Svet
2030 ogledov

UBS naj bi za dve milijardi dolarjev kupila Credit Suisse

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 09:05 20.marec 2023.

    Vsak polet ima svoj pristanek. In če vedno znova priletiš na mehko, boš seveda poizkusil ponovno. Če bi ob odhodu na volitve plebs razmišljal s svojo glavo, bi število parazitov ostalo v znosnih mejah - tako pa raje enoumno ploskamo, ...prikaži več kot da bi razmišljali.......

  • Avatar pantani
    pantani 19:43 19.marec 2023.

    SankcijeRusijidelujejo iz dneva v dan bolje ...The Wall Street Journal: Še 186 ameriškim bankam grozi bankrot.Po propadu banke Silicon Valley Bank (SVB) so ekonomisti prišli do zaključka, da še 186 ameriškim bankam grozi tudi stečaj - je poročal The Wall ...prikaži več Street Journal. In poudaril: »SVB je propadla, potem ko so naraščajoče obrestne mere zmanjšale vrednost njenega premoženja, zaskrbljeni komitenti pa so umaknili nezavarovane vloge.

    • Avatar pantani
      pantani 19:44 19.marec 2023.

      V novi študiji ekonomisti navajajo, da so identificirali 186 bank, ki bi lahko bile izpostavljene podobnim tveganjem. Avtorji članka so se sklicevali na študijo ekonomistov, objavljeno na Social Science Research Network, v kateri so izračunali bančne izgube, pogojene s politiko ...prikaži več obrestnih mer Federal Reserve (ameriške centralne banke). Silicon Valley Bank je bankrotirala v manj kot dveh dneh.

    • Avatar pantani
      pantani 19:44 19.marec 2023.

      Po neuspešni operaciji banke z vrednostnimi papirji so vlagatelji začeli nenadoma dvigovati sredstva z njihovih računov. Po prodaji britanske podružnice so delnice ameriških bank začele izgubljati pozicije. Tako so se vrednostni papirji Western Alliance pocenili za več kot 44 odstotkov, ...prikaži več First Republic Bank pa skoraj za 59 odstotkov. Delnice bank PacWest, Zions in UMB Financial so padle za 20,7-27,5%.

    • Avatar pantani
      pantani 19:44 19.marec 2023.

      Ameriške oblasti menda ne razmišljajo o možnosti nakupa SVB v stečaju. Po besedah ​​finančnega ministra Dženeta Jelena se trenutne razmere razlikujejo od finančne krize leta 2008, ko je vlada rešila številne banke, da bi zaščitila gospodarstvo države..... Sankcije Rusiji delujejo ....heheheee!!!

    • Jernej65 01:15 20.marec 2023.

      Joj pantani, kako si ti naiven. Takšni pretresi so se stalno dogajali in se stalno bodo. Tudi naše banke so pred leti bile na psu in so se pobrale. Neverjetno, kako si navijaški. Ruse kuješ v zvezde, počakaj še kakšno ...prikaži več leto in boš lahko gledal, kako Ruse rja počasi razžira, ne veseli se prehitro. Putko je že do kolen v dreku, a on še vedno prikazuje, da je vse zlato česa se dotakne.

    • Avatar pantani
      pantani 06:29 20.marec 2023.

      Pa ti si res prfuknjeen,naše banke so se pobrale,ker so zmetali miljarde našega denarja,idiot zarukan!!!

    • Jernej65 08:01 20.marec 2023.

      Sem ti samo napisal, da so se pobrale. Ni namen razpravljati na kakšen način, kaj zopet pizdiš.

    • Jernej65 08:03 20.marec 2023.

      Glede na tvoje gobcanje in uživanje, če se v EU in Ameriki kažejo kakšne razpoke, se najbrž tako kopaš v denarju in boš najbrž spizdil v Rusijo, v njihov paradiž, kaj se sekiraš, telebajs.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.