Avto
235 ogledov

V asistenco je lahko vključen tudi odvetnik

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • KOJAK 21:37 08.julij 2012.

    Katera zavarovalnica?

  • AlexG 21:15 08.julij 2012.

    Jaz sem jeseni imel okvaro na avtu in nekako spravil avto do doma. Prvič je bilo, da bi me avto pustil na cedilu s tako napako, da mora na servis. Poklical sem avto asistenco. V roku 15 minut je bila ...prikaži več avtovleka pri meni, v roku pol ure pa še nadomestno vozilo. Dobil sem ga za 3 dni. Tretji dan ob isti uri so prišli po vozilo. Tako da jaz kar se tega tiče, nimam slabih izkušenj... Avto je bil sicer na popravilu dva dni več, za kar so mi nudili nadomestno vozilo za neko simbolično ceno še za ta dva dneva, vendar ga nisem potreboval.

  • mirko 19:40 08.julij 2012.

    Ne lažite. O nadomestnem vozilu lahko le sanjate. Pred enim letom sem v Novi Gorici imel okvaro sklopke, tako da se avto ni dal več peljat. Pri ZM sem imel sklenjeno zavarovanje za avto ful kasko plus asistenco. Ko sem ...prikaži večm poklical na ZM so mi odgovorili, da nadomestno vozilo dobim samo v primeru prometne nesreče, pokrili so mi pa stroške taxija domov.

  • soncnica 19:48 08.julij 2012.

    Jaz sem dobila nadomestni avto. Avto zavarovan pri Triglavu. Prav tako imam AO+

  • literca 20:29 08.julij 2012.

    Enako imam jaz sedaj ravno z ZM probleme. Imel sem nesrečo ko se mi je en Čeh zaletel zadaj. Ko pokličem ZM mi rečejo da ni možno dobiti avta, ker nimam, dodatno plačano?!??Kaj pa naj dodatno plačam..Čeh mi je polomo ...prikaži več avto ne jaz. Kako se pa naj zdaj pelkjem na dopust, ki je že plačan pa avta ni jih vprašam? rečejo da nimajo pojma....No potem se vrnem včeraj z dopusta grem malo brat zakone in obligacijske zakone...tam lepo piše...povzročitelj ti je dolžan vrniti vso škodo in strpoške ki so nastali v vzroku z nesrečo. Torej bi vzel rent a car in bi ga pičil na morje, zavarovalnica pa ti to itak more povrnit. No kako bo v resnici bom videl jutri, je pa že moj odvetnik v nizkem štartu, ker verjetno bo prišlo do takšnih in onakvih zapletov, ki jih začuda nikoli ni ko plačam premijo..že 20 let...mamico jim njihovo..mafija ...

  • sprehajalec 22:00 08.julij 2012.

    Zgleda, da dobiš nadomestni avto na to, kako izgledaš.

  • AlexG 23:06 08.julij 2012.

    Adriatic-SlovenicaŽal pogodbeni rent-a-car ni imel primernega vozila takoj na zalogi. Sem z obale in če bi želel isti razred (pokvaril se mi je S-max), bi ga morali pripeljati z LJ. Tako sem dobil VW Polo, kar mi je ...prikaži več bilo celo boljše.Sem pa glede na nekaj slabših izkušenj z zavarovalnicami tokrat bil pozitivno presenečen.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.