Svet
23 ogledov

Uradnik bi begunce poslal kanclerki

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 00:04 05.november 2015.

Če bi bili samo nekoristni, bi še šlo, problem je v ekstremni škodljivosti in nevarnosti, ker so skoraj vsi muslimani. Me daje morda islamofobija? Morda tudi ali pa tudi ne, ker fobija, ko gre za to ekstremno nestrpno religijo, ni ...prikaži več sploh primeren izraz. Sicer pa kaj si mislit o ljudeh, ki slepo sledijo svoji sveti bukvi, kjer so ženske bile ustvarjene za služenje moškim, kjer kaznujejo s smrtno kaznijo istospolne, kjer kamenjajo do smrti "prešuštnice" (ne pa "prešuštnike"), kjer je dolžnost vsakega muslimana ubit tistega, ki bi si drznil zapustiti to religijo, kjer se borijo z vsemi sredstvi proti demokraciji, ....Taki zdaj prihajajo v Evropo, kjer so stotine prednikov prelivale kri, da imamo civilizirano Evropo danes, med tem, ko so si doli polnili glave izključno s koranom zadnjih >1400 let, za vse ostalo pa je potem zmanjkalo mesta.

• mph 18:19 05.november 2015.

Ne žali Tita, čudovit sistem je bil zahvaljujoč njemu. In je držal tudi naše katolibane in talibane v vrsti. Pod njim se kaj takega ne bi zgodilo, da smo svojo državo izgubili zaradi političnih in ekonomskih zločincev in to daleč ...prikaži več pred imigranti (nima smisla govoriti o beguncih, če je teh par procentov). To je zdaj samo nadaljevanja uničevanja socialnega sistema. Ni pa dvoma, da nekaterim na vrhovih EU (ampak samo tem) finančno koristi to stanje. Ostane še dvom koliko jim nekaterim v žepe dajo Saudijci itn.

• jakec1575 14:12 04.november 2015.

Zanimivo, da imajo s priseljenci tezave le države bivšega vzhodnega bloka. Tudi vzhodna Nemčija. Groteskno pa je, ko vzhodni komunistični Nemec nosi križ. Verjetno se boji, da bo zdaj še manj denarja zanj. Namesto da bi se boril proti rasizmu, ...prikaži več ki ga zahodni Nemci zganjanjo še danes proti vzhodnjakom svoje države, se raje borijo proti beguncem in migrantom. kje sem ze to videl? Aja, v Sloveniji. Še enkrat, kje so bili, ko je bila Evropa in Nemčija soigralec v Afgnanistanu, Iraku in še kje? Kje so bili protestniki? Ne moreš najprej jest, razbit restavracijo pol pa stegnit, brez da bi placal. In tocno to je Evropa pocela zadnjih 15 let. Racun je tukaj. Ali plačaš ali pa mafija izterja. Tako to je.

• 19suomi71 19:02 04.november 2015.

Med begunci je po vsej verjetnosti nekje 0,01% ljudi z dokončano vsaj srednjo šolo, tako da, ne ti meni lapat nekaj o doktorjih, profesorjih, inžinirjih ipd., ker pojma nimaš! Ja, Evrope, kot jo poznamo, je po vsej verjetnosti res konec! ...prikaži več Zakaj? Zaradi papkov kot si ti!!! Močno upam, da bo tvoja družina in vsi, ki jih poznaš, žrtev islamistov in boš lahko le jokal na njihovih grobovih! Jaz sem svojo stran že izbral, ti, pa nisi na moji strani! Zato, boj se me ko boš prijokal prositi za pomoč!

• mp5 09:28 05.november 2015.

jakec, pa kaj teb ni jasn? No saj ti bo, ko se ti bodo migranti "zahvalili" za tvoje marketinške usluge.Mogoče pa tudi ti sanjaš o 70 devicah?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.