Zdravje
25138 ogledov

Menstrualni dopust po novem tudi pri nas?

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 09:07 21.februar 2023.

    pa da to doživimm. ženske imajo v pogodbi o zaposlitvi skrite klavzule da ne smejo zanosit bodo pa odhajale na bolniško zaradi mestruacije. pa ne mi govorit da je pri nas lepo urejeno, saj smo zadnjič brali o naši špotnici ...prikaži več in njeni porodniški, vsi smo lahko javno prebrali, da če nima rezultatov iz pogodbe se pogodba ne obnovi. no dajmo mal seštevat.

    • oneh 09:23 21.februar 2023.

      Takšna klavzule imajo ženske katere delajo v realnem sektorju, za tekočimi trakovi... Moraš pa gledati tudi ženske zaposlene v javnem sektorju, v državni upravi, raznih agencijah, šolstvu, NVO...Tam pa so na delovnih mestih zaščitene bolj kot kočevski medvedi. In ob ...prikaži več taki zaščiti bi se vsak mesec dodatnih 5 dni dopusta kar prileglo. Še posebej sedaj, da bi lahko užile svobodo in levaki plešejo.

    • rd2dmk2 09:28 21.februar 2023.

      oneh, daj odtrgaj semal od pc-ja in pejd mal plesat, a beš da je to zelo sproščujoče in krasno, če pa mal zamižiš boš lahko še pozabil da plešeš s kakšno levakinjo in boš v sanjah se vrtel s tvojo ...prikaži več princesko iz zelenjavnega vrta. p.s. športnica opisan v mojem postu ima pogodbo pri vojski. vojska je pa del JU.

    • oneh 10:27 21.februar 2023.

      Primerjati športnico katera je zaposlena v javni upravi prvenstvono zaradi statusa z neko žensko zaposleno npr. na agenciji za knjigo ali na inštitutu 8. marec ali... je pa zares malce mimo. Očitno bi obema pomagalo malce pavze- tako od PC, ...prikaži več kot od svobode in plesa levakov.

    • rd2dmk2 12:50 21.februar 2023.

      oneh.. hm in v čem je razlika? konec koncev inštitut 8.marec je NVO in lahko dobi sredstva od države ali pa od privat sektorja ? torej ? športnik ki je zaposlen v SV pa . no dobro menda pokasira čist ...prikaži več sam nagrade. ampak oneh obe sta ženski. lahko sta različni v barvi kože, v veroizpovedi po načinu hranjenja, ampak STA ženski. torej diskriminirate že po zaposlitvi. no upam da , ko boš šel kdaj plesat, da plesalke ne boš ločeval po tem ali pride na plesišče v krilu ali hlačah. SOPLESALKO- ŽENSKO.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:03 22.februar 2023.

    Sliši se lepo, ne vem pa kako bo to v praksi vodo spilo. Za začetek bi bilo lepo, če bi se po en paketek vložkov dobilo na zdravstveno zavarovanje.

  • albert6 06:31 22.februar 2023.

    Moškim pa nič za psihične težave ob prenehanju delovanja hidravlike

  • Pepe007 08:33 22.februar 2023.

    Že sedaj obstajajo vse možnosti, da osebni zdravnik da bolniško, če oseba ne more delati zaradi bolečin. Res pa je, da vsak mesec posebej in vsakič na stroške delodajalca. Predvidevam, da bo bistvena sprememba ta, da bo šlo na konto ZZZS.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.