Slovenija

Ursula von der Leyen v najpomembnejšem govoru prst usmerila tudi v Slovenijo

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Anči 14:51 16.september 2026.

Sloveniji Delajmo Sramoto - to je naš moto. Podpis: JJ

• groffriedrich 15:38 16.september 2026.

Zlovenci so odločili,predsednik naše vlade je egoistični imbecil,ki misli,da smo vsi istega mišljenja,kot on.Žalostno,totalna svinjarija,kakšni idioti so desnuharji v naši državi.

• Jernej65 13:17 16.september 2026.

Udbaški Janez je nov izraelski podtaknjenec v EU namesto Orbana. Slovenija bo kmalu to občutila, Tonin je že.

• Pepe007 14:05 16.september 2026.

Nehajte se igrati z odprtimi vrati za priseljevanje s celega sveta, pa bodo ultranacionalisti hitro izginili. Če se to ne bo zgodilo, bo politična slika v Evropi čez 10 let precej drugačna. Ukvarjajte se z življenjem prebivalstva v Evropi, ne ...prikaži več pa z nekimi uredbami kot je kvazi deforestacija, kjer sanjate, da bo Evropa vplivala na gozdove po svetu. Pomeni pa samo dodatno delo in nekonkurenčnost evropskih podjetij.

Leon 14:11 16.september 2026.

Janša želi po stopinjah Orbana ....in čimprej naj tako konča . LJUDSTVO BO ODLOČILO !

Iuckyss1 14:05 16.september 2026.

Kar je Janez naredil ja Izrael nas bo kot državo od EU udarilo po žepu, njemu pa pokajo vse denarnice po šivih..

• Smetfor 13:17 16.september 2026.

Lajdra spet škoduje...

• groffriedrich 15:40 16.september 2026.

Pravi kmetavzarski kreten se oglaša.Spokaj nazaj od koder si se izlegel,debil.

• Pierre 12:57 16.september 2026.

Me je sram, da sm Slovenc....

• Smetfor 13:24 16.september 2026.

Naj te ne bo sram , pač imamo 30% inbicilov v državi ki volijo SDS.

• groffriedrich 15:35 16.september 2026.

Mene je sram,da je Jajo PV.

• matej572 15:00 16.september 2026.

SLOVENIJA NA PRVEM MESTU,potem vse ostalo.Levi tega ne morejo razumet.Bravo Janez,če bi jaz ukazal bi bil ti na mestu te Von,von.BOG ŽIVI SLOVENIJO,MOČ LJUDEM.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.