Slovenija
4913 ogledov

Napadel mamo svojih šestih otrok in jo pustil umirati več ur

Novice: Oropal bencinski servis in grozil - Policijski trak Saša Despot Fotografija je simbolična.
V sojenju Muhabiju Gashiju, ki ga obtožnica bremeni umora partnerke v občini Sevnica, je bil danes zaslišan izvedenec sodne medicine Gregor Haring, ki je potrdil, da je Gashijeva partnerka umirala več ur ter da je imela številne sveže in stare poškodbe.

Obtožnica Gashiju očita, da je 1. februarja lani pretepel partnerko, s katero sta imela šest otrok. Do nje naj bi bil nasilen že prej, usodnega dne pa naj bi nasilje stopnjeval do te mere, da je zaradi poškodb umrla.

Sodni izvedenec je na današnjem zaslišanju potrdil, da je Gashijeva partnerka umirala več ur potem, ko ji je Gashi prizadejal več poškodbe. Na njenem telesu so našli številne sveže in tudi stare rane, ki naj bi bile posledice udarcev.

47-letni Gashi se je nekaj ur po dejanju sam javil na sevniški policijski postaji, kamor je prišel skupaj z otroki, ki so zdaj v rejništvu.

Med svojim zagovorom novembra lani je sicer zanikal, da bi bil v preteklosti do partnerke nasilen, vsaj ne do mere kot usodnega dne.

Naslednji narok na krškem okrožnem sodišču bo 22. marca, ko bo zaslišana sodna izvedenka medicine oz. psihiatrije Maja Rus Makovec.

Pest KRONIKA Gorenjska Sinova sta bila nasilna Policijske luči Grozljivo Svet Dveletnico do smrti pretepla lastna starša
Komentarjev 8
  • Avatar R_D
    R_D 15:00 22.februar 2023.

    V peč z njim.

  • alen04 13:24 22.februar 2023.

    Tako golazen, ki se na šibkejše spravlja...je potrebno pretepati vsakič, ko se kosti zacelijo. Toda v tem času moramo biti odprti, enakopravni, sprejemati drugačnost in ostalo sranje....za to pa tovrstni primeri. Zanimivo, da v prejšnji državi tega ni bilo.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:25 22.februar 2023.

    Pa ni jo pretepal samo mož, tudi sinovi so se fizično izživljali nad mamo. eden od sinov je počel take packarije, da mi je nerodno, da bi o njih pisala po javnih občilih, če do sedaj to ni prišlo v ...prikaži več javnost. In ta fant bo enak ali še večji psiho kot njegov oče. & ljudi ima za vedno uničeno življen je, ker je fotr "streljal" v polno. Ljudem iz socialnega roba bi bilo večkrat potrebno razložiti o pomembnosti kontracepcije.