Slovenija
13332 ogledov

"Ne morem si predstavljati, da bi ta učiteljica bila nasilna"

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vseimam 10:55 23.februar 2018.

    Sigurno sta zaslužila, kar sta dobila. Zato pa je toliko nasilja, ker otroci lahko brez kazni počnejo kar jim pade na pamet. Včasih smo se presneto bali učiteljev in policajev.

  • smuc 12:53 23.februar 2018.

    Psihosomatske posledice imajo otroci od slabe vzgoje staršev in ne od učiteljev! Če je to tako nevzgojen razred, da morajo nekateri starši prepisati svoje otroke potem to pove vse. Nad učitelji pa se največ pritožujejo slabi in primitivni starši, ki ...prikaži veči hočejo s svojimi 6 razredi osnovne šole biti bolj pametni od vseh profesorjev. Lahko to rečem, ker to stalno doživljam. Po drugi strani pa nobena fakulteta ne more narediti v redu človeka, če pa je že skvarjen od rojstva, to velja tudi za nekatere

    • smuc 12:54 23.februar 2018.

      ..učitelje in profesorje!

    • blayo 17:30 23.februar 2018.

      Tu se ne bi strinjal... dostikrat so problem tudi permisivno "vzgojeni" otroci izobražencev, ki poleg vsega tem otrokom zrihtajo še odločbe, ker so baje "posebni"...

  • bmz 14:38 23.februar 2018.

    Tudi nas so učitelji kdaj zlasali, mogoče sta se tudi dve glavi našli skupaj, ali pa je od kje priletel šop ključev... Ko je učitelj vstopil v razred je nastala tišina. takrat se je vedelo zakaj smo tam. Starši pa ...prikaži več niso hodili v šolo z zborom odvetnikov. Če si delal lumparije si jih fasal, tudi od staršev. Ne odobravam fizičnih kazni, vendar...verjetno obstaja razlog zakaj.

    • Besi 18:24 24.februar 2018.

      Jaz nisem hodila v šolo ,da me bo učitelj zlasal ali vrgel ključe vame,sem starejša,osnovno šolo obiskovala v še takratni Jugi ,dejstvo je ,da je učiteljica prekršila vse kar si učitelj ne sme dovoliti,se pravi ,spustila se je na nivo ...prikaži večivo teh teh učencev,če so bili problemi že od prej,je treba kriviti vodstvo šole in pa seveda starše .Šola in starši bi morali sodelovati.Vsi skupaj so padli na izpitu

  • Janez_53 16:45 23.februar 2018.

    Ti starši se še očitno ne zavedajo, da vzgajajo potencialne prestopnike! Bomo videli čez nekaj let, ko bosta razvajena froca vzela stvari v svoje roke.

    • mojglas 09:07 24.februar 2018.

      Potem bodo lahko ponovno letali okrog z odvetniki....ampak da jih bodo rešili iz zapora ali komune...pol pa slišiš ko se pogovarjajo z drugimi...moj pa ni taki...potrebnih je vec prevzgojnih centrov.

  • Franjo Erman 15:06 23.februar 2018.

    a dejte no. sedaj bo že vsak cmeravi razvajenček ovajal učitelje? kam pa to pelje. če je provociral učiteljico, je edino prav, da ga je zlasala

    • Besi 18:27 24.februar 2018.

      Ja,se strinjam z vami ,vendar fizično kaznovanje ni poslanstvo šole,tako pač je

  • Jožef Koprivnikar 12:29 23.februar 2018.

    Res je otrok je čutil da bo zlasan ali da mu bo kdo navil uro, zdaj pa se norčujejo iz vseh.Ne starši, država vzgaja takšne nepridiprave ki bodo, če se bo tako nadaljevalo terorizirali okolico in nas.Imajo zakonsko dobre perspektive.

    • smuc 12:56 23.februar 2018.

      Nič dobrega ne pričakujem od tako pokvarjene države, ki hoče da šola ne bi več vzgajala ampak samo izobraževala fakultetne debile. Bog nam pomagaj, ker državi je vseeno za moralne kvalitete!!

  • Tadej 15:49 23.februar 2018.

    Take razvajence je treba rezat ko bike.

  • blayo 17:53 23.februar 2018.

