenje tem bolanim osebkom. Pomagajmo jim :)Go Trump and Go Putin!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.