Zdravje /zdravje/aktualno
13935 ogledov

Ugledni zdravnik: Na te stranske učinke ljudje sedaj ne pomislijo

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vzev 22:03 01.avgust 2023.

    Pa kakšne neumnosti glede zlorab. Če želiš biti darovalec organov, lahko podaš izjavo. Zakaj nebi isto naredili glede evtanazije. Lepo lahko podaš izjavo, kdaj želiš da te evtanazirajo, in je. Nihče drug se ne bo mogel odločati namesto tebe, ker ...prikaži več boš že sam podal pogoje, kdaj želiš evtanazijo. Npr. ob določnem stadiju demence, ko postaneš rastlina...

    • vzev 22:04 01.avgust 2023.

      In tisti, ki ste proti evtanaziji. Evtanazija, se vas ne tiče, ker če ste proti, tega tudi ne boste izkoristili. Ne vem pa zakaj ste tako sebični, da bi zaradi vas potem morali trpeti tudi tisti, ki podpirajo evtanazijo.

    • mina6 05:50 02.avgust 2023.

      Javi se. Če si narkiči lahko dajejo šuse, BOŠ PA JA ZMOGEL TUDI TI

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 20:01 01.avgust 2023.

    Tako je, kot je napisano.

    • Avatar Ajda Virant
      ajda0 07:26 02.avgust 2023.

      ha,ha,ha, v resnici se gre pa za denar...več ko predpišejo kemije, višje so nagrade od farmacije...vse je biznis in bolniki brez ozdravitve so dragoceni posel za zdravnike !

  • www 06:43 02.avgust 2023.

    če bi zdravniki res tako skrbeli za bolnike, kot zdaj jokcaj, potem želje po smrti niti ne bi bilo. to pove vse o zdravnikih. aroganca, vzvišenost, nezainteresiranost, pošiljanje drugam, potiskanje bolnika svojcem, odklapljanje bolnikov z aparatov, ko rabite proste postelje ...prikaži več - to je vaš način dela.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 02:03 02.avgust 2023.

    Bojijo se nadzora in odgovornosti, niso kar naenkrat postali uvidevni do bolnikov...Evtanizirali so oni že prej, z vednostjo svojcev ali pa še pogosteje brez...Se je pri Covidu videlo, da se gre le za biznis ter profit, človek pa je le ...prikaži več številka..Banda lopovska..

    • mina6 05:45 02.avgust 2023.

      Če veš za primer, SI GA DOLŽAN PRIJAVITI!!! Sicer pa nehaj govnat, ZLOBA!!

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 06:01 02.avgust 2023.

      Primerov je več kot si želiš vedeti. Že ob Covid umrlih se je delala svinjarija in biznis...Kljub priznanju Logarjeve, da so za umrle od covida šteli vse, ki so imeli ob smrti v krvi prisoten virus, ne glede na pravi ...prikaži več vzrok smrti, za to ni nihče odgovarjal..Pa so na ta račun in strah precepili in pobili veliko ljudi.. Kolikokrat pa si ti cepljena proti Covidu, ovčica ?!, Da te ne bi vprašal koga si volila, itd..zarukanost namreč povzroča vzorčnost in dela socialni krog..

    • ana77 06:09 02.avgust 2023.

      Ej, bejži ,kaj ne poveš vseved......

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 06:18 02.avgust 2023.

      In kaj od tega ne drži ?!..Ne podajaj pavšalnega mnenja če nimaš pojma ali dokazov...

    • Avatar Ajda Virant
      ajda0 07:29 02.avgust 2023.

      res je ,umirajoči je dober biznis za zdravnika, več ko proda višja je nagrada od farmacije, saj ni nor, da se bo odrekel počitnicam na Baliju...rakavi bolniki vedo, da je samo eno zdravilo vredno 2.700€ za mesec dni doziranja in ...prikaži več lažnega upanja. Brecelj že ve !

  • vzev 21:59 01.avgust 2023.

    Daj naj že prenehajo enkrat komplicirati. Če to deluje v tujini bo pa tudi pri nas. Če so pa vsi zdravniki tako sebični, da rajši gledajo kako človek trpi, kot da bi mu pomagali pri smrti, če to želi. Pa ...prikaži več bo to delo brez težav opravil kak zdravnik, ki bo parkrat prišel iz tujine.

    • oneh 07:05 02.avgust 2023.

      Levaki bi odgovornost vedno prelagali na drugega, kradli pa seveda sami. V Avstriji po posebni proceduri odobrijo evtanazijo in ti napišejo recept. V lekarni dobiš tabletko, katero neseš domov, kjer jo poješ in končaš tu zemlejsko življenje. Lani so izdali ...prikaži več tam 104 receptov, le 9 prejemnikov tabletke jo je zares zaužil. Torej se je preko 90% ljudi premislilo, ko je imelo dejansko možnost končati življenje. Rabelj pa bi pokončal vseh 104. Zato pa imamo svobodo in levaki plešete.

