Svet
2327 ogledov

Dveletnico do smrti pretepla lastna starša

Policijske luči Profimedia
Oče naj bi že več časa izvajal fizično nasilje nad dve leti staro deklico, medtem ko je mati to le nemo opazovala.

Iz Srbije prihajajo grozljive podrobnosti o smrti dveletnice, policija namreč sumi, da sta ji smrtne poškodbe zadala starša.

Dvoletnica je umrla v bolnišnici v Zaječarju blizu meje z Bolgarijo. Deklica je podlegla poškodbam, ki naj bi ji jih povzročil njen oče, je neuradno poročal Kurir.rs. Neuradne informacije prav tako trdijo, da naj bi v torek teta videla več podplut na deklici, zaradi česar jo je takoj odpeljala k zdravniku.

Starša že aretirana

Srbski policisti so v Zaječarju aretirali 25-letnega moškega zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini s smrtno posledico. Prav tako so odvzeli prostost njegovi 23-letni zunajzakonski partnerici zaradi suma zanemarjanja in zapustitve otroka.

Sodeč po nepotrjenih informacijah naj bi osumljeni deklico tepel in brcal po glavi, mati pa je za nasilje vedela in se ni odzvala. V torek je moški deklico ponovno napadel in ji zadal več udarcev po glavi in telesu ter jo huje poškodoval.

Osumljenima je bilo odrejeno 48-urno pridržanje, kazensko ovadbo pa bodo obravnavali na pristojnem sodišču, poroča Večernji list.

Pest KRONIKA Gorenjska Sinova sta bila nasilna sveča Magazin Zvezdnik žaluje za osmimi družinskimi člani
Komentarjev 1
  • alen04 11:55 22.februar 2023.

    Karma je prasica. Zapornikom razložiti namen nastanitve psihopatov, za ostalo bodo poskrbeli sami.