Svet
33824 ogledov

Trumpov posebni odposlanec ostro nad Natašo Pirc Musar

Komentarjev 67
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 19:27 01.marec 2025.

Draga predsednica, kaj blebetate? Ali mislite, da 50% ali več ljudi podpira UA v Sloveniji? Ne. Ali menite, da je bilo obnašanje primerno ''šefu države'' -čeprav neligitimnemu? Kaj mislite, da bomo mi vedno delali nabirke za otroke z redkimi boleznimi, ...prikaži več za otroke s posebnimi potrebami, itd, da boste se lahko vi in vlada prsili koliko našega denarja ste poslali v UA? Bila ste izbira na volitvah, ena od slabih, prevagalo je, ko ste rekla, da mož ne bo dobil nič od države. Pa ste to udejanila?

• Kmodri_ 20:47 01.marec 2025.

O, ja pa podipramo UAm

Pajk 22:27 01.marec 2025.

Kaj boš ti podpiral skobljeni bumbar...

• Kmodri_ 00:27 02.marec 2025.

Pajk, marš v svojo srbovino ali pa na fronto lizat škornje Putlerjevem soldadteski...ti kvkisling!

• Burja 07:22 02.marec 2025.

Kako predvidljivo pihanje v smeri otroci s posebnimi potrebami ..., kot da pred vojno v Ukrajini nismo poznali dobrodelnosti itd. Običajno pa se največ oglašajo tisti, ki najmanj prispevajo k tej dobrobiti. Mogoče ne podpiramo Ukrajine kot si ti misliš ...prikaži več "atamama" , zagotovo pa ne podpiramo Rusije in njene politike v nobenem pogledu.

• atamama 09:57 02.marec 2025.

Burja, saj je res, otroci, starci, ves šrot, ki ga imamo na grbi.A ni lepše podpreti nekoga, ki ima veliko, pa ki ve kako se stvari streže. Veš,ko daš 10E za otroke ne pride nič nazaj, za UA pa vrabci ...prikaži več čivkajo da od 10 miljonov pride 5 nazaj v gotovini. V tem je velika razlika... v dobrodelnosti ali ''dobrodelnosti'' politikov. Druga razlika pa je, da je mojih 10E iz mojega žepa in znan namen, naših 10 miljonov pa je nekdo šenkal za tujce in neznan namen in ne iz svojega žepa. S tujim po koprivah

• Facja 19:45 01.marec 2025.

Dej, pizda tih bodi Nataša. Cela Slovenska politika je že desetletja zgrešena. Sedaj pa še bolj. >Vsaj gobcat ni treba, da ne dobimo po pički.

• Facja 20:22 01.marec 2025.

Pa še nekaj "punčka" Nataša: Imaš sina, ki je ravno dovolj star, da se bori. Ga boš poslala v vojski in v vojno ali ga boš s pomočjo nakradenih milijonov € skrila v Ekvadorju ali Braziliji???Prekleta vojna hujskačka.

• jozica053 19:33 01.marec 2025.

Kaj pa blebetas,utihni

• Ender3 20:35 01.marec 2025.

Morda to velja tudi zate. Samo povem !

Antikrist99 22:10 01.marec 2025.

Lahko bi bila tiho, pa vaška opravljivka ni znala držati goflje.

Pajk 22:31 01.marec 2025.

Lahko bi,ampak geni naredijo svoje.Samo,da je kontra,glih tam,kjer je to nepotrebno.

uros8 19:39 01.marec 2025.

Volodimir je edini krivec, da se vojna nadaljuje. In za vse nepotrebne žrtve. Če je pa Slovenija del Evrope, ima pa lahko drugačno mnenje o vojni, kot ga ima praktično cela zahodna Evropa. Dobro, da vsaj Orban upa povedati lastno ...prikaži več mnenje in ne ponavlja papagajevsko za ostalimi evropskimi voditelji. Pa morda še Slovaki, Poljaki, Čehi, tule malce ugibam, ker ne spremljam podrobno dogajanja v vseh državah v trenutni situaciji.

