Slovenija
23 ogledov

Ustanovljeni na predvečer recesije

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nostradamus 17:10 29.november 2014.

    po eni strani popolnoma razumem policiste po drugi strani pa policisti ne razumejo da marsikateri delavec krepko gara za 600eur mesecno in se vesel je ce je placa na dan ko mora biti ali drugace povedano naj se preusmerijo v ...prikaži več tovarne (tiste ki se delajo ) pa bodo izkusili tudi drugo plat medalje sicer pa sami scitijo sistem ki dovoljuje,korupcijo,dvojna merila itd .....res je da pri tem spostujejo zakon a zakon so si spisali skorumpirani politiki ki dovoljujejo da drzavljani ne zivijo temvec zivotarijo dobrodosli med ostalimi drzavljani gospodje policisti morda pa bi bilo potrebna zdruzitev delavcev,policistov,studentov ter upokojencev ter skupen nastop pred nasim hramom demokracije kjer so glavni krivci ki jim je mar le da so pri koritu.

  • Hi5 17:23 29.november 2014.

    Naj si sami počistijo svoje vrste in optimizirajo procese, potem pa lahko dvigujejo glas.

  • h3o 17:34 29.november 2014.

    problem policistov je, da reagirajo le na lopova, ki v štacuni ukrade kruh, medtem ko se lopovom v kravatak nasmihajo, karikirano napisano. Pa saj niste neumni no, halo???

  • Papaja Popi 18:16 29.november 2014.

    Bravo nostradamus

  • Hi5 19:45 29.november 2014.

    Petrovič upa, da bo vlada stopila na zavoro, saj so sindikati prišli do skrajne meje. "Na vladi je, da naredi red v javnem sektorju, kjer nekateri na veliko trošijo, kjer se v posameznih delih zaposluje in na sploh ne veljajo ...prikaži več pravila za vse enako," opozarja PetrovičOk, kako pa naj kdo naredi red, če pa se vsi javnosektoraši zberejo in vpijejo, da nikjer ni rezerv? Sicer vsi vedo, kje so anomalije, ampak ne - ne bi pomagali sami sebi optimizirat javni sektor, znajo pa vpiti, da ni več rezerv. In pravi Petrovič : Prav tako je nedopustno razsipništvo delov javnega sektorja. Pokaži s prstom na koga in to rešite.

  • Hi5 19:53 29.november 2014.

    Saj to je edino kar znajo, se jim sploh da in si upajo

  • Johan Spohan 20:13 29.november 2014.

    Javni sektor so tudi izredno potrebni razni direktorati, inštituti, višek pa je Inštitut za narodno spravo, ki ga vodi Valič Zverova, članica tiste stranke ki dela razdor med Slovenci. Tam je zaposlenih več kot 10 strokovnjakov z dobrimi plačami (vsaj ...prikaži več dvakrat višjimi kot ima medicinska sestra, gasilec, policist...) Naj se razhajka take službe financirane iz proračuna pa ne bo treba nižati plač tistim ki delajo.

  • valerijakregar 21:08 29.november 2014.

    vsi ki so ti dali minus, pač niso prebrali današnjih financ, ali požarja !ja, drago kos s svojo firmo ima z nlb sklenjeno pogodbo že od 22.septembra za 218€/h z ddv.do omenjene marmelade je prišel preko znanega ...prikaži več "protikoruptivnega"praprotnika , ki je v nlb prišel skladno z zaslugami, malce prej !!!naj še dolgo živi nlb z našimi dokapitalizacijami !!!!"nacionalni interes".........pa take fore............

  • mirko 01:43 30.november 2014.

    V tej državi se ne začne situacija premikat vse dokler ne pride do večjega konflikta interesov med posameznimi skupinami. To, da je napovedan štajk ali protestni shod, je dobro znamenje, da se bo nekaj streslo. Očitno se brez konflikta v ...prikaži več v tej državi nič ne spremeni, hvala bogu da bo prišlo do protestov. Kakršne koli spremembe so dobrodošle, tudi na slabše, zato ker bodo sprožile še večje proteste.

  • h3o 17:25 29.november 2014.

    Ko so Janši izrekli čudno sodno odločitev, ste policisti to sprejeli, namesto da bi ščitili nedolžnega človeka. Zvlekli bi tičke iz pisarn in sodili njim, enako bi morali storiti s tički v pisarnah NLB! Policisti, imate, kar ste zaslužili!

  • h3o 17:01 29.november 2014.

    policisti! vi delate za 800 na mesec, medtem ko bo drago Kos zasluži enako v slabih 4 urah v NLB! Saj vi ščitite tiste, ki si nakazujejo enormno keša! Prav vam je! Vi ščitite sodnike, vi ščitite pravnike, ki pošiljajo ...prikaži več nedolžne v zapor! Kaj ste pa delali, medtem ko je v NLB nastajala milijardna luknja? tepli drugorazredne?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.