Slovenija
20920 ogledov

"Učiteljica se obnaša kot pijana najstnica"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nergač 09:43 09.januar 2018.

    Nina Jager: "Absolutno pravilno je, da so otroci priviligirani ..." zato je pa takšno stanje, ker pri vzgoji otrok nastopa pretežno ženska in poženščena populacija, ki s svojimi permisivnimi stališči uničuje cele generacije otrok... Ne pozabi mediatorka, da so eni ...prikaži večni otroci priviligirani bolj drugi pa niso priviligirani in tako je bilo in tako no ostalo. Od staršev je to odvisno, od okolja iz katerega izhajajo, ne od šole...

  • ECKING 12:55 09.januar 2018.

    nergač ++++++ .....tocno to ,tocno se spomnim vseh klofut od prfoksa za glasbo in telovadbo ,ki sem jih prejel ,za vsako se spomnim kaj sem ga polomil ,ne pa zdej tole......druga stvar je pa ta da so se bolj krivi ...prikaži večrivi starsi ,ker itak "moj pa ze ni tak" in ravno VAS je tak gospa!!!!

  • tomaz 11:59 09.januar 2018.

    Če nekdo nima "jajc" da se podpiše pod anonimko, se te nebi smele obravnavti in pika. Najhlaže je nekaj zauihati, obtožena stranka pa nima prav nobenih možnosti, da bi v kasnejšem postopku dokazala nedolžnost in, da bi anonimnež tudi odgovarjal.

  • stary1 20:37 09.januar 2018.

    v šoli je še vedno več kot polovica ta starih komunajzerskih tovarišič, ki že težko vodo držijo do konca ure , pa so zato tečne in hinavske ko sam hudič,,, edino znanje ki ga še lahko podajajo je - so ...prikaži več so ; TEKOVINE NAŠE REVOLUCIJE ,,in naša hrabra JLA,,,dol stakimi učitli ,

    • Lovebites 22:52 09.januar 2018.

      Dobro napisano,bravo!!!!Pameten post!!!!!Si napisal cist odkrito,kot je.S tem,da bi te rdece"tovarisice",ki se vedno castijo rdeco zvezdo in bi bile najsrecnejse,da bi se na steni visela slika morilca Tita,morale biti davno v penzionu.

  • Laznivi 12:32 09.januar 2018.

    V prvi vrsti je za to kriva drzava ki ljudi napeljuje k hinavscini in zahrbtnosti. Za to da ljubosumni pokvarjeni sosedje anonimno prijavljajo na furs pridne delavne sosede ker so kupili nov avto in njim lenuhom ni jasno od kje ...prikaži več in kako... In za to hinavsko spirjeno anonimno prijavljanje podeljuje nagrade...ob tem mali v javnosti nicvredni osebki doma v temnem kotu sobe za racunalnikom dobijo moc in podolg in pocez posiljajo anonimke ker ga trgovka ni prav postregla ,ker je sin domovprinesel cvek

  • stary1 19:08 10.januar 2018.

    mislim da bi tote stare smrdljive komunajzerske tovarišice bilo treba jebat , ampak ko ne najdemo jebača, ki bi smrdljive komunajzerke našponal,,komunajzerski smrad je huda stvar

  • stary1 16:38 11.januar 2018.

    med učitli je izredno veliko pedrov in lejzbilk,, Ja kateri pameten pa gre za učitla,,, za boga sveca,, u mojih cajtima so šli za učitle najbolj butasti,, tisti ta pridni pa so šli za pravnike, pa ekonomiste , pa inženirje ...prikaži večje pa organizatorje pa geodete pa zdravnike,,,ampak res samo tisti najbolj butasti so šli za učitle

  • borut54 00:22 10.januar 2018.

    Stary je prfuknjen. Učenci so zato, da se učijo in naučijo. Ker so pa leni in imajo butaste starše je pa anarhija. Odkar hodijo v šole butasti južnaki je v šolah kaos. Sploh se pa starši nimajo pravice vmešavati v ...prikaži več delo učiteljev in naj držijo gobec doma pri svojemu tstarmu.

  • stary1 16:41 11.januar 2018.

    vsakega kurčevega učitla lahko zamenjaš z računalnikom,,ampak kaj bo potem sral onaj kručanov pofukl ,,no kak se že piše ta sindikalist ,, cmukelj ali nekaj tacega

  • jakec1575 10:05 09.januar 2018.

    Ucitelji imajo po eni strani zelo velik vpliv na usodo mladega posameznika in to z ocenami. ker je celotni sistem napredovanja precej vezan na dobro voljo uciteljev, je to lahko tezava. Vecina uciteljev hoce najboljse za svoje ucence, se izboljsuje ...prikaži veče na predavateljskem delu. je pa lahko problem osebno mnenje pri ocenjevanju. Vcasih tezko ucitelja prepricas, da si se spremenil in da si zasluzis boljso oceno. Tudi ucitelji predalckajo. Za to je potrebno dolociti zelo jasna merila ocenjevanja.

    • jakec1575 10:07 09.januar 2018.

      Ali so anonimne prijave v solstvu potrebne? Ne niso. te so potrebne pri prijavi vecjih kriminalnih dejanj, gospodarskega kriminala. kjer so lahko ogrozena zivljenja. Prijava ucitelja bi morala biti zabelezena. Ce se izpostavis javno tudi poskrbis, da je tvoja prijava ...prikaži več argumentirana in s tem tudi das prijavi vecjo verjetnost, da z njo kaj dosezes.

    • matermila 12:13 11.januar 2018.

      Čudi me,da tu admin dopušča tako žaljive izjave.To je prvo.Druga stvar pa je,da imajo smrkavci vse preveč pravic,za dolžnosti pa jim dol visi.V mojih časih,če si bil preglasen,ali bog ne daj, žaljiv do učitelja,ti je zalepo eno okol kepe,da si ...prikaži več vse zvezde videl,pa niti pomislo nisi,da bi se doma pritoževal tastaremu,ker ti je še on kako primazal.Bil je red in to je prav.Današnji dan,pa starši letajo z odvetniki po šolah,ker mislijo da imajo angelčka,ki pa že nič ni naredil.

    • matermila 12:16 11.januar 2018.

      Še malo,pa bo treba v šolah imeti policaje,ker bojo ti fakini s pištolami prihajali v šolo.Sicer je pa tako:kai starši,tak tudi otrok.Če so starši nevzgojeni in mislijo,da se z denarjem vse reši,so tudi otroci taki.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.