• atamama 19:44 01.marec 2025.

uroš, da dodam provod google: V ponedeljek je Kallasova ob napovedi zdaj odpovedanega srečanja z Rubiom izjavila: »Zelo jasno sem povedala, da noben dogovor brez nas, brez Ukrajine ali brez Evrope ne bo deloval v praksi - in to velja ...prikaži več tudi za ZDA, ki morajo sodelovati z nami.« Neimenovani diplomat EU je za Politico komentiral odpovedano srečanje in dejal, da »se zdi, da Trumpova administracija ne zamudi priložnosti, da pokaže, da za njih EU ni igralec.« In to piše portaltisti, ki je proti Rusom

• alojz39 20:08 01.marec 2025.

Te UE babe bi lahko bile včasih tiho.Tudi naši vojaški strokovnjaki nimajo pojma, saj po razlagi našega generalmajorja bi moral Krim biti že spet ukrajinski maja 2023.

• duc1 20:13 01.marec 2025.

Slayer ti si isti IDIOT kot Trump.

• Ender3 20:34 01.marec 2025.

duc1 👎 ne žali drugače mislečih. !!!

• Kmodri_ 20:43 01.marec 2025.

Putler je morilec in edini krivec, ti mali rusofile I srbin! Spokaj iz Slovenije v Rusijo in Mars na fronto!

• Kmodri_ 19:09 02.marec 2025.

...beri klavec otrok in vojni zločinec zoper človečnost!

Slayer 20:04 01.marec 2025.

Sprejmite novo ralnost in nehajte klečeplaziti pred evropskimi vojnimi hujskači!!!

Slayer 20:03 01.marec 2025.

Zeleni se nima več kaj pogajat, lahko le sprejme kar mu ponudijo!!!

• 1b4b659b447ea4423d635cd3962ce3b7184d62e4 05:52 02.marec 2025.

Ne vem zakaj tale stevardesa in njeni vazali ne govorijo v svojem imenu in ne v imenu vseh državljanov?? Men Ukrajina dol visi, še bolj pa kokainar, ki je bil dva dni nazaj nabit s kokainom, ko mamba. Ni čudn, ...prikaži več da ga je solarni zažganec spodil domov, kot šolarčka!!

• tlacan 21:07 01.marec 2025.

Zelenko je sprovociral Ruse, potem pa se je skrival za Bidnom in Ursulo. Ob tem je ves čas skoraj ukazoval, kaj mu moramo dat, da nas brani pred hudobnimi Rusi. Vsi, ki so s to vojno služili očitno niso Trumpovi ...prikaži več prjatli ali nimajo ničesar s čim bi ga izsiljevali. Trump legitimno zahteva nekaj v zameno za pomoč, ki jo daja in se zaveda, da UA Krima ne more dobiti nazaj. Zelenko pa pogojuje vse skupaj s tem, da bo Krim tudi njihov in povrh še UA v NATU čeprav je bil sklenjen dogovor o tem z ZDA.

• tlacan 21:10 01.marec 2025.

Ker zelenko vztraja kot trmast otroček na svojem, je Trumpu blo dovolj in ga je lepo vljudno prosil naj se vrne ko bo doumel svoj položaj.

Slayer 20:06 01.marec 2025.

Ponovno sprašujem: kako to komentirajo v SDS, ki se tako klanja Trumpu in ga časti kot velikega rešitelja demokracije zahodnega sveta, medtem ko je predsednik SDSa bil en prvih, ki je obiskal Zelenskega? Koga bodo v tem sporu pokritizirali: Trumpa ali Zelenskega?

• Ender3 20:31 01.marec 2025.

Slayer 👌to je dobro vprašanje. Zgovoren molk na x omrežju veliko pove. Še jagenčki obmolknejo !

• jakec1575 20:31 01.marec 2025.

vidim, da ti svetovne pravne pogodbe niso blizu. ni vsak mir dolgotrajen in pravicen mir

• Idioti 02:15 02.marec 2025.

Tale se ne zaveda svoje nepomembnosti in se gre svetovno politiko! Bodi tiho in pejd na motor, da se mal ohladiš in prehladiš , da te tko kakšem mesec ne slišimo in vidimo ! Mene je sram za kakšno kravo ...prikaži več sem volil , čeprav mi enkrat ni hotela dati motorja za en krog , pa sem šel čez to kajti mislil sem, da je poštena. No in kdaj misliš vložiti pobudo za preklic priznanja države Kosovo . Bod , če že čivkaš , vsaj poštena ! Ni svetovna politika sodna dvorana , pa da kot odvetnica lažeš kot pes teče

Pajk 22:15 01.marec 2025.

