Slovenija
10595 ogledov

To so regije, kjer je zdravstvo povsem v razsulu

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar NickMason
    NickMason 07:07 13.januar 2023.

    Vsi brez izbranega zdravnika ,ne bi smeli plačevati dopolnilnega oz. dodatnega zdravstvenega zavarovanja.Pa naj še zavarovalnice mal poskrbijo za svoje komitente,ne da se samo plačuje za brez veze.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:05 13.januar 2023.

    Ali lahko prosim omejite vsiljene, nagravzne reklame !

    • Avatar pantani
      pantani 07:30 13.januar 2023.

      Inštaliraj si Adblocker,pa jih ne bo več!!!

    • mph2 12:45 13.januar 2023.

      ... ali pa uporabljaj Brave brskalnik, mimogrede, blokira tudi 99.99% oglasov na Youtubeu.

  • jakec1575 10:53 13.januar 2023.

    Predlagam protest. Vsi 2meseca ne placamo dopolnilnega zavarovanja. Glede na to, da so vse zakuhale privatne zavarovalnice, ki imajo v lasti vecino privatnih ordinacij in ki si zelijo 3mrd denarja iz zzzs, da jih malo opozorimo. Ce to ne bo ...prikaži več dovolj predlagam, da se en mesec ne placa obveznega. Vsi tisti, ki niso opredeljeni in placujejo. Drzava ne zagotavlja osnovnih pravic, pobira pa denar. Krsi clovekove pravice in slovensko Ustavo.

  • bobubob 12:54 13.januar 2023.

    Rabimo kirurga, najbolje z Marsa, ki bi si upal zdravstvu izrezati koruptivni tumor...dokler pa EU še nima diplomatskih stikov z Marsovci, pa bo največ vredna preventiva in modrost neke čile stoletnice - izogibati se zdravnikom kolikor je le mogoče!

  • Pepe007 08:54 13.januar 2023.

    Gledate napačne stvari. Število ljudi brez osebnega zdravnika ni edini pokazatelj. Sam ga tudi nekaj let nisem imel, ker je prejšnji šel v penzijo, jaz pa k zdravniku nisem šel več kot enkrat na 10+ let in nisem šel tega ...prikaži več papirja podpisovat, dokler nisem rabil poročila iz kartoteka za službeni pregled. Takrat pa sem se opredelil, ker sem že bil tam in sem lahko izbral zdravnika. Važno je, koliko zdravnikov ima proste "glavarine".

  • leonardo 07:43 14.januar 2023.

    Kot vse kaže, bo spet naj...narod. S tem ko je minister popustil belim netopirjem, je razhajkal cel plačni sistem. No ja najvišjim 3 jurje gor, kdo bi se sekiral za rajo pa naj bo v javnem sektorju ali v tovarnah, ...prikaži več ki so postali hlapci delodajalcem. Bravo Golob. Oprosti ampak nisi dorasel politiki niti vodenju! Spet sem se zmotil.

  • h4ck3r 07:38 13.januar 2023.

    Stanko je edini tujek v OE Ravne na Koroškem, to je jasno vsakomur. Očitno pa sam nima časa delati v ambulanti za neopredeljene, ker drugače bi odprl že vseh 5. In tako bil spet najbolje plačan na lestvici...takšni kot on ...prikaži več so rak rana zdravstva.

  • Grof 08:34 13.januar 2023.

    Ko se je Loredanić z ekipo prejšnji teden z biciklom in sendvičem v žepu gnal po regijaj je trdil, da je samo v Ljubljani problem, za koga farbat so pa ti %, a je bil Brecel Momljač, neopredeljen tip tudi ...prikaži več na piciklu, pa mi tega ne vemo, upam samo, da ni bilo črne samičke Tine

  • mirror 14:01 13.januar 2023.

    Vse kar je slabega, se dogaja v Ljubljani. To so neizpodbitna dejstva.

  • lojs 17:17 13.januar 2023.

    spet se vidi, da ne razumete problema, zakaj ne pluvate po teh kurcih, ki jih nekateri volite in imenujete ŽUPANI ... šerfi zoki se vam smeje v ksiht, imamo pa preko 200 občin in če je samo polovica tako pokvarjenih, ...prikaži več potem je vse jasno ... ZD so v rokah občin in ti kurci župani izsiljujejo za koncesije vse in vsakogar, plačkajo narod s provizijam in se delajo lepe ... njim bi moral omejiti mandate in jih kazenbsko preganjat, to je golazen, tukaj se začne ... ampak folk je itak prebutast

  • Grof 09:06 13.januar 2023.

    Mario Ponikvar, to je manijak v Hotelu Lev, kjer kraljuje kot prtoped, samo sprašujem Loredana kot ortopeda, kajo je mogoče, da orgoped , ta isti Mario obdela na uro, to so moja opažanja pri čakanju na vrsto, 29 pacienton, čakalnica ...prikaži več pa polna ukrajinskih turistov, pred mano in za menoj, lopvščina prve vrste, pa še nosilec te lopovske obrti je sam Ponikvar

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.