Svet
45 ogledov

"V 14 letih povzročil le veliko sovraštva"

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 21:35 11.marec 2013.

    Meni izgleda kot predstavnica janšistov v tujini. :-) Minusov se mi seveda ne bo manjkalo. :-) Prav tako ne tebi ... ha ha ha ha ... črni so najbolj gosto zastopani ravno na Žurnalu ... na isto novico je čisto ...prikaži več povsod drugje reakcija bralcev obratna. :-)

  • nejansizmu 22:25 11.marec 2013.

    tipična janševa vernica, če janša reče, da je treba šparat, bo to rekla še ona, pa če ji je jasno zakaj ali pa ne. če fuhrer tako pravi, bo že tako a ne? zdaj pa seveda upa, da bi prišel ...prikaži več v venezueli na oblast kakšen domobranec....pa ne bo tako. Duh el presidenteja živi naprej!Smrt fašizmu - svoboda narodu!

  • ppero 07:45 12.marec 2013.

    Pa saj ni važno....edino pomembno v tej naši državi je, da imamo notranjega sovražnika in da so vse moči politike in medijev uperjene v borbo proti njemu!!Pa nism noben Janšev vernik in njegov volilec!

  • mph 09:32 12.marec 2013.

    spet zmanjkal tekst ... lahko bi sistem vsaj napisal, da je presežena velikost. Kakorkoli to je zmanjkalo zgoraj: Če pustimo za hip komuniste in povojno oblast ... po tvojem je bilo prav, da se je nekdo postavil ob bok OKUPATORJU, ...prikaži več za katerega smo bili povsem nedvoumno že kot Slovani manjvredna rasa, samo malo bolj sprejemljiva od npr. Romov in še nekaterih drugih? Vse ok glede tega? Potem lahko še kaj dodam.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 20:21 11.marec 2013.

    Hjao pa kje ste vi našli to Antonijo Brundulo? Svašta res.

  • ppero 21:19 11.marec 2013.

    Na zunaj vse pošlihtano....skrite pa ostajajo razne pasti, katere se bodo pokazale v parih letih...ko bereš ta članek lahko rečeš samo..."ŽE DOŽIVETO" kopija TITEKA

  • mph 21:33 11.marec 2013.

    In zdaj ker neka Brundula nekaj naklada je pa zdaj to resnica?? Prej bi rekel, da je plačanka CIA-e in še koga, vsa pametna .... Morda pa gre za kakšno domobranko, ki je pobrala pravočasno šila in kopita s predniki ...prikaži več ali brez iz Yu in je namesto v Argentino zašla pač drugam.

  • povejmi 06:52 12.marec 2013.

    Ga. Brundula je povedala samo drugo plat zgodbe, tako,ki jo ona živi, tako kot boste še kje našli v tujih medijih, če bi jih le brali.Spoštujmo mnenja drugih, pa lep dan!

  • punca05 07:00 12.marec 2013.

    a si ti pribit(a) al kaj?

  • punca05 07:01 12.marec 2013.

    hahah a se bojite Janša še sedaj .....prav v dobro voljo me spravite reve

  • Stolp 08:40 12.marec 2013.

    Se ne bi čudil. Podobnosti s titom so tudi sicer v nebo vpijoče. Tudi po tutu je šla jugoslavij zugrunt

  • sophie 09:22 12.marec 2013.

    Ta gospa ni uspela sama uspela je zaradi moža!!!

  • mph 07:59 13.marec 2013.

    Ja, kot sem mislil, očitno si spoštovana povejmi ena tistih, ki nekaj butne, potem pa ne ve argumentirati, ko nekdo konkretno postavi vprašanje. Če si me že potegnila za jezik, bi me zelo veselilo, če bi malo utemeljila na moj ...prikaži več post. Pa se verjetno ne bo zgodilo.

  • mph 08:27 14.marec 2013.

    "povejmi", kje si? Sem se veselil argumentiranega odgovora, pa očitno ne bo nič ... bom moral umaknit iz favoritov ta thread.

  • minimal 00:30 12.marec 2013.