    • Avatar Ajda Virant
      ajda0 07:24 02.avgust 2023.

      so sebični in sadisti za denar, ker vedo, koliko kemije bodo prodali za umirajočega in kakšno nagrado bodo dobili...vse je samo v denarju.

    • vzev 17:42 04.avgust 2023.

      oneh, in kje je potem problem. Potem bo tako evtanazij tako malo, da res ne razumem zakaj imate nekateri težave. Saj si bo večina tako premislila. Tista malenkost, ki si pa ne bo, pa ne bo rabila trpeti, zaradi tega ...prikaži več ker ste nekateri tako sebični. Saj lahko gremo postopoma. Najprej dovolimo evtanazijo tistim, ki so se še sposobni lastno odločati. Potem pa naprej, kot sem napisal, da že prej poveš kdaj te evtanazirajo. V glavnem v obeh primerih se odločiš sam.

  • Facja 20:07 01.avgust 2023.

    Pa dobro, če zdravniki nočejo, pa naj kdo drug. Ne jih siliti, ker so tako rahločutni. Še ne dve leti nazaj so določali kdo gre na vntilator in kdo ne, koga bodo zdravili in koga ne...sedaj pa pač ne zmorejo ...prikaži več evtanazije. Pa naj jo izvajajo farmacevti, kemiki, medicinsko osebje -inekcijo bo pa že kdo dal. V bistuvu zna vsak narkič dali šus. Dohatrji nehite jamrat, če nočete vam ni treba. Je pa bedast zakon, če samo na dohtarje računa.

    • vladelija 22:51 01.avgust 2023.

      Točn tako. Inekcije tko neznajo dat dohtarji use jim drugi nardijo. Še ko pa slišm dohtar pa ugleden me glava bolt začne. Nakladači jači.

  • popokatopetl 00:45 02.avgust 2023.

    Včasih se sprašujem al je Hipokratova al hipokritova prisega... Jih tako skrbi za možnosti zlorab, za trpljenje nekaterih "odpisanih" pacientov pa so preklemano neobčutljivi. Tovrstni odzivi zdravniškega vrha so nesprejemljivi - lahko se pogovarjamo o razbremenitvi zdravnikov, ampak kategorično zavračanje ...prikaži več je očiten znak, da gre za zdravnike tu za *konflikt interesov*. Kje so pustili srce? Zakaj pa sodnik danes najhujših zločincev ne more obsodit na mučenje???

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:20 02.avgust 2023.

    Kot med.sestra z 35 leti delovnih izkušenj lahko zatrdim, da redno odhaja med osebje iz oddelkov, kjer negibno v mukah ležijo bolniki brez upanja na ozdravitev. Če zdravnik misli da je dovolj 5 min postati ob postelji in trpečemu predpisati ...prikaži več morfij humano dejanje, se motite. Mojo mamo ste imeli dve leti na morfiju, revica je ležala in nas niti prepoznala, ne govorila, ne jedla. A res mislite da smo domači brez čustev ? Ker želimo da se trpljenje konča? Ni vsakemu dano da pade dol in hipno umre.

    • oneh 07:59 02.avgust 2023.

      In kako bi se vaša mati lahko pri polni zavesto odločila za evtanazijo? Bi se namesto nje, odločili vi? Bi vas ob podpisu vodili zgolj nesebični interesi do trpeče matere? Kot vi obsojate zdravnike bi lahko tudi kdo drug obsojal ...prikaži več vas, da ste dali usmrtiti lastno mater, da bi se polastili njenega premoženja. In ker so levaki taki bedaki, pa (še) imamo svobodo in levaki plešete.

    • Avatar Ajda Virant
      ajda0 16:57 02.avgust 2023.

      Oneh, zelim ti veliko ljubezni, ker je ocitno da zivis v hudi depresiji, nezadovoljstva in pohlepa v glavi.

  • Kmodri 07:11 02.avgust 2023.

    Še kako prav ima! Na Nizozemskem so evtanazirali pacienta, ki se je naknadno premislil glede evtanazije! In to po odločbi sodišča! Žalostno!

  • Avatar GeorgeLincolnRockwell
    GeorgeLincolnRockwell 21:56 02.avgust 2023.

    Kult smrti.

  • mina6 05:55 02.avgust 2023.

    Pa rapišite selivno mesto državnega rablja za 1/10 delovnega časa. Več kot ugodno. Lahko tudi upokojenci.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.