Slovenija
13 ogledov

"Ukrepi pomembnejši od Simčičevega spričevala"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • smito23 21:24 24.marec 2012.

    Ta vlada hoče iz revežev narediti sužnje, ki bodo za golo preživetje od zore do mraka delali za tekočim trakom, in buržoazijo, ki ne bo nič več delala. Vse, kar je vrednega, bodo pa v Vatikan za drobiž razprodali, ali ...prikaži več pa preko svojih bratov in sester v Argentino, Avstralijo in podobne domobranske baze, odpeljali - na varno! Kapitalizem je končan, začenja se fevdalizem po janševo!!Ustavimo janšizem - zaženimo Slovenijo!!!NE janšizmu!

  • Andrej Kovačič 20:27 24.marec 2012.

    v enem letu se znebimo pufa če tak naredi.....

  • Pepi 21:05 24.marec 2012.

    In kaj bo pol,ko se znebimo pufa???bomo imeli večje plače???,večje pokojnine,bolše zdravstvo,bojo vsi meli delo?????E malo morgen,isti Ku....bo ko zdej,prišli bojo novi tajkunčki,pokupili še kar bo zdravega in mi spet jovo na novo ŠPARAT.

  • 1111 21:06 24.marec 2012.

    ...tega bedaka in njegove hlapce se treba, čimprej znebit !!! ...niso normalni!!!!!!!!NE janšizmu!

  • smito23 21:37 24.marec 2012.

    kje so ukrepi 10+100?! laganje volilcem! človek se je evidentno zlagal ljudem!!!

  • Franc Mihič 09:20 25.marec 2012.

    Povsem pobalinska primerjava premiera Janeza Janše in pravo spričevalo o morali in načelnosti vlade in koalicije! Žal!

  • rakun 14:21 25.marec 2012.

    Kaj če bi poslancem zmanjšali plače npr za 40%? Ne? Jim to ne diši preveč?

  • deželan 19:43 26.marec 2012.

    Se strinjam. Poslanci trdijo, da imamo enako število zaposlenih v javnem sektorju kot Nemčija, namerno pa pozabijo omeniti, da imamo za 40% manjši BDP na prebivalca.Analogno ali lahko 4 članska družina porabi enako količino denarja če sta zaposlena dva ...prikaži več ali če je zaposlen samo eden ? Lahko če vzame nekomu ki dela !

  • izRODEk 20:10 24.marec 2012.

    smrdljivec!!!! naredi sloveniji uslugo: ustreli se!NE janšizmu!

  • Pepi 20:47 24.marec 2012.

    MR.big!!!!,ti si prvo prav preberi v kakšnem kontekstu sem napisal,tiho naj bom???,če si Janezu tiho,pol ne sklepaj in to zahtevaj od drugi,če vam je opral možgane ne trobi to okoli,zaklen se v klet,Bruselj???kaj ma Bruselj z nami,vsi ste eni potrčkoti ...prikaži veči Bruseljski,ko nimate več argumentov,pa z Brusljem na plan,ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,treba bo spet na cesto,sam tokrat ne ZA Janšo,temveč PROTI

  • smito23 21:13 24.marec 2012.

    Tole z vlado, ki jemlje revežem, da bi dala bogatim je brez veze.... Znižali so dohodninsko obveznost bogatim, revežem pa trgajo kjer je mogoče. Odpustili so celega vraga ljudi, ne pomagajo pri ohranjanju delovnih mest (Radeče Papir), nastavili so nestrokovne ...prikaži več strankarske apartčike, skoraj pol že tako nelegitimno neizvoljenje vlade je ali v kazenskem postopku ali pa s prevaro in goljufijami v vladi.... janšo sodno preganjajo v treh državah.... PA LJUDJE ;ZBUDITE SE!!!!! ************** NA VLADI IMAMO MAFIJO!!!!!Te ljudi je treba spravit za rešetke in vzet stvari v svoje roke!!!!! Denarja in dela v tej državi je dovolj, le bogatašem, ki so si na delavskih žuljih nagrabili, je treba vzet!!!NE janšizmu!!!!!!!!!!!!!!!

  • Pepi 19:57 24.marec 2012.

    Janez!!!!!!!!!!!!!!!!!!,zakaj ne kopirate skandinavske dežele???,odpustite 30% zaposlenih v javnem sektorju-vladi,znižajte si za 30% plače,ne pa ,da jemljete že tako komaj živečim upokojencem,ki so vas spravili do kruha,zdaj pa njim jemlete še to ubogo kar imajo,najboljše,da predlagate,da se jim ukine pokojnine,delavce ...prikaži več na cesto,poberte še plače unim ,ki imajo manj kot 600 evrou,pa boste mogoče zadovoljni-ne bom vam rekel banda nesposobna,ker si tega ne zaslužite,je premilo

  • mr.big 20:09 24.marec 2012.

    Dragi Pepi !! Odpuščanja v javnem sektorju (žal) bodo, tudi funkcionarjem bodo znižali plače, za upokojence pa si prvo preberi kaj, koliko in komu bodo kaj vzeli in ne napadaj vseprek !! Če bi Pahorjeva vlada varčevali vseskozi in nas ...prikaži več ne zadolžila še za 5 generacij naprej, potem teh ukrepov danes ne bi bilo, oz. ne bi bili potrebni. Če bi vlada posegla po zares drastičnih ukrepih in to samo pri eni ''strukturi ljudi'' potem bi še bilo nezadovoljstva !!! Zato, bodi tiho in upaj, da bo vlada rešila vse skupaj in ne Bruselj !!!!

  • Avatar Zala
    Zala 20:15 24.marec 2012.

    Veš zakaj nekateri pretepajo otroke? Zato, ker so šibkejši in si sebi enakih ne bi upali.Lahko si vladno trobilo, ampak jemati nosečnicam, upokojence, bolnim, brezposelnim me spominja na tistega, ki pretepa otroke.

  • tralala 21:29 24.marec 2012.

    Višjo ceno brezpogojnega gologlavčevega zavračanja in bojkotiranja vseh varčevalnih predlogov prejšnje vlade bomo plačali mi. Samo mi. Kje, samooklicani, boš pa staknil za Mariborsko škofijo? Komu boš še vzel?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.