Gospa predsednica Pirc Musar,Vi se najprej potrudite,da Slovenija sploh postane pravna država in država kjer se spoštujejo vsaj najosnovnejše človekove pravice... .Šele potem lahko kakšno rečete o mednarodnem pravu in človekovih pravicah.

• Idioti 02:48 02.marec 2025.

Kar se mene tiče , ona ni več moja predsednica , še manj pa gospa in vojna hujskačica !

Slayer 20:06 01.marec 2025.

Nataša Pirc Musar ni moja predsednica! Sram me je, da imamo take idiote na oblasti!!!

• Idioti 14:16 02.marec 2025.

Kaj misliš , kako je šele mene sram , ki sem glasoval za njo ! To mi je edini kiks , skupaj z glasovanjem za SD Nemške vohunke v živlenju .

Slayer 19:24 02.marec 2025.

Jbga,pol ti je oproščeno,ker si priznal,upam da si šel samo 1x na led. Malo za šalo malo zares :)

• Nelaži 22:33 01.marec 2025.

Ko gos.pa "pravica do necepljenja ne obstaja" govori o demokraciji se primi za denarnico. Nikakor ne bi smela ogovoriti v našem imenu ampak samo svojem, ker jo večina državljanov ne podpira. Ta gos dela sramoto slovenskemu narodu in nikoli ne ...prikaži več bi smela biti na položaju na katerem je.

uros8 23:12 01.marec 2025.

Mislim, da nas je večina na zadnjih predsedniških volitvah izbirala med manj slabo možnostjo. Bo pa zanimivo ob naslednjih volitvah za predsednika države, v primeru, da se za Logarja zgodi čudež in pride v DZ ob naslednjih volitvah. Je pa ...prikaži več žalostno, da imamo po mojem mnenju tako skromno izbiro kvalitetnih kandidatov na volitvah za župane, za poslance (volimo stranke, ki imajo svoj seznam ljudi) in za predsednika države. Povsem pa razumem ljudi, ki se namenoma izogibajo političnega udestvovanja.

• BenX 07:18 02.marec 2025.

Jebo te musarca blesava. Seveda lahko Ukrajinci sami odločajo. Kot so se sami odločili za vojno, ko so raztrgali vse sporazume in zavrnili vsa mirovna pogajanja. Še kako leto ali dve naj razmišljajo kaj in kako... 🤪

Slayer 20:08 01.marec 2025.

Predsednica prvorazrednih. Bravo Trump!!!

• mirror 20:38 01.marec 2025.

Svet vodijo velike in bogate države, ki tudi odločajo o vojnah in miru. Med njimi ni Slovenije. Tem državam ni pametno nasprotovati, ker jih boš kmalu dobil po rilcu, kot jih je dobila Musarjeva. Tudi pri glasovanjih v VS in ...prikaži več ZN je treba biti diplomatski. Bolje, da se vzdržiš in se ne izpostavljaš, kot pa glasuješ napačno. Hrvaška ima dobro zunanjo diplomacijo in točno tako dela.

• Idioti 02:46 02.marec 2025.

Popravek navoda: Hrvaška politika proti Rusiji je še hujša od naše , samo tam je rešuje ravno predsednik države Milanović , ki solira in kot vrhovni komandant vojske , ne bo poslal nobenega vojaka na ozemlje UA , kar je ...prikaži več je javno povedal že dostikrat , tudi naši babi ob obisku prejšnji teden .

Syn 20:24 01.marec 2025.

Katastrofa kaj imamo za predsednico.

• leonardo 06:47 02.marec 2025.

Torej Musarjeva, kakšno pa je spoštovanje do življenja, če kar tribaš, da Ukrajina z vso pravico pošilja mlade ljudi v smrt. TI TO PODPIRAŠ! In v čigavem imenu? V mojem sigurno ne. Pa še većina Slovencev ne!

• matermila 10:07 02.marec 2025.

Kot že večkrat, je tudi tokrat zamudila priložnost, da bi bila tiho. Naši trapci se ne zavedajo, da smo vredni manj, kot zadnja luknja na piščali.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.