Svet
3058 ogledov

Ukrajinski minister resno opozoril svet

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckysss 15:06 04.junij 2022.

    Putin je izrecno zatrdil, da bodo ladje z žitom spustili naprej, vendar je tu drug problem...Ukrajinci so minirali dostop do svojih pristanišč, poleg tega jim je nekaj teh min potrgalo in sedaj prosto pljujejo po Črnem morju, morda zaidejo celo ...prikaži več v Sredozemlje...Torej je situacija precej podobna kot s humanitarnimi koridorji, ko sami niso pustili civilistom umika..Prej so imeli za talce civiliste sedaj pa žito, verjetno bo naslednja kakšna jedrska elektrarna "tik pred eksplozijo"...

  • bobubob 14:51 04.junij 2022.

    Kot da bi se v Ukrajini izdelovalo vse, kar svet porabi. Mediji lažejo tako, kot so se privadili lagati v času kovid histerije glede varnosti 'cepljenja' in učinkov 'respirator zdravljenja' - na debelo. In kot je že običaj, bistvo je ...prikaži veče povsem drugje. A to je že stvar 'zarotnikov' ki zaenkrat še malce motijo blažen mir v slovenskem (zdaj levem prej takoimenovanem desnem) golobnjaku, polnem iztrebkov, ki tako domače in varno zaudarjajo, da ga je očitno škoda počistiti - enako je v Bruslju.

  • Jernej65 15:53 04.junij 2022.

    Putin je za vsakega ubitega Ukrajinca pripravljen žrtvovati vsaj enega Rusa. Moraš pa res biti usekan, da si pripravljen na take žrtve. Za njegov ego in ranjen ponos bo padlo na sto tisoče Rusov in proizvedel bo še vsaj toliko ...prikaži več invalidov. Samo nobelovo nagrado mu je še potrebno dati. Ni ga čez "domoljuba" Putina.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.