Slovenija
117 ogledov

V hiši šest ljudi, davek kot za prazno

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 10:23 25.oktober 2013.

    Katerakoli vlada prišla , ne bo umaknila ta zakon , ker so vsi veseli , da jo je ali bo sprejela Bratovškova vlada in se bodo vsi zgovarjali , da niso tega oni sprejeli. Niso blesavi , ker če ga ...prikaži več bi ukinili nobeden od teh mandelcev ne ve od kje drugače vzeti denar za svoje plače. Ni se pa za bati , da bi se državna uprava odrekla 1 ali 2 plačam , niso blesavi . Samo druge tudi z tem zakonom ne bo.Če lahko delavci ostajajo brez polletnih plač , lahko tudi DRŽAVNI USLUŽBENCI ! Slej kot prej jim bodo državljani na demonstracijah to povedali !

  • Žurnalček 10:28 25.oktober 2013.

    Ne samo da je prazna , te hiše tudi ni več. Porušena hiša Vrtnarije ob rondoju z Kranjčevo na Titivi cesti v LJ.

  • Ronald Reagan 09:12 23.oktober 2013.

    morda je kriva tudi Marija Terezija, da ne shajaš s plačo in vse ostale tvoje tegobe in frustracije...si poskusil malo tudi delati

  • Oxxo 10:58 23.oktober 2013.

    Svinjarija Bratuškove & CO hudodelske združbe, ki se zajeda v vse pore družbe in tam kjer lahko (pri prijateljih in stricih) ne zna (beri noče ali ne upa) vzeti - delavcu bi pa rada potegnila še bakrene novčiče iz nogavice!

  • erikkk 11:32 23.oktober 2013.

    men je videt hiša prazna ... kje so zavese .. pa vse zapuščeno okoli hiše ..???jasno zdaj bodo sledili poskusi in razni izgovori v izogib davkom ...

  • majster1 16:39 23.oktober 2013.

    ti verjetno ne živiš Sloveniji, da take klanfaš ali si pa mogoče sin po poklicu ali strankarski aparatčik skrit nekje na varnem in prihajaš domov ob treh popoldneLP

  • Oxxo 18:31 23.oktober 2013.

    erikkk ... bo treba k okulistu, da boš videl vse prebrat!

  • majster1 16:37 23.oktober 2013.

    več delati in to naj bi se po tvoje izrazilo v večji plači, večina zaposlenih v privat sektorju dela 10 ur na dan, plačila nadur ni, boljših služb ni, v službi si toliko časa, da si ne moreš poiskati ...prikaži več še ene, npr. polovične zaposlitve, tako, da ne seri

  • brencl 07:49 23.oktober 2013.

    Tako sodrgo pač žal imamo na oblasti. Kako pa bo v primerih, ko je del stanovanja deklariran kot poslovni prostor?Najpravičneje bi bilo, če bi vsa stanovanja in hiše (tudi nerezidenčne) bila obdavčena po enaki stopnji - in to po ...prikaži več največ do 0,1%, saj bi le tako lahko bila združena bivši zemljiški prispevek in davek. Kajti obstoječ predlog ni pravičen in ne predstavlja ustavno enakost. V tej obliki je navaden rop državljanov.!

  • Ronald Reagan 08:16 23.oktober 2013.

    Slovenci smo ena neverjetna goveda zarukana...Vsi se obremenjujemo zakaj bomo mi plačali toliko, sosed pa samo toliko, drugi sosed pa hvalabogu več kot mi itd...Namesto, da bi vsi enkrat odločno pokazali, da tega davka sploh nočemo in ne dovolimo...

  • mph 08:45 23.oktober 2013.

    Jaz tega davka nočem, ker že tako zdaj ne morem shajat s plačo, se pa bojim, da ni druge. Tvoj firer je tako dodatno ob krizi zdelal Slovenijo, da pač ni drugih rešitev. In ker to svojo podtalno rušilno dejavnost ...prikaži več aktivno opravlja še naprej, toliko bolj. Za ta davek se lahko tako neposredno zahvalimo Majerju. In verjetno bi kaj malega tudi pomagalo, če nas ne bi v času svoje 4-letne tiranije zapufal za dodatnih 20 milijard.

  • Žurnalček 09:08 23.oktober 2013.

    Osnovna mera stanovanjskega prostora za 1 osebo bi morala biti določena z zakonom. Mislim , da je to velikost enosobnega st. ~ 34m2. Od tu dalje se potem dodajajo kvadrati po št, članov v njem živečih . Ves višek pa ...prikaži več obdavčiti ne glede na ali se uporablja ali ne. Davek na luksus , ki bo pokasiral od tistih , ki imajo več . Ker je stanovanje življenska potreba NE MORE BITI obdavčeno , kajti po USTAVI ima človek pravico na bivanje v stanovanju, ne da bi moral komur koli hurcu za to kaj plačevati !! Imate višek st. prostora , imate avte z polmetrskim gumam, imate vikende, jahte in njih obdavčite , ne morete pa obdavčiti JVPM življenja !

  • mirko 11:30 23.oktober 2013.

    Preden mi GURS ne oceni mojo nepremičnino po DEJANSKI TRŽNI VREDNOSTI mi na kraj pameti ne pride, da bi plačal ta davek. Poserjem se jaz na njihovo metodo vrednotenja, ki je daleč od realnosti. Kaj meni pomaga njihova tržna vrednost ...prikaži več iz preteklosti podobnih nepremičnin, če jaz svoje ne morem prodati niti za polovično ceno od ovrednotene. Sicer bo pa prej kot slej ta vlada padla zaradi tega davka in bo prišla druga vlada, ki bo ta davek preprosto umaknila. Nič se sekirat. Nobena juha se ne poje ... Tudi ta se ne bo.

  • Johan Spohan 08:20 23.oktober 2013.

    To je hudodelska združba ne pa oblast!

  • suzana.kos 08:25 23.oktober 2013.

    zarukani so tisti, ki pišejo zanič in neživljenske zakone

  • Ferluci 08:41 23.oktober 2013.

    Bedaki lahko sprejemajo le zakonska skropucala. Drugače ne gre.

  • alfagirl 08:42 23.oktober 2013.

    Vse nepremičnine bi morale biti obdavčene po enaki stopnji. Če ima nekdo v eni nepremičnini svojega otroka,bo moral plačati davek 0,5% kot za nerezidenčno nepremičnino. Zaradi tega davka bodo služili notarji in odvetniki, ker bodo ljudje primorani te nepremičnine prepisati ...prikaži več na otroke. Obdavčitev nerezidenčnih nepremičnin kot je zamišljena, je roparski pohod nesposobne vlade.

  • Ronald Reagan 09:14 23.oktober 2013.

    enkrat moram tudi žurnalčku napisat BRAVO

  • mph 10:21 23.oktober 2013.

    Kot kapitalistični parazit (tvoj nick pove vse) si po mojem ti zadnji, ki ima komu za delit nasvete iz delavnosti. Če pa si tudi ti od konca srednje šole (in enako med njo) delal desetletja med 10 in 16 urami ...prikaži več dnevno po načelu vsako delo je dobro, pa povlečem nazaj.

  • siesta 10:44 23.oktober 2013.

    Nevem kako lahko kdorkoli komu odreja, koliko potrebuje za bivanje? In če že po kateri intelektualni anomaliji to začnemo delati, kdaj bomo potem začeli to uporabljati tudi pri izobraževanju, zdravstrvu, plačah, avtomobilih itd?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.