Slovenija

Šok: Ko je videl provizijo, ki so mu jo zaračunali na pošti, ni mogel verjeti

Komentarjev 56
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Mia21k 21:56 04.februar 2026.

Іščeš dekle za eno noč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun

• ToSmJest 13:59 04.februar 2026.

Prav vam bodi. Kaj pa rinete k Országos Takarékpénztár Nemzeti Vállalat. Jaz sem se obrnil že takrat, ko je nehalo na vratih pisati Abanka.

• Mla Den 14:41 04.februar 2026.

Človeška neumnost je res brezmejna - pa še o temu pišejo po spletu... Plačevati položnice na poštah, bankah, Lidlih itd. je nekaj tako neumnega, kot da bi šel v štumfih v morje. Vprašajt se, za kaj in zakaj imajo v ...prikaži več bankah trajnike, sepa naloge in podobne zadeve, mnoge od njih so brzplačne. Tisti, ki hodijo plačevat položnice na šalterje, pa naj plačajo svojo neumnost.

• Naklonsky 08:16 04.februar 2026.

Prav mu je - kdo danes sploh še plačuje na pošti?

• rd2dmk2 09:55 04.februar 2026.

sicer me tule nekaj še malo moti, kako to da oseba pride z gotovino plačat take položnice. res od kje tolk gotovine ? najbolj bi bil vesel če bi zvedel da pa kavico v oštariji plača z mobilcem, da mu ...prikaži več ni treba dat tringelta. upam da ni tale tisti obrtnik, ki zaračuna 600€ za urco dela v sabato. pa zahteva plačilo na roko. nja mogoče pa karma le deluje.

• niloda 11:29 04.februar 2026.

Točno to, navaden/pošten človek nima gotovine.

• jernej65 11:54 04.februar 2026.

A sta oba fukjena al kaj? Veliko jih je, ki se ukvarjajo s povsem legalno dejavnostjo, v okviru katere povsem zakonito sprejemajo gotovino. Dajta si pogledat davcno zakonodajo, kdo je kdaj komu dolžan plačevati na račun, fa ne bosta tako ...prikaži več pametna. Ja, janez in micka, ki zivita v bloku, hodita na siht in dobivata otroske od csd res nimata gotovine, ampak tukaj so vsaj se franceljni in pepce, ki pa imajo se druge nacine služenja denarja in sploh ni nujno, da pri tem nategujeta drzavo.

• matermila 12:01 04.februar 2026.

jernej65, pa tudi če nategujeta državo, se ne bi čudil, ko pa država tak nateguje državljane. Je pa tudi možno, da popoldan polaga keramiko, ali dela vodovod in kasira gotovino. Levim bo to težko dojeti, popoldan raje ležijo na kavču ...prikaži več in gledajo ponovitve političnih aktivistov na RTV Slo.

• jernej65 12:13 04.februar 2026.

Rd, ve se, kdaj obrtnik sme sprejeti gotovino in z njo placati. Pise ti v ZDavP-2 in ZPPDFT-2.

• jernej65 12:14 04.februar 2026.

@Matermila itak. Od malih nog vem eno stvar: nateguj ti državo kolikor hočeš, pa je ne boš nikoli toliko kot ona tebe.

• Toma 12:39 04.februar 2026.

Dovolj je, da pošten človek dobi gotovino od nepoštenega. Če gre za fizično osebo omejitev ni - razen v tonaži, če nimaš viličarja ;-)

• Toma 12:47 04.februar 2026.

@jernej: za časa Yugopizdije sem prešvercal vraga in pol - tudi ko sem tu in tam plačal carino, sem bil vsaj 100x na boljšem, da ne govorimo o povrnjenem merverstojerju ;-) Se mi kar kolca po tistih časih. Pa še ...prikaži veče Švicarji so me lovili s plavo lučjo - končalo se je le z opominom. Mislim, da sem dostojen naslednjik Martina Krpana ;-)

• jernej65 13:19 04.februar 2026.

Ja, juga sploh ni bila slaba, če si se znal znajti. Da ne govorimo o tem, da tedanja udba ni mogla niti sanjati o takem nadzoru kot ga imamo danes.

• ToSmJest 14:00 04.februar 2026.

Nisem še videl, da bi branjevka na tržnici sprejemala kartice za plačilo solate.

• jernej65 14:05 04.februar 2026.

Obrtnik oz. oseba z dejavnostjo lahko po ZPPDFT-2 od fizikalca sprejme do 5k v gotovini. Seveda mora izdati račun. Branjevci so iz tega izvzeti, verjetno so pavšalisti. Slednje pravim iz glave, se mi pa zdi najbolj logično.

• Mla Den 14:41 04.februar 2026.

Pranje denarja.

• 4krogci 08:08 04.februar 2026.

Imas otroka ki hodi v vrtec, glede da placujes poloznico za vrtec, in nisi tolk digitalnonpismen, da bi to placeval prek spleta/imel urejen trajnik? Resno??? Pa sej sploh ni cudno, da se krepi volilna baza SDSja, ko pa taki omejenci ...prikaži več hodjo okol po svetu in jih volijo!

• Naklonsky 08:27 04.februar 2026.

Malo si zašel. Znanstveno je dokazano, da ima leva populacija v povprečju NIŽJ IQ!

• renata59 08:54 04.februar 2026.

ti si omejen,vsi nimajo trajnika ali spletne banke

• Toma 09:13 04.februar 2026.

Že dolgo je znano, da se levaki nahajate na levi strani gausove krivulje IQ ;-)

• rd2dmk2 09:48 04.februar 2026.

renata59 vsakdo , ki prejema tak al drugačen prihodek mora imeti račun na banki in danes imajo CELO dijaški ali študentski računi mobilno in spletno banko pridodano. in torej kje je problem ?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.