Slovenija
22 ogledov

Türk: Pojdite na referendum in podprite zakonik

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Koka 18:48 03.marec 2012.

    Sam sem za sprejetje zakonika, me pa mal skrbi podpora s Turekove strani, da ne bo glih kontraproduktivna ! Žal je predsednik Turek zapravil že vse delnice, ki jih je imel ;))

  • tralala 19:13 03.marec 2012.

    Ne, predsednik si ni nič zapravil. Zapravil si je tisti one, ki je sestavljal dokumente in diskreditiral človeka, od ljudstva izbranega.

  • Darko 21:32 03.marec 2012.

    Šel bom na referdum in glasoval takot sam mislim.Predsednik je lahko svetovalec drugoradnim.

  • Žurnalček 19:01 03.marec 2012.

    Ja tvoj Firer jih pa še sedaj kupuje . Nikakor , da mu brat do konca plasira pokradeno od prodaje orožja. No jaz pa nisem in ne bom , vse dotlej, dokler na sodišču ne bo 50% dodelitev otrok med ...prikaži več mamo in očetom ob ločitvah ! Zakaj? Zato ker normalni očetje niso primerni za starša medtem ko sta peder in njegov dopeder za to primerna!! Mal ste zaglibili z tem zakonom!! Ne , ne in še enkrat ne !

  • privat 06:56 04.marec 2012.

    do sedanjemu političnemu vrhu in koreninam če tako gledamo ,ni nič za verjet!! Če se mene vpraša jaz bom glasoval vedno proti vsakemu predlogu ,ki ga hočejo ONI nastaviti kot ZAKON. Poglejmo samo kam so nas pripeljali .....Morilce,lopove,lažnivce pustijo na ...prikaži več miru, poštene preganjajo(cestno prometni prekrški) in si tako filajo proračun...Kaj sploh je ta družinski zakon?? Kje si lahko to prečitaš?? Koliko ljudi je ta zakon vzel pod drobnogled? Referenduma se ni treba udeležiti že zaradi minimalnih plač ,nezakonodaje,barbarstva in nepravice...Kako je mogoče da bo gdo napisal dober zakon ,a ponuja ti obvezno minimalno plačo,nepotrebno izplačilo nadur, itd..?? Hiše se ne začne graditi z postavitvijo strehe...Na koncu pa če bi bil jaz g.Turek ,bi že zaradi TAKE politične manipulacije in nedemokracije ponudil svoj odstop ,saj pošten človek ne more,ne sme sodelovati ali pa samo biti v isti igri kot največji lumpi zgodovine Slovenije! Glede referenduma pa ....hočemo plače ne iger! Ni to srednj

  • tralala 09:15 04.marec 2012.

    "Če se mene vpraša jaz bom glasoval vedno proti vsakemu predlogu ,ki ga hočejo ONI nastaviti kot ZAKON"Zaradi takih, kot si ti, je stanje duha in ekonomije v Sloveniji tako, kakršno je. Ne odločaš se glede na vsebino zakona, ...prikaži več ampak glede na predlagatelja. Šolski primer zmanipuliranega človeka, keteremu IQ se ustavi pribl. pri 83 - nivo Forrest Gump.

  • privat 07:09 05.marec 2012.

    ja vem o čem govoriš..samo to se dogaja le v demokratičnem svetu...kar Slovenija ni in kakor vidimo še desetletja ne bo!..meni je žal teh par minut mojega življenja ,da se udeležim takega referenduma v kateremu verjamem da je že vse ...prikaži več odločeno!...pa naj delajo to dokler vsi ne bojkotiramo celo državo! Šolski ministri pa so vsi...kar nek...

  • nostradamus 08:26 04.marec 2012.

    mislim da se je g.Türk zacel kampanjo za zbiranje glasov v prihajajocih predsedniskih volitvah vsak se bo odlocil po svoji vesti kako bo glasoval in to je edino kar je postenega v tej skorumpirani drzavi medtem pa g.Türk naj raje ...prikaži veče zategne pas pri sebi in svojih zaposlenih mimogrede se se kupujejo tangice in cevlji z davkoplacevalskim denarjem?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.