    "Starši ocenjujejo, da je učiteljica šolarjema prizadejala hude telesne bolečine, ju ponižala in grozovito prestrašila." S prvim se ne bi strinjal, z drugim se strinjam in je pravilno tako, s tretjim se pa delno strinjam in sicer prestrašila jih je ...prikaži veče kar je pravilno, definitivno pa jih ni grozovito prestrašila. Kako mora bit te mulce šele strah, ko ponoči v trdi temi hodijo na skrivaj ven kadit. Pa kako jih zebe.

  • nicor 18:26 23.februar 2018.

    Se sprašujem, zakaj mulca nista povedala staršem? Ker sta dobila samo to, kar sta iskala

  • blayo 17:44 23.februar 2018.

    Hmm, v prispevku piše "Starši oškodovanih otrok so za Večer povedali...". Vprašanje je kateri otroci so bili oziroma so dejansko oškodovani. Po moje so oškodovani vsi razen teh dveh, ki sta bila zlasana, in to s strani prav teh dveh. ...prikaži več Sicer ne vem 100%, ampak po moje ju ni zlasala zato, ker bi eden po nesreči stresel moko po tleh, drugemu je pa na njej spodrsnilo in je po tleh stresel še vse ravnokar spečene palačinke, ki jih je nesel proti mizi...

  • rallypoint 13:08 23.februar 2018.

    Otrok, ki pripravi učitelja da izgubi glavo, ne spada v redno osnovno šolo, ampak med opice. Učitelj, ki se ne zna zadržati in ostati profesionalen, ampak vzame osebno in se znese nad otroci, ne glede na kaj, ne spada v takšno ustanovo.

  • mojglas 21:22 23.februar 2018.

    Kako bodo otroci normalni če so starši nevzgojeni? Če je v tem primeru kriva učiteljica in bo dobila sankcije naj otroke posljejo v prevzgojni center! Vsak isce ssma da bi tozil pa odskosnine kasiral...

  • blayo 22:09 23.februar 2018.

    Bistvene razlike v tem kontekstu med otroci danes in 30 let nazaj v bistvu ni. Tudi 30 let nazaj smo otroci iskali slabe točke pri učiteljih in jih provocirali na tak in drugačen način. In to smo počeli kljub temu, ...prikaži več da smo vedeli kakšna kazen nas čaka. Razlika je torej samo v tem, da mularijo danes ne čaka nobena kazen, in ker sami to vedo, je njihovo vedenje težje kontrolirati.

  • butnskalabutn 20:50 23.februar 2018.

    mene se v 80-tih , ko sem bil star 10 let , učiteljica dvignila za ušesa , da mi jepokalo in sem rahlo krvavel ...pa ni bilo nič,nič,nič....

  • Denver 22:22 24.februar 2018.

    Take mulce poznam, starši imajo kariere in preveč vsega, za vzgojo pa nimajo časa, ker je po njihovem, to delo šole, vrtca in ostalih... Po moje bi jih morali večkrat dobit okoli kepe že prej kot postanejo popolnoma neobvladljivi in ...prikaži več pristanejo v zaporu. Starši se naj malo zamislijo, učiteljici pa naj častijo kavo..

  • blayo 22:23 23.februar 2018.

    Druga svar je pa da danes učitelj tik pred penzijo nima kaj iskati v obveznem programu, ker definitivno ne zmore kontrolirati razreda. Take učitelje bi bilo potrebno prerazporediti v programe izbirnih vsebin ali obšolskih dejavnosti, kjer so v razredu le ...prikaži več tisti učenci, ki jih ta predmet dejansko veseli in zanima. V tem primeru bi njegova strokovnost in izkušnje prišle do izraza, ker se mu ne bi bilo treba ukvarjati z "vzgojo".

  • adrijana30 13:46 25.februar 2018.

    Ravnatelj naj si kupi knjigo Pravo za telebane. Ni vedel?! Seveda mu verjamemo. Pa pol stvari se ne spomni? Mogoče pa rabi diagnozo. In mamica, ki iz žrtev dela storilce? Prepričana sem, da njena izjava 100% drži.

  • otvoj 17:07 23.februar 2018.

    a niso učitelji jamrali kako so bogi? A takole se pa znajo obnašat?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.