Slovenija

Zdaj je uradno: Cena za liter dizla presegla rekord!

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 14:55 24.avgust 2026.

Visoke ene goriv so samo za navadno rajo in tlačane .Kasta dobi subvencije 8 milijonov !

• Pepi 15:32 24.avgust 2026.

BRAVO Janez in njegove ovce

• groffriedrich 14:41 24.avgust 2026.

Če bi bil sedaj predsednik vlade Robert Golob bi se desničarji vžigali,da bi se kar kadilo Kje je te dni kaj podjetnik Pišek,ki je na televiziji non stop udrihal čez Golobovo vlado?Ne duha,ne sluha o njem.Se vidi,čigav je.

• irena213 14:58 24.avgust 2026.

Janša že jebe tokrat kmete direkt u glavo s ceno nafte za traktorje, pa noben ne gre pred parlament?????

• bobubob 15:32 24.avgust 2026.

Kmetje so za SDS pa naj jih ti še tako zaje*avajo. Vzamejo jim 100 in dajo 50, pa so vsi srečni ter tako za en zrezek še naprej veselo koljejo krave. In tako po vseh družbenih nivojih vse do bruseljskih ...prikaži več skorumpirancev. Glavni krivec za to pa je volilec - koristni idiot.

pipinerazzurro 15:11 24.avgust 2026.

Živelo prisilno prispevanje MRD EUR za bratomorno vojno ZDA (UKR) vs RUS. Živeli prispevki za tuje inženirje, medtem ko si slovenski ne uspejo kupit stanovanja do 40. leta... itd itd. Zakaj je dizel toliko dražji, navkljub bolj grobi frakciji pri predelavi nafte?

mahatma2 16:53 24.avgust 2026.

Black Cube ni poceni.

• bobubob 15:33 24.avgust 2026.

Tovariši, partija zahteva žrtve. Živele evropske vrednote, živela EPP!

• Dieta 16:03 24.avgust 2026.

SATIRA Čestitke Jaši za uspešen preboj v razvoju SLO. Državljani smo zelo veseli, da nazadujemo in da nam v denarnicah škriplje. Samo, da je Janša !!

• mihail 16:36 24.avgust 2026.

Tudi, če bomo morali jesti travo, sam, da je šiptaše na čelu Slovenije! Domoljupi so navdušeni nad mrtvimi Pačestinskimi otroki!!

• Dieta 16:04 24.avgust 2026.

Čestitke Janša, rekord. Edino kar je do zdaj dosegel...

• mihail 16:33 24.avgust 2026.

Janša ma vas rad! Od uzadi, brez vazelina, pa to.... mene samo zanima, a se njegovi volilci počutite kaj zabiti, ali vas mora še, da boste enkrat dojeli?!!!!!

• indigokid 16:07 24.avgust 2026.

zelo podpiram in menim, da bi cena bencina morala že letos preseči 10eur na liter, da se bo lahko nam, ki imamo delnice, smejalo :) čeprav sem načeloma levičar

• Toma 17:07 24.avgust 2026.

Najbrž se ne bi dolgo smejal, ko bi bila malica 50€!

• Ender3 16:33 24.avgust 2026.

Očitno je, da Janševi prošnji v Bruslju niso ugodili. Hrvati nas zopet prehitevajo naša vlada pa molči.

• Jernej65 15:10 24.avgust 2026.

Kje so sedaj avtoprevozniki in kmetje. Sigurno že dihajo na škrge, a ker je gazda Udbaški Janez so tiho kot rit. Če bi bil Golob, bi že vpili, da bi pozabili dihati.

• kelvincoady98 17:05 24.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj. Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail com

• matej572 16:06 24.avgust 2026.

Bog živi Slovenijo,moč ljudem.JJ.

• Ender3 16:30 24.avgust 2026.

Oh Gospod odpusti mu, saj nikoli ni vedel kaj počne.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.