Svet
7703 ogledov

"Ustavitev odkupa plina iz Rusije je nemogoča"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Ferenc
    Ferenc 19:37 23.marec 2022.

    Bomo rublje kupovali na črnem trgu, da bo lahko poravnali plin...je to začetek konca kompromitiranega dolarja ?

  • Bojan Lavrencic 10:47 24.marec 2022.

    Dolar ima bolj slabo podlago v zlatu glese na kolicino , ki je v obtoku. Najvecje zaloge zlata pa imasta ravno kitajska in rusija. Ce pa se bodo drzave izvoznice energentov zacele odpovedaivati dolarju kot placilni valuti pa znajo uaodno ...prikaži več zamajati dolar. Kar se ameriske industrije tice.....je ta bistveno manjsa kot se misli. Velika del so preselili v drzave z cenejso delovno silo in to zna biti v kaksnem resnem spopadu velik problem.

  • Skias 11:01 24.marec 2022.

    Pa kaj se sekirate saj Europa ne potrebuje gospodarstva in Evropejci lahko živimo od zraka! Namesto, da Evropa posluša US bi morala bolj aktivno poseči in prisiliti obe v pogajanja in to ne na način kot je ta, da uničuje ...prikaži več lastno industrijo. Daljni cilj bi morala biti evrazija saj to je 1 kontinent + seveda Afrika. Da malo sanjamo. Si predstavljate združene države evrazije+Afrika! Le skup lahko gremo v svetlo prihodnost!

  • marko345 20:16 23.marec 2022.

    Kdor se vsaj malo razume na ekonomijo ve, da je edina varna valuta zlato. Takoj za njo je dolar, ki ima podlago v ogromnih zalogah zlata, in neverjetni industriji. Varna valuta je Canadski dolar z velikimimi zalogami zlata, ipd. Kdor ...prikaži večr pa zna ozračunat pravilno- dejansko pariteto med dolar- rubelj, dolar- jen ipd pa tega ne bo mogel narediti, ker so podatki o količini rubljev, jenih ipd . nedokazljivi, kar pomeni, da razen Eura, kjet se ve kolčina te valute, o drugih valutah ni realnih podatkov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.