Slovenija
157 ogledov

V Domžalah najdražja za 20 milijonov

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • oportunist 16:40 07.avgust 2012.

    Kdo pa pravi, da je lastnik zasluzil to z delom v Sloveniji?Jaz sem v tujini in bom tudi kupil nepremcnino v Sloveniji. Najemnine so ok in cena tudi. Gledat moras kaj bo cez 20 let vnaprej ne trenutno... Zdaj je ...prikaži več eden izmed pravih casov za nakup...

  • dragec 08:57 08.avgust 2012.

    malenkost, kupim, za keš (ali zaprosim NLB za kredit - po telefonu) ha..

  • zic 16:03 07.avgust 2012.

    pri prodaji tako drage domžalske nepremičnine je potrebno izvedet izvor financ tistega, ki je to gradil, ker tak denar je ne mogoče v Sloveniji na pošten način zaslužit,,,pri nas bi morala nujno delovati finančna policija.

  • seenamojca 17:21 07.avgust 2012.

    Hahaha, 20M€ za hišo v Domžalah!Pa primerjajmo to s hišo, ki jo za 20M dobiš v Sydneyu - s pogledom na opero in Harbour Bridge: http://news.domain.com.au/domain/real-estate-news/top-20-sydney-house-sales-20100705-zwhz.html In to je ena najdražjih hiš v Sydneyu, ne v Domžalah... haha...

  • dd1307 18:57 07.avgust 2012.

    To kar je zic predlagal je nesmiselno. Zakaj pa šele ob gradnji ali nakupu par milijonske nepremičnine preverjat izvor denarja? Takrat je prepozno. Treba je pa vedet, da je pri nas kar nekaj takih, ki imajo zaledje že skozi generacije. ...prikaži več Kar so bile v mestih včasih velike kmetije, so danes drage zazidljive parcele. Nekateri so dejansko uspešni podjetniki. Dosti je pa tudi raznih bavčarjev, zidarjev, tovšakinj, pavčkov ki jim seveda nič ni, čeprav so zaslužni za razpad slovenskega gospodarstva, posledično naroda. Potem so še razni narkokarteli, ampak teli itak po tankem ledu hodijo, oziroma imajo (verjetno precej živčno) zlato dobo za določen čas.

  • Izudin 17:10 07.avgust 2012.

    Se strinjam s tabo zic. Ampak bolj kot živeti pa tud ne moreš, ne nazadnje, imamo na koncu vsi enako usodo, zraven neseš samo štiri deske ali pa vazo, v kateri si samo še kupček pepela. Poznam nekaj nenormalno bogatih ...prikaži več ljudi, ki jim je gnila zakonodaja omogočila, da so obogateli, pa niso nič srečnejši, ker imajo miljone na računu, je pa problem za tiste, ki za kruh nimajo in so stranski produkt teh mogotcev.

  • slomusikus 02:23 08.avgust 2012.

    Noja, prekomerno sopirjenje je v slo zelo poznano zato pa smo prisli na nivo grcije;-) pa se slabse bo tako, da bi bilo bolje malo realnosti realizirat. Mislim, kje je tu logika, da so nepremicnine v LJ drazje kot recimo ...prikaži več v München-u? Utopija! Pa lepo se imejte;-)

  • dd 10:17 08.avgust 2012.

    Cene "luksuznih" nepremičnin so zelo napihnjene. Kot se tudi vidi na slikah zgoraj; slaba arhitektura in razporejenost prostorov, sem pa tja nametano nekaj boljših materialov, ki se izgubijo v neokusni umeščenosti, neprimerno pohištvo... Park zgoraj pa sploh ni na nivoju ...prikaži več za nepremičnino za 2m evra. Ni čudno, da ni nobenega kupca.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.