Slovenija
50 ogledov

V dveh dneh zbrali za štiri letala pomoči

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mrki 12:36 27.avgust 2015.

    Ilegalni priseljenci vrgli železno kopje v angleško družinoZa Mariusa Mihaescuja, njegovo ženo Cristino in 4-letno hčerko Saro bi se počitnice lahko končale tragično. Ko so se peljali skozi francoski Calais nazaj v Veliko Britanijo je prek ograje kot kopje ...prikaži več priletela dolga železna palica in se zarila v avtomobil. Napadalci so bili muslimanski ilegalni priseljenci, ki taborijo v Calaisu.http://www.reporter.si/svet/ilegalni-priseljenci-vrgli-%C5%BEelezno-kopje-v-angle%C5%A1ko-dru%C5%BEino/54782

  • modrec 13:38 27.avgust 2015.

    Debilkoti zbirajo za islamske borce. Kaj niso videli kako so odklonili pakete rdečega križa, zato ker je bil gor simbol krščanstva, križ.

  • dragec 12:10 28.avgust 2015.

    Nacionalist, škoda,da ti nisi bil v tistem tovornjaku

  • zdrej 14:07 27.avgust 2015.

    Zato je pa treba narediti tabore, jih popisati in evidentirati. Namreč, ne moremo vedeti, kdo so ti ljudje. Kaj bodo počeli, ko se bodo svododno gibali po njim tujem, krščanskem svetu. Kakšen odnos bodo imeli do gostiteljev. Če bodo zavračali ...prikaži veči in delali sranje, pa se jih takoj odpelje ven iz EU in balkana. To ni enako, kot je bila recimo balkanska kriza, saj je prepad med kulturama večji, in na obeh straneh bo potrebno precej strpnosti. In oni, kot gostje, morajo spoštovati naš red in kulturo. To je prvi pogoj, da lahko ostanejo tukaj! Evidence so pa del naše kulture, torej tisto zavračanje je lahko že sumljivo. Če nima slabih namenov, jih to da jih nekdo evidentira, ne sme bolet.

  • radiokills 15:04 27.avgust 2015.

    Se strinjam, treba jih je evidentirati, jim podeliti začasne dokumente, če so brez njih. AMPAK: Svoj "krščanski svet" si pa porini nekam. Par stoletij nazaj ste, banda nekultivirana uleteli k nam, v poganski svet. S svojo čudno ikonografijo ...prikaži več pribijanja nekega ubogega človeka na križ! Kot živali! Vsi brez dokumentov! Sumljivi.

  • anastasia 13:44 27.avgust 2015.

    To, kar se je zgodilo z nesrečno družino, je res žalostno.... Mislim pa, da ne gre vseh beguncev metati v isti koš. Ti ljudje bežijo pred vojno, lakoto, izkoriščanjem.... - pred stajem, za katerega so odgovorne tudi bogate evropske dežele ...prikaži več in ZDA, ki sodelujejo s takmajšnjimi krvavimi režimi, zato, da lahko privatizirajo in izkoriščajo prioritetni položaj. Saj veste, kaj se je zgodilo npr. v Bangladešu, ko se je zrušila šestnadstropna stavba.... Ve, se, kdo je bil lastnik in prizadeti še vedno niso dobili nobene odškodnine...."Logika metanja v isti koš" je nevarna in povod za nestrpnost vsake vrste. Iz tega bi se lahko kaj naučili že iz nedavne zgodovine........Malo več strpnosti in lep pozdrav vsem!

  • jons 20:45 27.avgust 2015.

    radiokills, če že nimaš rad krščanstva imej rad vsaj zgodovino. Krščanstvo se je namreč na območju današnje Slovenije začelo v 3. stoletju, Slovani pa so se na tem območju pričeli naseljevati v 6. stoletju.Kljub temu, da sem ponosen, da ...prikaži več sem Slovan, je dejstvo, da tudi naši predniki niso prišli nič kaj kultivirano na področje kjer so prej živeli romanizirani staroselci.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.