Slovenija
52 ogledov

Utrip: najbolj škodljive droge so legalne

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar roksa
    roksa 08:34 26.junij 2011.

    Živela trava, jer u njoj se bolje spava!!!!!!Ja, pa tudi policaji jo prodavajo in to kar ugodno(zaplenjejo, seveda)!!!!

  • Dora Čepin 09:07 26.junij 2011.

    Ja res je čedalje več ljudi ki se zadevajo ,ko pa to omeniš pa jih to boli.Travo pa lahko dobiš kjer želiš poznamo to.

  • b5616122 09:42 26.junij 2011.

    Hahaa kaksen dolg spis, no v glavnem kar sem hotel povedat - nevarno je ziveti pod nadoblastjo tako retardiranih zakonodajalcev. Cisto lahko se zgodi, da nam prepovejo kolesa in rolereje in uzakonijo seriatsko pravo in legalizirajo smrtne kazni - le ...prikaži več ce jim nekdo denar pod gobec porine. Pffff kaksni nevretencarji.

  • b5616122 09:47 26.junij 2011.

    V enem clanku omenjate travo skupaj s heroinom in kokainom. To je tako kot ce bi jaz primerjal Prozac skupaj s stiroporjem.

  • Teia Terror 10:59 26.junij 2011.

    preprosto si ne pridejo gor kolk bi nam lahk ta rastlinca naredla dobrega,res je da je droga,je pa zato edina droga ko lahko za človeka naredi nekej pozitivnega če pogledamo medicinsko travo...več koristnega bi naredli če bi prepovedali alkohol,pou majn ...prikaži več prometnih nesreč,majn uničevanja tuje lastnine in definitivno majn pretepov ki ponavadi izbruhnejo ko so involvirani pod vplivom alkohola ali sintetičnih drog....če pa konopljo že nebi uporabljali za ''zadevanje'' pa še vedno obstaja industrijska konoplja katera bi saj po moje lahko potegnala Slovenijo iz krize glede na to da se iz nje da naredit tolk uporabnih stvari od zvezkov do tkanine in še in še...nebi nam blo treba tolk uničevat gozdove in podobno ker je rastlina tolk vsestranska

  • Avatar atojeto
    atojeto 11:14 26.junij 2011.

    Ko pogledate kaj in koliko so zasegli, se iz tega da razbrati, da so polovili samo male ribe, ki hodijo v zelje mafiji. Če hočete gojiti konopljo se morate povezati z mafijo, se odpovedati delu zaslužka in stvar bo "laufala"

  • b5616122 11:05 26.junij 2011.

    Se strinjam, ampak kaj je pa z zadevanjem narobe? V vsakem parametru je zadevanje s travo manj nevarno kot zadevanje z alkoholom, oz. za zdravje sploh ni nevarno (ce v tistem casu ne vozite motornega vozila).

  • b5616122 09:39 26.junij 2011.

    Ali mi lahko nekdo pove en sam razlog zakaj je trava prepovedana??? OK nekaj drzi pod njenim vplivom ne smes opravljat motornih vozil ampak tu se pa tudi konca. Nihce ni umrl zaradi nje in ne povzroca odvisnosti. Sam je ...prikaži več ne kadim, ampak neumnost Slovencev je brezmejna. Alkohol pa dovoljen ... Hmmm zakaj ni potem kofein prepovedan (ki je pravtako nenevaren pa se bolj strupeno se slisi - ceprav z njim se vseeno lahko ubijes ce hoces). Ali pa zakaj se jabolk ne prepove, pa jabolcnega strudla, ali pa cokolade?? Saj bi jih lahko - tako kot so travo. Tale nasa Slovenija me na idiocracy spominja - nasi zakonodajalci vsi skupaj verjetno ne zberejo pameti povprecne banane - ki jih bodo tudi verjetno prepovedali ... Ooooo ze vem, dajmo koruzo prepovedat!! Jaaa, pa bodo cene zrasle do neba!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.