Slovenija
49 ogledov

Tudi v Sloveniji stop za huligane

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:29 30.junij 2011.

    Se podpišem pod tale post!

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 19:36 30.junij 2011.

    Prepovedati nogomet in podobne agresivne športe! Ljudje naj raje gledajo pasje in petelinje boje. Tam ni huliganstva.

  • Kica Ro 22:09 30.junij 2011.

    STOP REPRESIJI NAD NAVIJAČI!!

  • KOJAK 22:36 30.junij 2011.

    smito23... Mogoče bi veljalo navesti tudi podatek, da se je v angliji navijaško obračunavanje preneslo na ulice pred in po tekmi.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:30 01.julij 2011.

    Če pa Viole in uni ostali "navijači"športno navijajo sem jest Messi.Vsem Slovenskim navijaškim skupinam je skupno par stvari in sicer:Slovencev je bolj mal vključenih,IQ imajo v velikosti otroškega čeveljčka pa še združujejo vse slovenske skinheade,ki se skrijejo znotraj teh ...prikaži večeh provokatorjev in izgrednikov.

  • smito23 18:36 30.junij 2011.

    Ne vem, kaj je treba toliko komplicirat: Ko bodo bumbarji ( huligani, viole, green dragonsi in ostali bebci) vnovič počeli bedarije, je treba pridet z največjo možno količino policajev, vse te cepce popisat in jim doživljensko prepovedat vstop na stadione. ...prikaži več To je treba uzakonit in nič drugega! Na vratih športnih objektov pa pač identifikacija z osebno -če mi lahko prisluškujejo, me snemajo na mojem domu, če me lahko kadarkoli američan ugrabi v moji lastni državi...bom pa še osebno pokazal, če bom šel na tekmo.Skratka: stadione in športne dvorane je treba izpraznit teh retardirancev. Športne prireditve bodo postale na nek način družinski turizem, ogledi staršev in otrok, mladih parov in podobno. Če med njimi ne bo onih oslov, ne vidim nobene izgube.Če kdo dvomi v moj predlog, naj se pozanima, kako so ta problem s temi idioti rešili na nogometnih stadionih v Angliji - točno tako, kot sem napisal. Produkt: polni stadioni "normalnih" ljudi, tekme brez izgredov in huliganije, t

  • ultra1980 20:45 30.junij 2011.

    Se strinjam. Če prideš na stadion zato, da boš uničeval in težil folku nimaš tam več kaj delat. Tistih 30 norcev, ko jih Slovenija premore bodo pa že spravili iz stadionov. Dam pa prav temu Kaučiču. Sem stalno na ...prikaži več tekmah Maribora in slovenske reprezentance, pa so varnostniki neki loleki, ki so jih pred pol ure skup poklicali. Če je pizdarija, pol majo samo srečo, da jim policaji za hrbtom stojijo. In nevem kak bo tak varnostnik učinkovit pri izvajanju tega zakona.Poleg tega pa se mi zdi,da ima ta zakon spet polno lukenj in navijači bodo rabli samo enga srednjega odvetnika. Saj policaji že pri umorih in ropih naredijo kup napak v postopkih, tako da ne vem kako boš nekoga kaznoval zaradi potovanja na tekmo. Saj lahko rečem, da sem šel v Ljubljano na pivo :), in pol bom dobil prepoved, da 2 leti več ne smem na tekmo :)))Spet en zakon za kurac!

  • hc_pride 20:46 30.junij 2011.

    Hočete, da bodo športne prireditve kot v Ameriki ? Vzdušje na nuli,basanje z kokicami in hot dogi.. neusklajeno navijanje oz. navijanja sploh ne bi bilo, ker navadni obiskovalci očitno ne vejo navijat 90 minut. Vse kar slišim na tekmah od ...prikaži večd navadnih obiskovalcev je "aaa eee " "neee" "tooo dajjjj" mislim kje je tu spodbujanje igralcev ??? Mislim da tile navijači naredijo neko vzdušje na stadionu.

  • Boštjan Bele 05:36 01.julij 2011.

    Mislim da je po eni strani prav, po drugi pa tudi ne. Zakaj... Ker dokler se bodo policisti izzivljali nad navijaci, bo do izgredov prislo ne glede na posledice. Kdo pa nadzira policiste??? No in ko se policisti vedejo res ...prikaži več kot ljudje, takrat je pa izgredov manj ali pa sploh ni. Torej... zapiranje navijacev v kletko in udrihanje z maglite-ko po resetkah zamo dviguje adrenalin in sovrastvo, kar pa ni nic drugace pri navijacih ali pa drugih posameznikih. Sam spremljam viole ze vrsto let in kolikor vidim so v zadnjih 10 letih lepo dozoreli in vedno bolj sportno navijajo, kar pa zal ne drzi za navijace drugih klubov.

  • Zvonko Zizek 13:28 02.julij 2011.

    Kdo sploh ste vi ljudje, ki tukaj modrujete proti navijačem? Kako se sploh upate oglašat, ko pa greste na vsako 25. prvenstveno tekmo lokalnega kluba, in podpirate propad slovenskega nogometa, medtem ko po drugi strani kot največji gospodje ...prikaži več zleknjeni uživate pred TV zasloni?Zakaj mislite, da veste karkoli o zgodovini, mentaliteti, pripadnosti, ultras gibanju in vseh ostalih pojmih, o katerih dejansko nimate argumentov za pol strani beležke.Kdo ste, torej?Da vam povem. Ste nič. In obnašajte se temu primerno.lp

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.