Slovenija
4917 ogledov

Napadel mamo svojih šestih otrok in jo pustil umirati več ur

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:25 22.februar 2023.

    Pa ni jo pretepal samo mož, tudi sinovi so se fizično izživljali nad mamo. eden od sinov je počel take packarije, da mi je nerodno, da bi o njih pisala po javnih občilih, če do sedaj to ni prišlo v ...prikaži več javnost. In ta fant bo enak ali še večji psiho kot njegov oče. & ljudi ima za vedno uničeno življen je, ker je fotr "streljal" v polno. Ljudem iz socialnega roba bi bilo večkrat potrebno razložiti o pomembnosti kontracepcije.

    • Avatar SS666
      SS666 14:16 22.februar 2023.

      To ni nič.... .Mož(A),žena(B),hčerka(C),pastorka(D),od pastorke vrstnik in bivši mož na papirju(E) in moja malenkost(X)... .A nekega lepega spomladnega poznega popoldneva posili D.E na kamero v dnevni sobi snema in posname situacijo,za kar je "nagrajen". D zaradi težkega dela predčasno rodi ...prikaži več dečka,E,ki je HIV pozitiven pofu*a in poleg sebe okuži najprej B in kasneje še D in še ene Dobermane.X nekaj let kasneje pofu*a D',nevedoč da je D' še lepša dvojčica in v vseh pogledih zdrava dvojčica od D.

    • Avatar SS666
      SS666 14:24 22.februar 2023.

      2015 se nama rodi zdrav deček.C,D in D' je B(mama) od vseh treh,medtem ko je A(oče) samo od C in malega psihopateka,nadlegovalca in zalezovalca(ko pride kdo na obisk sem prisiljen spuščati rolete).... . Skratka na papirju se oba vodita,da je ...prikaži več mama D.... . Živa norišnica,pa še sosedje.D'-ju pa ne vem niti imena, niti kje živi.

    • Avatar SS666
      SS666 14:33 22.februar 2023.

      Aja,še to....,in C in mali psihopatek sta med nogama XY...,če veš kaj hočem povedati.C je še do malo pred 2020 izgledal kot ženska,zdaj je bolj kot moški.DA NE BO KDO MISLIL,DA KOGA ŽALIM.URADNO OBSTAJAJO 3-JE SPOLI IN NE 2.TO JE ...prikaži večE X(MOŠKI), Y(ŽENSKI) IN XY(MOŠKI+ŽENSKI),KAR JE VSE TROJE NORMALNO,EDINO KAR JE XY MALO.

  • alen04 13:24 22.februar 2023.

    Tako golazen, ki se na šibkejše spravlja...je potrebno pretepati vsakič, ko se kosti zacelijo. Toda v tem času moramo biti odprti, enakopravni, sprejemati drugačnost in ostalo sranje....za to pa tovrstni primeri. Zanimivo, da v prejšnji državi tega ni bilo.

    • Svobodnež 14:07 22.februar 2023.

      Alen, brez skrbi, da se je to dogajalo tudi v prejšnji državi, ampak je ostajalo prikrito.

    • mph2 17:06 22.februar 2023.

      Ni bilo prikrito, je kar hitro prišla policija na prijavo preverit. Bolj je problem, če se žrtve na zvedajo ali če se vse ustavi kje drugje kot pri CSD-jih. Niso samo oni problem, si pa skoraj drznem trdit, da zaradi ...prikaži več njih ogromno, poznam dovolj primerov.

  • Avatar R_D
    R_D 15:00 22.februar 2023.

    V peč z njim.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.