Slovenija
58 ogledov

V avgustu ne pozabite na oddajo vlog ...

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar roksa
    roksa 09:30 21.avgust 2016.

    Slovenci smo svetovni in olimpijski prvaki v birokraciji!!!!

  • izRODEk 09:11 20.avgust 2016.

    Ta govna smrdljiva neoliberalistična iz SD-socialnih demokratov na ministrstvu za delo (ministrstvo za službe SD-jevcem!) jebejo revne in socialno izključene, da se potikajo po uradih in vlagajo vloge s tisoč in enimi dokazili v točno določenih rokih, za katere si ...prikaži več potem te svije za reševanje vzamejo toliko, kolikor si pač sproti izmislijo po potrebi.Vse te reveže izganjate na rob družbe v neke zakotne konce in kraje. Jebete jih s formulacijami, ki jih večina niti ne zastopi, ne pozna svojih možnosti. Vi, svije SD-jevske, se pa futrate na njihovi bedi in revščini.Če bom kdaj dvignil roko nad koga, jo bom nad SD-jevci. Z desnimi se zgolj ne strinjam, imamo pač drugačen pogled na svet ampak jih zaradi tega spoštujem v smislu, da pač vsak od nas verjame v svoj prav. SD-jevci so pa pizde fašistične, hinavci in mrhovinarji. Te je pa potrebno postaviti pred uro resnice.SF/SN!

  • CAROL055 13:19 07.september 2016.

    Pažnja !!! Pažnja !!!!Da li vam je potreban kredit? Da li vam je potrebna hitna kredit očistiti svoje dugove ili vam je potreban kapital kredit za poboljšanje vaše poslovanje? Jeste li odbijen od strane banaka i drugih financijskih agencija? ...prikaži več Ne tražite dalje, jer mi smo tu za sve vaše finansijske probleme. Dajemo kredite po kamatnoj stopi od 2% na ljude, tvrtke i društva na jasan i razumljiv način, termini i uvjeti.Bez kreditne provjeriti je potrebno, 100% zajamčena. Molimo prijavite se odmah putem naše e-mail, a vi ćete biti drago da jesi, jer mi ćemo učiniti sve vaše finansijske probleme stvar prošlosti. Pišite nam na: (Caroljonesloanfirm@gmail.com)

  • september 08:13 21.avgust 2016.

    Ubogajte leve in oddajte vloge...potem si boste lahko privoščili kos kruha pa med gor.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.