Po slovenski zakonodaji mora vsak, ki opravlja dejavnost, imeti to tudi uradno prijavljeno. Kar pomeni, da kdor bo nudil uber prevoze, bo moral imeti S.P. ali pa D.O.O.
Seveda jim ni všeč ker potem ne bodo mogli nategovat stranke in te vozit iz Šiške v Centar čez Rudnik. Komaj čakam da v se te nategune spravijo v red!!!
Evo sedaj je priložnost, da Jerneja Vatovca iz Nsi zaposlijo kot taksista. V naslednjem mandatu, ko jih ne bo v parlamentu bo lahko Janšev osebni šofer. Omenjeni je namreč verjetno iz osebnih razlogov navdušen nad Uber taksi službo..
Konkurenca mora biti,to vedno za stranke dobro in ceneje
Definitvno sem ZA uber! Mogoče bom lahko potem vsaj izbral da me v sloveniji prevaža nekdo ki dejansko govori slovensko
Tvoj post je zelo pomenljiv. 😉
Po slovenski zakonodaji mora vsak, ki opravlja dejavnost, imeti to tudi uradno prijavljeno. Kar pomeni, da kdor bo nudil uber prevoze, bo moral imeti S.P. ali pa D.O.O.
UBER S.P.
Seveda jim ni všeč ker potem ne bodo mogli nategovat stranke in te vozit iz Šiške v Centar čez Rudnik. Komaj čakam da v se te nategune spravijo v red!!!
Tudi Uber bo to počel, brez skrbi.
Evo sedaj je priložnost, da Jerneja Vatovca iz Nsi zaposlijo kot taksista. V naslednjem mandatu, ko jih ne bo v parlamentu bo lahko Janšev osebni šofer. Omenjeni je namreč verjetno iz osebnih razlogov navdušen nad Uber taksi službo..
Končno. Če ima Berlin pa Zagreb menda ni napačno ? Ali so tam za časom ...
To je maslo vlade JJ in ministra Vrtovca ! Dajte ga na kol in pred parlament skupaj z ostalimi podrepniki .
končno...te ljubljanski taksisti pa naj se rajš preveč ne užigajo, ker jih je najmanj pol kriminalcev...
Končno!
Kaj misliš, da vas bo Uber prevažal na Trstenjakovo..
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Taksisti so rušili Janševo vlado prav zaradi UBER-ja. Svobodnjki so jim porinili prst v guzico.
Sem pa misli, da so Janeza kolesarji rušili..Toliko so imeli rušiteljev, da sedaj ne vedo kdo so pravi.
Taksisti bodo tudi tokrat protestirali in zaprli ceste !
Leon 👍 kar večina taksistov je ić -ev in oni imajo takšne proteste v krvi.