Svet
14 ogledov

Ujet je! Terorja je konec!

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • URIAH HEEP 08:01 20.april 2013.

    lno banko, in posojajo denar brezobrestno.Še vse vojne so se začele z lažjo in vse "moderne" vojne so bile vojne centralnih bank in njihove vojne industrije, naftne industrije...Itak vso glavno svetovno industrijo obvladujejo isti ljudje.

  • URIAH HEEP 08:02 20.april 2013.

    false flag attack

  • BenX 08:47 20.april 2013.

    če bi bla bomba jedrska, bi bilo to sran** vsaj zanimivo spremljat. (glede na to, da se mi američani nebi preveč smilili) zdaj pa... trije mrtvi ali kolko že in cel teden taka panika? halo? "slovenski" mediji?? ko je v ...prikaži več iraku ali afganistanu dnevno ubitih 10 ljudi ali več za posledicami AMERIŠKIH bomb pa kaj?

  • graff 07:36 20.april 2013.

    In kako bi se končala zgodba v Sloveniji, če bi se kaj takega zgodilo na naših tleh???Tožilstvo bi zoper policijo uvedlo preiskavo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene uporabe strelnega orožja in umora, generalni direktor policije bi ,,všečkal,, ...prikaži več in do končane preiskave ,,suspendiral,, policiste, ki so uporabili strelno orožje. Da taka je slovenska blaznost, zavita v plašč ,,visokih pravnih standardov in človekovih pravic,,! I O zahvali policistom, kot je to storil Obama v Ameriki in tamkajšnji mediji, bi na slovenskem lahko pozabili, kajti mediji bi pričeli z naslovi: ,,brutalnost slovenske policije,, ipd.Res smo unikum, danes tožilec z nerešenimi kazenskimi zadevami (korupcija) jutri odvetnik mafije.

  • stela 08:28 20.april 2013.

    To je pa tko, ker se gremo silno demokracijo in noben ni kriv, dokler mu ni parkrat dokazano....

  • mr.big 08:45 20.april 2013.

    Američani expresno dobijo dva terorista, ki jih je bilo moč iskati kot iglo v senu. Tri dni so potrebovali, da so spucali dva omejenca. Bravo USA !!! Naši pa niso mogli enega zamaščenega varnostnika najt z 1 mio eur ...prikaži več v žaklu ?!?!?!??! Hahahahahahhahaha !!!!!

  • URIAH HEEP 07:58 20.april 2013.

    Kabala je zopet izvedla False Flag Attack.Stvari se dogajajo ravno tako, kot so "žvižgači" napovedal.Osumljence bodo prijeli v petek zvečer oz v soboto...Ne verjemite ničesar, kar vam mediji sporočajo, sploh CNN..., ki so v rokahteh istih ...prikaži več ljudi, ki izvajajo te napade na lastno ljudstvo, zaradi agende NWO,in dokončne prevlade lastnikov privatnih centralnih bank nad celim svetom.Samo poglejte, kaj se je zgodilo z voditelji oz državami, ki so uvedle lastne centralne banke, ki so posojale denar ljudem in gospodarstvu brez obresti.Nemčija pred 1 sv. vojno,(Nemčijo so namenoma dvakrat uničili, ker je imela centralno banko, ki je posojala denar brez obresti in posledično je njihovo gospodarstvo cvetelo, ker jim ni bilo treba vračati oderuških obresti), ameriška vojna za neodvisnost od Angleških centralnih bank, Irak, Libija(Libijci so imeli boljši standard, kot v večini razvitih držav na svetu), Uganda, sedaj palijo na Iran.Iran ima svojo centra

  • mr.big 08:43 20.april 2013.

    URIAH......Libijci so imeli dober standard ??? Gadafi jim je omogočil brezplačno zdravljenje,šolanje....nizke cene bencina. To pa je tudi vse. Kaj pa so si je lahko privoščil Libijec-2 avtonmobila, lepa stanovanja,potovanja ?!?!?!?Gadafi je živel z zlatom,kokainom,nafto,letali,kur**ami,imel milijarde dolarjev. To je ...prikaži več dejstvo !!!!V Nemčiji in izzven nje, kamor Nemci oz.EU posodi denar ga posodi z realnimi obrestmi in po realnimi pogoji. USA je bila v krizi tudi leta 1938 in to še mnogo hujši kot je danes in tudi danes se USA uspešno spopada z krizo in se bo tudi kmalu (in to še močnejša) izvelkla iz nje. Brez skrbi !!!Le pri nas se aktualna oblast drži stari Yugo načel katera nas bodo spravila v bankrot. In veseli smo če nam bodo Američani in EU sploh kdaj še kaj posodili !!!!!

  • albert 09:43 20.april 2013.

    Kabala???Primitivci!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.