Svet
3975 ogledov

Petletnica izginila sredi belega dne, našli so jo mrtvo

Umor v Nemčiji Profimedia
Iz Berlina prihajajo grozljive vesti o petletnici, ki je izginila med igro.

V torek zvečer je sprehajalka v nemškem mestnem okraju Berlin-Pankow našla komaj živo petletnico, ki je kasneje v bolnišnici izgubila boj za življenje. Tiskovni predstavnik policije je za WELT dejal, da je možno, da gre za umor. Osumljenca so medtem že prijeli.

Deklica je bila pogrešana že od torka popoldne, našli pa so jo v mestnem parku Pankow, ki je izjemno priljubljen pri družinah.

1/5
Profimedia
Deklica je imela več vbodnih ran. Gasilcem je petletnico uspelo oživeti in odpeljati v bolnišnico, kasneje pa je tam poškodbam podlegla. Zaradi narave ran je policija mnenja, da je šlo za umor.

Umor zagrešil 19-letnik

Po podatkih policije so v bližini kraja zločina prijeli 19-letnega osumljenca. Trenutno še ni jasno, če se je moški predal sam ali pa se je še vedno nahajal v bližini in so ga prijeli v okviru hitre preiskave. Osumljenec naj bi bil nemško-turške narodnosti. Po poročanju časnika Bild, je fant deklico dobro poznal, saj je bil njena varuška.

Tiskovna predstavnica državnega tožilstva je povedala, da je moški v torek popoldne pazil na štiri otroke družine na igrišču v severnem okrožju Pankow. Nato je odšel s petletnico, ki so jo kasneje našli z vbodnimi ranami.

Kot razlog za odhod je navedel, da je deklica morala iti na stranišče. Mimoidoče je prosil, naj medtem popazijo na ostale otroke. Fant se je nato vrnil brez deklice in dejal, da se je izgubila.

Izginila med igro

Petletnica je izginila med igro okoli 15. ure v približno 400 metrov oddaljenem Pauleparku. Policija še vedno preiskuje, če je šlo za pobeg ali ugrabitev.

Po prijavi pogrešane je stekla obsežna akcija, deklico je iskalo skoraj 100 policistov, na delu je bil tudi helikopter.

avto zapeljal v jarek nesreča Slovenija Voznica pristala v reki Prometna nesreča, Kranj Čelno trčenje Slovenija Huda nesreča: Umrl voznik, huje poškodovana sopotnica
Komentarjev 3
  • alen04 11:09 22.februar 2023.

    Herzlizh Angela, hvala za psihopate!!!! Najebali so starši teha dekleta, ki nikoli ne bodo vedeli zakaj je moralo dete v mnogo prerani grobek. Hvala Angela ogabna!!!!

  • aleks1201 10:51 22.februar 2023.

    Multikulti obogatitev kulture in običajev.

  • Kmodri 10:30 22.februar 2023.

    Dosmrtni zapor v psihiatrični bolnišnici na strogo zaprem oddelku za storilca.