Avto
300 ogledov

V Cityparku so iskanje parkirnega prostora zmanjšali na pet minut

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mrki 08:28 03.november 2016.

    povprečni čas iskanja praznega parkirnega mesta se je z novim, visokotehnološkim sistemom parkiranja, v povprečju iz 15 minut zmanjšal na pet minutTo so pa res ene velike BUČKE !! Še nikjer v tujini nisem doživel , da bi moral ...prikaži več zapustiti garažni kompleks , se odpeljati na rondo in se vrniti v garažo potem ko v prvem poizkusi na polovici garažne hiše ne bi našel parkirnega mesta. Druga taka bedarija pa je ta, da zapustiti garažo na istem koncu kot si vanjo prišel – enostavno nimaš možnosti da se odpelješ na drugi izhod - BRAVO !! Tretja taka genialnost pa je ta da ko je na enem od rondoju gneča v parkirni hiši vse stoji , ker je onemogočena izbira drugega izhoda.,Skratka predlagam da si »novinar« Prebil in direktor Pugelj vzameta vsak po en stol ,sedeta pred izvoz in opazujeta promet v garažni hiši, Nato pa odideta še v tujino na ogled , kako imajo to spedenano v tujini..

  • eosss 10:44 03.november 2016.

    Enak sistem so naredili tudi v Citycentru v Celju... nič bolje ni... ljudje popolnoma zmedeni, stare talne označbe (puščice in črte, ki so označevale smer vožnje) so samo prebarvali z neko sivo barvo, ki se je že na pol obrabila, ...prikaži več zraven so narisali nove puščice in sedaj je cela zmeda, ljudje se vozijo v napačno smer, izvoz iz zgornjih nadstropji je ločen in se moraš, če ne najdeš parkirnega mesta, odpeljati ven na krožišče in okrog po cesti ponovno na vhod... ljudje krožijo po pritličju tudi če na ekranu piše, da ni več prostih mest, ker čakajo da se bo kdo odpeljal in sprostil mesto, skratka jaz ne vidim prav nobene prednosti in zmanjšanja časa iskanja parkirnega mesta.

  • Ferluci 07:50 03.november 2016.

    "..z 15 minut zmanjšal na pet minut. S tem se je močno zmanjšal tudi škodljiv izpust saj vozil.." Prej bi rekel: vse za potrošnika! Ne gre jim za izpuste, pač pa zato, da bodo potrošniki tistih 10 minut več časa ...prikaži večsa raje veselo preživeli v trgovini. Vesel potrošnik - dober potrošnik!

  • eosss 14:25 03.november 2016.

    Se popolnoma strinjam... žal jih je (očitno) kar precej s podpovprečnim IQjem, ker je ob malo večjem navalu veliko ne spoštuje spremenjenih prometnih pravil in je zmeda v praksi še večja, kot je bila pred spremembo... če povzamem, če bi ...prikaži več se vsi držali pravil, bi sistem odlično deloval, ker se ne, pa je stanje enako kot prej, če ne na trenutke še bolj kaotično... in ideje o 70% manjših izpustih so samo še ideje ;-)

  • Gigiiinjo 09:15 03.november 2016.

    po eni strani pametno ker glede na to kako je v ep v mariboru skoraj dihat ne moreš v garažni. in se tam tudi lotevajo enake stvari. po drugi strani pa kot je en že napisal. samo da bo ...prikaži več človek 10 min več v trgovini

  • mzynfo 13:44 03.november 2016.

    Človek s povprečnim IQ primata, nima in ne sme imeti problemov z iskanjem in manevriranjem v parkirni hiši Citycenter Celje! Sistem odlično deluje, seveda ob predpostavki, da spoštuješ osnovna prometna pravila!

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 14:16 03.november 2016.

    Najbrž ne vsi... Nekaj časa traja, da se ljudje navadijo. Se pa strinjam da je potrebno urediti nedvomljive talne označbe, sicer se vsi lovijo. Tisti, ki premorejo kanček IQja ne bodo krožili po pritličju, da se sprosti mesto.

  • YaKo 18:08 03.november 2016.

    10 minut sedaj porabiš za vožnjo po krožiščih in uvozih v parkirno hišo.

  • Franci Kos 18:51 04.november 2016.

    Niti prej niti sedaj ne iščem parkirnega prostora več kot 5 minut. Hodim ob sobotah v City Lj., parkiram v 2. nadstropju vedno proti Koloseju. Redko je potrebno iti na streho. Števci ki kažejo število prostih mest, kažejo prosta mesta, ki pa jih ni.

  • eosss 14:22 03.november 2016.

    Seveda ne vsi, ampak ravno dovolj, da je enaka zmeda, kot je bila pred spremembo. In tistih, ki ne premorejo kančka IQja in krožijo po pritličju, je zopet ravno toliko, kot jih je bilo prej, skratka stanje je enako... ;-)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.