Slovenija
12576 ogledov

Stavka bo, poiščite varstvo!

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ECKING 12:57 07.marec 2018.

    kaksna stavka spet .....vecina Slovencev vas ma JU ze poln kufer ....kaj dvignite place se v privat sektorju in v nasih kolektivnih!!!! Poln kufer mam JAVNE UPRAVE!!! In kaj bose dosegli ,da bo cez en mesec spet ena veja JAVNE ...prikaži več UPRAVE stavkala!!! Najprej zmanjsajte stevilo zaposlenih v JAVNI UPRAVI potem pa lahko dvignete place in imate regrese in napredovanja!!!!!!!

    • ECKING 12:58 07.marec 2018.

      drzava je firma in ko bo firma delala pozitivno si pa dvignite place!!!!

    • Avatar jezeran
      jezeran 17:06 07.marec 2018.

      brez veze se je pizdit, ker tole pregovarjanje je samo pesek nam v oči, prej ali slej jim bodo dali vse in še več.

    • nina 07:59 08.marec 2018.

      PrivatSEKTOR IZKORIŠČA DELAVCE samo zase poskrbijo toliko o privat.

  • Pepe007 11:11 07.marec 2018.

    Poiščite v Wikipediji, koliko časa je vodilni sindikalist rabil, da diplomira in jasno vam bo, za kake delavce se bori. Uravnilovka, mladih ne plačati preveč, ker bi itak morali še študirati kot je on, slabe plačati toliko kot dobre.

  • Avatar Leon
    Leon 09:55 07.marec 2018.

    In potem je Svizec zavil kozo v celofan .................................

  • janez60 10:29 07.marec 2018.

    Povišajte plačo knedlu da si bo kupil šampon, da bo imel urejeno vsaj naglavje.

  • Avatar Mark035
    Mark035 14:09 07.marec 2018.

    Država naj zagotovi brezplačno obvezno osnovno šolsko izobraževanje in uvede plačljivo srednjo šolo, fakulteto, magisterij in doktorat. Posledično bo manj zaposlenih v javni upravi (šolstvo), mladi pa bodo delali tudi v poklicih, kjer moramo sedaj zaposliti tujce. Letno zapravimo milijardo ...prikaži več evrov za zgrešeno šolstvo, kjer se potem učitelji še upajo stavkati.. Javne uprave je v Sloveniji za 50% preveč in to nas uničuje.

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 15:20 07.marec 2018.

      In to se ti zdi poštenmo?? Pa kaj ti pomaga izšolati 300 električarjev,če pa bodo VSI odšli delat v tujino!! Kdo bo pa delal za MILOŠČINO??

    • brencl47 18:07 07.marec 2018.

      @omega_6v - seveda jih bo večina šla delat v tujino, ko pa doma ni dela zaradi požrešne države in pričujočih stavkajočih parazitov! Sicer pa je še slabše, če doma neselektivno in nekritično redimo kup nezasluženo in predobro plačanih štrukljevcev i ...prikaži več drugih birokratov iz javne uprave. Produkti izobraževalnih programov pa so večinoma nezaposljiva in nekurantna roba neadekvatnih profilov.

    • Avatar Mark035
      Mark035 19:13 07.marec 2018.

      omega_v6: A to se ti pa zdi pošteno, da si profesorji izplačujejo dodatke za pripravljenost? Da fakultete ustvarjajo programe, ki niso verificirani in po koncu študija z diplomo ne prideš prav daleč, ker ta program ne obstaja na seznamu poklicev ...prikaži več na zavodu za zaposlovanje? Da imamo v Sloveniji kar 4 univerze, kjer je dekan na primorski univerzi celo človek, ki je pravnomočno obsojen in za njegove prekrške plačuje fakulteta, oziroma davkoplačevalci?

    • nina 07:57 08.marec 2018.

      Plačjivo srednjo,fakulteto......plačal jih boš pa ti.Nekateri nimajo še za hrano.Asi pri koritu ali pa tvoj fotr na dobro plačanem ? Mona. "Osamosvojitelji so nakladali o drugi Švici sedaj samo delavci švicajo banda kradljiva skurumpirana.Ta država se bo rešila,če pridejo iz ...prikaži več Švice,če ne nam ni pomoči.Amerikanizacija se dogaja,jebeš jo,naj sami poštimajo svoje sranje.

  • Avatar jezeran
    jezeran 17:05 07.marec 2018.

    Saj že tako ali tako nič ne delajo, se ne bo poznalo kaj dosti. Ampak da ne bodo na položnicah pozabili odračunali vse dneve ko otroci niso v vrtcu in šolah, pa da ne bodo mislili da bodo potem ob ...prikaži večb sobotah notri prinašali. Dosegli bodo pa tako ali tako vse, ker država JU vedno popusti, tole prerekanje je samo pesek v oči nam ostalim državljanom

  • brencl47 18:12 07.marec 2018.

    Namesto štrukljevcem in drugim birokratom v javni upravi naj država denar neposredno vrne in usmeri v gospodarstvo. Le to pa naj neposredno plačuje izobraževalne in druge birokratske strukture na podlagi naročenih in izvedenih storitev.

  • Avatar Maro Slana
    Maro Slana 07:47 08.marec 2018.

    Ne podpiram stavke...ker nasi otroci ze tako prevec izgubljajo o ne kvalitetnem solanju....ucitelji ocenjujejo ....kakor njim pase....delajo razlike...itd Sola je obvezna zato nam zagotovite solanje ....banda pokvarjena.....a navadni delavci pa lahko zivijo na minimalcu.....ta Slovenija je sramota za Slovence

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.