Slovenija
1747 ogledov

Uber Slovenija: Vstop v Slovenijo načrtujejo z dvema storitvama

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 22:02 19.oktober 2016.

    zakuga bi šou peš, se rajš peljem, ampak dostkrat ko rabm it po opravkih se mi ne da jebat z redarji in parkplaci pa rejš vzamem taxi.

  • primoz.g 16:36 19.oktober 2016.

    Podobno zadevo bo naredu Zoki, le da ne bo tako na hitro rentabilizirana, in do uporabnika prijazna, pa čakalo se bo malo dlje. Je pa resnica da je vsak LJ taxi predrag v osnovi, že nekaj časa trobim 5 eur ...prikaži več je max cena ki jo lahko plača uporabnik, brez da bi trpel njegov žep, pa tudi za manj bi lahko vozili, samo mora prit ali nastat nek konglomerat kot je uber in ki ima keša dovolj da investira na daljše razdoblje ter tako zniža ceno, navadni taksisiti so obremenjeni (to je kriva država) in zato ne morejo vozit po normalnih cenah, recimo iz BS3 na VIČ (merkur) 15 eurčkov, pa sej ne pokur goriva za niti euro.

  • OneCent 16:16 19.oktober 2016.

    Pa da se registriram na Uberju s svojim imenom in kreditno kartico, potem mi bodo pa še vsiljevali reklame in me omejevali, če jih ne bom sprejemal ?!?!In po vsaki vožnji moraš oceniti taxista, drugače ne moreš naročiti naslednje ...prikaži več vožnje!? On pa mora oceniti tebe !!Kakšen naci-severnokorejski nadzorni sistem ? Malo morgen, se ne peljem z Uberjem, pa če so pol cenejši.

  • OneCent 20:07 19.oktober 2016.

    Peš pejt!

  • popokatopetl 16:05 19.oktober 2016.

    Živela prekerizacija... Sevede, šefi imajo radi ubogljive in poceni lutke, pa da se jih po potrebi znebijo z enim pritiskom na tipko Cancel. Neoliberalne sanje ki postajajo resničnost. Ampak pol se ne čudite da mladi nimajo otrok. Naši vladajoči ...prikaži več se še ne zavedajo da tudi oni postajajo prekerci, itak lahko naredijo samo tako kot jim politiki in bančniki iz Bruslja zdiktirajo. Kar poglejte kako so navdušeni nad CETA sporazumom, ki ga niti prebrat niso mogli!

  • OneCent 16:12 19.oktober 2016.

    Neverjetno kako se vlada na popek meče zaradi enega pokakanega Uberja in mu ritolizniško prireja zakonodajo. Pri tem pa Uber nič ne investira in konec koncev tudi nič ne bo prinesel v državno malho, saj se bo taxi tržišče le ...prikaži več razpršilo, ne pa povečalo.V Sloveniji je cela vrsta tujih in tudi domačih podjetij, ki so v preteklih letih investirala na desetine milijonov, prinesla delovna mesta, pa za njih vlada niti slišati noče, kaj šele prirejati zakonodajo.Lobiji-denar-leva roka desni žep

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.