    PUF NA PUF tadada...za vse ki ste tako fanatični za najemanje kreditov....aja pa za El Presidente se je špekuliralo da je mrtev že vsaj kak mesec (ni vse samo žurnal24 in 24ur) sam povedat niso upali ker so se bali ...prikaži več finančnega zloma....maksimalno 3 leta pa bo Venezuela kljub vsej nafti bankrotirala...Da je Caracas prestolnica kriminala je pa itak znano že več let.Navalite zdaj z minusi

  • mph 09:36 12.marec 2013.

    Si bil v Argentini za časa Tita ali kje na Golem otoku, da imaš toliko pelina? Namreč večina, še posebaj revnejši, smo živeli v bistveno bolj poštenih časih v Yu, kot pa sedaj.

  • povejmi 06:50 12.marec 2013.

    spoštovana "NE janšizmu", "aba" in "mph", ali vi kdaj pregledate svoje komentarje pred oddajo? Poznata go. Brundulo? Ker meni ste prav vi izpadli kot neki "verniki" komunizma. Prosim preberite še enkrat ta članek, da pogruntate za kaj gre v tem ...prikaži več članku, dajte.Go. Brundulo poznam osebno in ni nobena agentka CIA ne janšistka. Je oseba, ki je emigrirala iz Slovenije, se uspela tam postaviti na svoje noge in uspeti.Žal zdajšnji režim izvaja presing na uspešne ljudi, ki znajo razmišljati s svojo glavo. Ti ljudje so za uspeh in svoj osebni mir (ne pozabimo na vsesplošen nekaznovan kriminal in nekaznovane uboje, 80 ljudi vsak vikend umre nasilen smrti med petkom zvečer in nedeljo zjutraj v Caracasu - berite malo tuje medije prosim, ne samo domače) primorani zdaj oditi v tujino, pa ne samo v ZDA, odhajajo tudi v sosednje države kot Kolumbija, Gvajana in Brazilija, tudi tu osebno poznam primere.Ga. Brundula je povedala samo drugo plat zgodbe, tako, ki jo ona živi, tako k

  • Stolp 08:38 12.marec 2013.

    Vem, vem kaj spodaj komentatorje moti. To da je nekdo razvajenim slovenčkom s polno ritjo vsega povedal resnico. In kaj hujšega je tisto kar je rekla na koncu: Vsi bi radi blagostanje in da bi dobro živeli a zato naj ...prikaži več poskrbi vlada oz. država da se ja ne bi kdo pretegnil preveč, se malo potrudil in bog ne daj prevzel odgovornost sam zase.Kaj takega vam seveda pravoverna trobila tukaj ne bodo povedala, ker je vladajoči eliti v interesu da so ljudje odvisni od nje. Kaj ko bi se vsak sam postavil na lastne noge? A? Najlažje je pa pizditi in se sam sebi smiliti.

  • mph 09:31 12.marec 2013.

    Povejminačeloma preberem. Jasno je, da sem alergičen na Janšo in vse, kar je povezano z njim. Pa ti povem, da ni bilo vedno tako. Sicer sem bil vedno skeptičen do njegovega poštenja in dobronamernosti, pa vendar sem si ...prikaži več rekel, ko je končno postal predsednik vlade prvič, pustimo človeku tistih 100 dni, da se izkaže. In sem bil prepričan, da se bo res potrudil že na račun volilcev, ki so ga takrat masovno volili. Pa je bilo zaman. Volk lahko dlako menja, čud nikoli. Janez Janša je esenca zla. Živi za izredne razmere, samo v njih se počuti kot riba v vodi. Vidim ga kot največjega škodljivca za Slovenijo, ne zanimajo ga trupla, tudi, če bo to naša kokoš, samo, da je v centru pozornosti, da lahko vlada.Drugo, če te tako motijo moji oz. "naši" komentarji, me prav zanima, če imaš še kaj lepega za povedat za "vašo" stran, s klobom in stolpom na čelu. Ali je po tvojem pri njih vse ok in smo samo "mi" ostali problem? Vidiš sploh kakšen problem v Janezu Janši in SDS? Če pus

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.