Seveda Rusija je zmagala pri žrtvah. Ima največ mrtvih in pohabljenih zaradi morilskega Putlerja. V Ukrajini je osvojil nekaj zemlje, da bo lahko zgradil pokopališče za mrtve Ruse. Ni ga večjega bebca na svetu. Zemljo plačuje z mrtvimi in pohabljenimi… ...prikaži več Rusi, to dela samo norec kot je morilski Putler.
Kva je kurba zelena, ti kradeš od donacij in se futraš s koko, ukrajinci ne bojo mel za burek, Debele Berte si tut ne bo, v glavnem Vladimir vam je jebal mater na polno in po moje najhujše šele pride!!
Ukrajinci so Ruse že pojebali. V kolonah čakajo na bencinskih črpalkah za gorivo, ki ga dobijo le na bone. Pa taka naftna velesila so bili, reveži. Ni več rafinerij, ha ha. So zgorele in eksplodirale.
Rusija bo postala sovjetska zveza. Zeljnata juha vsak dan in postan kruh. Najlonk nič več.
Bom jaz prešvercal najlonke iz Vzhodne Nemčije. Ups,,,tudi tam jih je zmanjkalo. Bo treba skopati tunel pod berlinskim zidom.
Putin je car💪
Putin je car med svetovnimi morilci, je največji med njimi.
Rusija je zmagala in NATO je poražen.
Ja in sedaj bi to radi zavili v celofan. Nasedli so na ruskih čereh.
Seveda Rusija je zmagala pri žrtvah. Ima največ mrtvih in pohabljenih zaradi morilskega Putlerja. V Ukrajini je osvojil nekaj zemlje, da bo lahko zgradil pokopališče za mrtve Ruse. Ni ga večjega bebca na svetu. Zemljo plačuje z mrtvimi in pohabljenimi… ...prikaži več Rusi, to dela samo norec kot je morilski Putler.
Rusija je zmagala v količini pogorelih rafinerij, uničenih tankov, strateških bombnikov in potopljenih ladij. ha ha, kakšni luzerji.
Rusija je zmagala! Ja! Ja! Oh...vedno mi prehitro pride.
Kva je kurba zelena, ti kradeš od donacij in se futraš s koko, ukrajinci ne bojo mel za burek, Debele Berte si tut ne bo, v glavnem Vladimir vam je jebal mater na polno in po moje najhujše šele pride!!
Ukrajinci so Ruse že pojebali. V kolonah čakajo na bencinskih črpalkah za gorivo, ki ga dobijo le na bone. Pa taka naftna velesila so bili, reveži. Ni več rafinerij, ha ha. So zgorele in eksplodirale.
Vremebo, mogoče si bral samo SIOL, ker tam bi po njihovih objavljenih novicah ukrajinci moral zmagat že leta 2014!! :)
Mi Rusi smo zmagali že 27. februarja 2022, samo nas je prestopno leto zajebalo.