Slovenija /slovenija/crna-kronika
49099 ogledov

Tragedija, pri Velenju pokopali 12-letno učenko

Komentarjev 56
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Enzgg4 13:13 09.maj 2024.

Če proti nasilnežem nihče noče ukrepat, je treba stvari vzet v svoje roke. Osebno bi se pobrigal zanje. Pa me bk za policijo, sodišča in vse druge. Kot stars imam dolžnost (in pravico) preprečiti nasilje nad mojim otrokom.

• atamama 21:13 09.maj 2024.

V celotni zadevi me zanima kako si bo opral roke CSD.To leglo ljudi, ki naj bi pomagali in od njih rezultati so zgolj in samo dodatne težave (Kočevje)dodatni kriminalci s socialno podporo (Črnomelj, NM železniška postaja).Pred leti sem imel možnost ...prikaži več na svoje oči kako se pripelje Audi, moški in otroci pred CSD v NM. Otroci, predšolski, niso imeli sedežev, možakar temnejše postave pa je ''skočil' v CSD, dobil preko vrste papirje in se odpeljal. In na pripombe je delavka CSD-ja izjavila, kaj morem

• dare326 13:39 09.maj 2024.

Bullyji so bili vedno, tudi davno v globokem socializmu. V 2.raz. me je eden nadlegoval. Vsi so se ga bali. Ko sem imel zadosti, sem ga treščil in potem si ni več upal. Kasneje je iz njega nastal kriminalec, bil ...prikaži več je obsojen, v arestu. Prijatelj je bil ravnatelj OŠ. Z ić ni imel problemov, ker so mu starši dovolili, da je neprilagojenim prilepil klofuto in jih umiril. S Slovenci je bil problem, ker odvetniki in tožbe, čeprav so uničevali šolski inventar, jim ni nič mogel.

• jakec1575 17:33 09.maj 2024.

neprilogojene se da v levca. jebi ga. soncek ne soncek. bojo starsi hitro nazaj vzeli.

• Marcusoa113 13:00 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Nelaži 19:34 09.maj 2024.

šolstvo po svetu usmerja pedofilna kabala mafija, zato je v učbenikih in pouku v šolah vedno več LGBTP tematike. Želijo ustvarjati konfuzne čipirane zombije kar jim kar dobro uspeva. Etika in morala je vsem samo španska vas.

• kmetek 08:47 12.maj 2024.

1. stvar prepoved GSM v šolah.

• boris85 05:03 10.maj 2024.

tako je ko ti vlada organizirana kriminalna združba.

MK_NSFW 13:01 09.maj 2024.

še dobro da imamo katoliške privatne šole, kjer je red in se pravila spoštujejo. vi pa imejte javne šole texasa z LQBT indoktrinacijo

Enzgg4 13:07 09.maj 2024.

V internatu v Želimljah je tak "red", da ni nobenega miru. Mulariji, ki so jih pred tem doma po katoliško držali na kratko, se tam popolnoma odpelje. Razbijajo in uničujejo opremo. Pove od ženine prijateljice mulo, ki zato hoče ven. ...prikaži več Malo pa je verjetno razlog tudi, da je hotel mama vseeno bolj komot od nekega internata. Magari katolišķega.

• Petra_56 20:02 09.maj 2024.

Katoliške privat šole imajo namesto LGBTQ, pouk pedofilije in vzgajo bodoče žrtve ali pa pedre. Če smo iskreni, so prav katoliške šole krive za velik delež LGBTQ v družbi, ker so to večinoma učenci teh šol.

Enzgg4 00:14 10.maj 2024.

Popravek prejšnjega komentarja: zapisano velja za internat škofijske gimnazije v Šentvidu.

MK_NSFW 15:52 10.maj 2024.

moje informacije so povsem nasprotne vašim zato ocenjujem, da gre le za vsegliharstvo in škodoželjnost. na pedofile pa niti ne bom odgovarjal. jih je več med športnimi delavci in trenerji, kot pa današnjimi duhovniki. ampak tema bo še 400 let ...prikaži večt kost za glodanje. PS: v moji JAVNI OŠ je učitelj posilil učenko v šoli v naravi. je prodal bajto za odškodnino. primer je ostal za zaprtimi vrati javnosti, ker je tako vsem lažje....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.