Slovenija
28 ogledov

Utaj je desetkrat več kot kriminala

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • saramara 07:58 28.junij 2013.

    Samo kaj, ko je pri nas sistem narejen tako, da namesto, da bi se DURS najprej spravil na lov za tistimi, ki utajijo od jurja evrov davka dalje na mesec, raje lovijo nekega s.p.-jcka, ki je pokasiral 100eur na crno ...prikaži večo ali pa nekoga, ki daje instrukcije npr. za kitaro (pa nima prijavljene dejavnosti). Prioritete obrnjene na glavo!!!

  • wingspan15 08:26 28.junij 2013.

    Včeraj sem pri dnevniku poslušala g. Karnerja, kako je na dolgo in široko razlagal kako hodi na DURS na govorilne ure, medtem ko sestankuje z ljubljanskim županom in se dogovarja za gradnjo stanovanj. Koliko že dolguje dursu? Potem pa naši ...prikaži več vrli javni uslužbenci perejo možgane stradajočemu narodu, kako je kriva za nastalo situacijo siva ekonomija, ki je samo drobc peska napram temu, kar so kriminalci pokradli v tej državi in splasirali na svoje račune po davčnih oazah. O tem pa ga. Bratuškova nič.. Pa dajmo se enkrat nehati sprenevedati.

  • Žvižgač 08:48 28.junij 2013.

    Največjo pomoč velikim utajevalcem je nudil Simić Ivan. Povsod je bil zraven od Popoviča, Jankoviča, Zavrla, poleg tega pa tudi močno dvomim v njegovo poslovanje. Ve se, da njega v tej državi ne more nihče pregledati oziroma sploh izdati naloga ...prikaži več za pregled.Ko bi tovrstno kleptomanijo ustavili bi v Slovenniji ostalo veliko denarja. Simić je sam kot direktor DURS fiktivno prenesel svojo družbo na Ciper, ko se je naveličal biti direktor in pokril v celoti svoje interese je isto družbo prenesel v Slovenijo. Očitno fiktivni posel, za katerega bi rad videl kako so se obračunale dajatve na kapitalske dobičke. Takih prašičev je kar nekaj v državi, ta je med boljše rejenimi.

  • allstarr111 09:04 28.junij 2013.

    Vedno polnih riti gospoda z od države zajamčenim dohodkom se ne zavedajo, da samo še DROBNA siva ekonomija, preprečuje da narod zblazni in da postanemo druga sirija, tučija ipd. zgleda bodo to dojeli šele ko bodo začele švigat opeke mimo ...prikaži večo glav, naj se prvo lotijo velikih utajevalcev in to uspešno, pa ljudi ki ukradejo in na zadnji obravnavi priznajo krajo 25 milijonov evrov državnega denarja, na koncu pa dobijo peto pogojne in 25.000 evrov kazni, kdor pa spuli pašteto v štacuni pa 6 mescev zapora ?????

  • allstarr111 09:08 28.junij 2013.

    Aja še tole, priznanje krivde je namenjeno temu da s priznanjem skrajšaš postopek in predvem stroške ki jih ima država, in posledica priznanja je znižana kazen, ampak te prevne dobrote naj bi bili deležni samo obdolženci ki do preve obravnave ...prikaži več priznajo krivdo, ko enkrat steče glavna obravnava pa obtoženi ni pripomogel k skrajšanju postopka in zniževanju stroška, zato tak ne more biti deležen te pravne dobrote, ampak kot da naši sodniki ne vedo kaj je zakon ????

  • Avatar čavez
    čavez 08:11 28.junij 2013.

    Ko bodo tajkunom, davčnim oazam in poštnim nabiralnikom pobrali pokraden denar, potem bom zagotovo prenehal delati na črno, do tedaj se pa lahko prosto slikajo delam na črno še tablo bom obesil da delam brez računa.

  • colibri 08:36 28.junij 2013.

    Banda lopovska . Ko ta denar poberete tistim kateri pošteno delajo ga itak politiki pokradete.Primer iz Kopra : davčna inšpektorica katera te davke pobira sama opravlja računovodskestoritve na črno, mož kateri ima s.p. ne izdaja računov, hčerka pa ...prikaži več v hiši nudi kozmetične storitve na črno. Kje ste banda, da to odkrijete.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.