Če bi bil sedaj predsednik vlade Robert Golob bi se desničarji vžigali,da bi se kar kadilo Kje je te dni kaj podjetnik Pišek,ki je na televiziji non stop udrihal čez Golobovo vlado?Ne duha,ne sluha o njem.Se vidi,čigav je.
Kmetje so za SDS pa naj jih ti še tako zaje*avajo. Vzamejo jim 100 in dajo 50, pa so vsi srečni ter tako za en zrezek še naprej veselo koljejo krave. In tako po vseh družbenih nivojih vse do bruseljskih… ...prikaži več skorumpirancev. Glavni krivec za to pa je volilec - koristni idiot.
Živelo prisilno prispevanje MRD EUR za bratomorno vojno ZDA (UKR) vs RUS. Živeli prispevki za tuje inženirje, medtem ko si slovenski ne uspejo kupit stanovanja do 40. leta... itd itd. Zakaj je dizel toliko dražji, navkljub bolj grobi frakciji pri predelavi nafte?
Janša ma vas rad! Od uzadi, brez vazelina, pa to.... mene samo zanima, a se njegovi volilci počutite kaj zabiti, ali vas mora še, da boste enkrat dojeli?!!!!!
zelo podpiram in menim, da bi cena bencina morala že letos preseči 10eur na liter, da se bo lahko nam, ki imamo delnice, smejalo :) čeprav sem načeloma levičar
Kje so sedaj avtoprevozniki in kmetje. Sigurno že dihajo na škrge, a ker je gazda Udbaški Janez so tiho kot rit. Če bi bil Golob, bi že vpili, da bi pozabili dihati.
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.
Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail com
Visoke ene goriv so samo za navadno rajo in tlačane .Kasta dobi subvencije 8 milijonov !
BRAVO Janez in njegove ovce
Če bi bil sedaj predsednik vlade Robert Golob bi se desničarji vžigali,da bi se kar kadilo Kje je te dni kaj podjetnik Pišek,ki je na televiziji non stop udrihal čez Golobovo vlado?Ne duha,ne sluha o njem.Se vidi,čigav je.
Janša že jebe tokrat kmete direkt u glavo s ceno nafte za traktorje, pa noben ne gre pred parlament?????
Kmetje so za SDS pa naj jih ti še tako zaje*avajo. Vzamejo jim 100 in dajo 50, pa so vsi srečni ter tako za en zrezek še naprej veselo koljejo krave. In tako po vseh družbenih nivojih vse do bruseljskih… ...prikaži več skorumpirancev. Glavni krivec za to pa je volilec - koristni idiot.
Živelo prisilno prispevanje MRD EUR za bratomorno vojno ZDA (UKR) vs RUS. Živeli prispevki za tuje inženirje, medtem ko si slovenski ne uspejo kupit stanovanja do 40. leta... itd itd. Zakaj je dizel toliko dražji, navkljub bolj grobi frakciji pri predelavi nafte?
Black Cube ni poceni.
Tovariši, partija zahteva žrtve. Živele evropske vrednote, živela EPP!
SATIRA Čestitke Jaši za uspešen preboj v razvoju SLO. Državljani smo zelo veseli, da nazadujemo in da nam v denarnicah škriplje. Samo, da je Janša !!
Tudi, če bomo morali jesti travo, sam, da je šiptaše na čelu Slovenije! Domoljupi so navdušeni nad mrtvimi Pačestinskimi otroki!!
Čestitke Janša, rekord. Edino kar je do zdaj dosegel...
Janša ma vas rad! Od uzadi, brez vazelina, pa to.... mene samo zanima, a se njegovi volilci počutite kaj zabiti, ali vas mora še, da boste enkrat dojeli?!!!!!
zelo podpiram in menim, da bi cena bencina morala že letos preseči 10eur na liter, da se bo lahko nam, ki imamo delnice, smejalo :) čeprav sem načeloma levičar
Najbrž se ne bi dolgo smejal, ko bi bila malica 50€!
Očitno je, da Janševi prošnji v Bruslju niso ugodili. Hrvati nas zopet prehitevajo naša vlada pa molči.
Kje so sedaj avtoprevozniki in kmetje. Sigurno že dihajo na škrge, a ker je gazda Udbaški Janez so tiho kot rit. Če bi bil Golob, bi že vpili, da bi pozabili dihati.
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj. Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail com
Bog živi Slovenijo,moč ljudem.JJ.
Oh Gospod odpusti mu, saj nikoli ni vedel kaj počne.