Slovenija
241 ogledov

Urednica: "To je bila ena boljših Tarč"

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • blayo 15:41 17.oktober 2016.

    Če se podpišeš kot državljan Mare Milosavljević, potem ni nič narobe s tem da se pritožuješ in kritiziraš. Če pa se podpišeš kot izr. prof. dr. Marko Milosavljević, katedra za novinarsto FDV, potem pa znajo bivši študentje FDV to smatrati ...prikaži veči kot pritisk. Zato Mare, pazi kako se podpisuješ ;)

  • matermila 16:56 17.oktober 2016.

    Sama je bila v mladosti zelo živahna deklina.Skoraj ne morem verjeti,da je taki ksiht lahko uporabila za one stvari.

  • mrki 14:47 17.oktober 2016.

    Tale Milo-šević , serje že kako desetletje, bi ga blo treba zbrcat iz FDV-ja. Se pol ni čudno da iz FDV-ja pridejo oprani diplomanti.

  • mijamaja 15:34 17.oktober 2016.

    Marko Milosavljević, je ravnal popolnoma pravilno, kajti četrtkova oddaja Tarče se je dotaknila zelo "ranljive" teme, ki je žensko populacijo razdelila na dva pola...Pa kaj za vraga a ta Angelca Likovič ve, kako se počuti ženska,ko je posiljena in potem ...prikaži več še zanosi????? Ali mogoče ve, kakšno moralno odgovornost ima ta ženska, ko se odloči, da splavi otroka, ki je sad posilstva???? Mislim, da ne ve!!!! Žal, jaz to vem....!!!

  • matermila 16:55 17.oktober 2016.

    Kaj pa tebi ni jasno.Milosavljević je profesor za vse tam,v tej usrani rtv.Človek je povedal svoje mnenje,kar je legitimno.Ti si pač proti,ker si proti,pa sam ne veš zakaj.

  • Avatar Leon
    Leon 14:14 17.oktober 2016.

    "Tudi tem posiljenim ženskam je treba pomagati, da rodijo otroke, ker potem bodo srečne!" Angelca Likovič. ...........Gospa Likovič je bila med 16. junijem 2000 in 1. decembrom 2000 državna sekretarka Republike Slovenije na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport Republike ...prikaži veče Slovenije..............SRAMOTA ZA SLOVENIJO .

  • wingspan15 15:05 17.oktober 2016.

    Go. Vido Petrovčič sem kot kredibilno novinarko zelo cenila . Žal pa je njeno tokratno vodenje bilo pod kritiko. Že njena mimika in smeh sta bila hudo neprofesionalna, tako, da misli, da bo RTV z menjavo voditeljic , uničil še ...prikaži več eno dobro oddajo. Kar se pa tiče Anglece Likovič, pa mislim, da je vseskozi politično agitirala za novo Primčevo stranko, sicer pa je bilo njeno besedičenje kar nekaj. V končni fazi je ponavljala eno in isto, z izjavo stoletja pa je kompromitirala predvsem samo sebe. Je pa smešno, da je bila ženska ravnateljica še pod Jugoslavijo, za kar si moral obvezno biti član partije, sedaj pa fanatično sledi Primcu, za katerega je znano, da bi ženske rad videl za štedilnikom, s čredico otrok in brez volilne pravice.

  • Avatar Zala
    Zala 14:22 17.oktober 2016.

    Gospa Likovič je navadna koza. Blebeta neumnosti in kar je najbolj žalostno se tega ne zaveda. Sama je bila v mladosti zelo živahna deklina. Bi jo vprašala, če je vse reševa s kontracepcijo in se ji ni nikoli zalomilo?

  • matermila 16:52 17.oktober 2016.

    Milosavljević na to odgovarja, da ima pravico izražati kritiko do njihovega početja in kot uporabnik RTV Slovenija pravico do ptiožbe. "Če urednik na javni televiziji vidi gledalčevo pripombo ali pritožbo kot 'nedopusten pritisk',Ali se toti kurci sploh zavedajo,da jih ...prikaži več mi plačujemo;in to prisilno.Torej plačujem nekaj česar nočem gledati ali slišati,samo zato,ker se "urednici"zdi to OK.

  • dragec 17:23 17.oktober 2016.

    po domače, mrki ti si\s\skreten

  • Pepe007 07:36 18.oktober 2016.

    Meni samo ni jasno v katerem členu ustave je zapisana pravica do splava. To v slovenski ustavi ne piše nikjer.

  • ljimonad 15:46 17.oktober 2016.

    že sama izbora gostov, razen moškega ginekologa je pokazala v katero smer gre oddaja in to je g. milosavljevič lepo napisal. pa tale angelca, kaj ona sploh ve o sexu, saj je za njo to že daljna preteklost in potem ...prikaži večm bi ona solila pamet vesoljni sloveniji in govorila da naj posiljene ženske rodijo. po tej izjavi bi jo morala voditeljica lepo poslati domov ne pa da je še naprej propagirala stranko svojega primca. žalostno da bolj žalostno ne more biti. naj gre raje znova komentirat kmetijo to je pravšnja raven za njeno inteligenco. in če je to za uredništvo oz. urednico ena boljših oddaj, potem ni čudno da ima nacionalka tako nizko gledanost. sram naj vas bo takšnih enostranskih oddaj, katero je očitno financirala stranka z podporo cerkve.

  • k0libri 15:57 17.oktober 2016.

    Demokracijo v državi se da komot oceniti po odnosu do žensk - bodisi po tem, da ji zapoveduje, kaj se mora obleči ali česa se ne sme, bodisi po tem, kje je lahko ali sme biti zaposlena, bodisi po tem, ...prikaži več KAJ SME POČETI S SVOJIM TELESOM.Slovenija sodi med države, žrtve KLEROFAŠIZMA, kjer se liberalci še vedno uspemo upirati pritiskom FAŠISTOM na temo, da sme vsak odločati sam o sebi. Seveda je zavedanje o tem za fašiste onkraj njihovega domnevanja tega sveta in predstvlja zgolj BLEJANJE in ponavljanje nekega občega navka fašistov iz Vatikana (ti se itak hodijo učit k nam).

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.