Šport
22 ogledov

V NBA ponoreli za Zoranom

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • markus 17:31 11.september 2014.

    Stav pa ne igram. Takole mimogrede. Me ne zanimajo.

  • markus 16:40 10.september 2014.

    Vem, da vaju spodaj resnica boli, vendar kljub temu sta lahko pri tem vljudna in pač povesta in argumentirata vajino mnenje. Moje je tako in se ne bo spremenilo. Čudi me, da Američani glede na to, kakšno premoč imajo v ...prikaži več svetovni košarki, še kupujejo evropske igralce. In ja, Dragiča sta precenjena. Res dobri igralci znajo zadevati tudi, ko jih nasprotnik močno stisne v obrambi. Piece of cake bi rekli Američani. Pa kolega spodaj - Ostri, jaz sem že dolgo samostojen fant. :)

  • radsemastimzmesom 15:13 10.september 2014.

    koga boli k. tvoje mnenje, šteje natančno nula koma josef. če še ne veš, je letos Gogi dobil nagrado MIP, v kategoriji samih vrhunskih američanov. precenjen si ti v svojem mišljenju, da te blago poimenujem.

  • Ostri 15:14 10.september 2014.

    Bom iskren in povsem natančen. Mene bolj čudi kdo je tebi dal povezavo do interneta? Ko se boš pojavil v kakem večjem klubu, v katerem koli športu...in ne velja tvoj navidezni klub, ki obstaja samo v tvoji sobi pri starših, ...prikaži več se pa lahko spet oglasiš.

  • markus 18:36 10.september 2014.

    Ostri, a sem jaz mogoče profesionalni košarkar? Ti mene primerjaš tam s profesionalnimi košarkarji. Važno je, da je posameznik v tem, kar dela, dober. Naši košarkarji pač to niso. Izgubili so za 43 točk!!! Praktično so se osramotili ...prikaži več pred vsemi. Že, da smo nastopili v okrnjeni zasedbi, ampak tisti, ki so tam bili, niso dali vsega od sebe. Predvsem oba Dragiča sta razočarala kakorkoli pogledamo. Tudi tuji mediji tako pišejo. Ja, Dragič za reprezentanco ne dobi milijone, kot za klub in se mu za repko več ne da igrat s polno močjo.

  • radsemastimzmesom 16:21 11.september 2014.

    markus, MIP 2014. Si že slišal kdaj za ta izraz/kratico sploh? Enkrat sem ti že omenil to, pa nisi reagiral... Ne klobasaj, no. Če si spušil na stavah, si si sam kriv. Poznam js take kot si ti --> če ...prikaži več brata Dragič ne bi igrala za reprezentanco, bi bil ravno ti spet prvi, ki bi pljuval po njima, da sta razvajena in bi preklinjal čez njiju. Ma, navaden primitivc si. In če so izgubili za 43 pik, brata dragič nista kriva za vse to. Če si tak strokovnjak, bi lahko opazil, da sta priborila ogromno prostora za met svojim soigralcem, ki pa nažalost nimajo kvalitete, da bi to izkoristili (Zupan, Klobučar, Balažič), prav tako, pa sta bila oba med najboljšimi strelci slovenske ekipe. Še enkrat, pravi primitivc si.

  • Ostri 18:20 10.september 2014.

    Javi se ko boš igral v NBA. Potem bomo lahko resno jemali tvojo iskrenost in natančnost...vprašanje je če sploh zadaneš prosti met. Toliko o natančnosti.

  • markus 14:49 10.september 2014.

    Bom iskren. Oba Dragiča sta precenjena igralca. To moram priznati. Sta najboljša sicer v naši trenutni zasedbi košarkarske reprezentance, vendar še zdaleč ne neka hudo dobra shooterja. Da sem povsem natančen, me sploh čudi, da se kakršen koli ...prikaži več klub iz ZDA zanima za katerega koli evropskega košarkarja, saj mu slednji nikakor niso dorasli. Razlika med ameriško in evropsko košarko je svetlobna leta. Američani pohodijo z njihovo D ekipo najboljšo evropsko reprezentanco kot za šalo.

  • markus 17:30 11.september 2014.

    Primitivec si ti, ker jaz nisem komentiral tvojega komentarja, ampak članek, če še nisi opazil. Kolikor efekta sta naredila oba Dragiča na tem SP, toliko sta tudi škode. Se pravi njun efekt je praktično ničen. A ti veš ...prikaži več sploh, koliko žog pomembnih, ko so je tekma tudi proti Litvi lomila, sta izgubila? Očitno ne. Ne klobasaj neumnosti. Vem, kaj pomeni MIP - most improved player, ampak to je meni bolj tako tako. Za reprezentanco nikoli ne pokažeta tistega, kar bi morala in česa sta sposobna.Jaz navijam za Slovenijo, ne tam za eno NBA ekipo. Saj spremljam NBA, vendar da bi navijal za kako moštvo, to pa ravno ne. Meni je Slovenija domovina in največ, zdaleč največ mi pomeni, če se športniki izkažejo v nacionalnih barvah. Vse ostalo mi ni toliko pomembno. V klubu dejansko delata zase in za svoj mošnjiček.

  • radsemastimzmesom 22:08 11.september 2014.

    "Bom iskren. Oba Dragiča sta precenjena igralca. To moram priznati." - tole si ti napisal, torej si ti, kot laik to ocenil. Kot sem že napisal, tvoje mnenje šteje nula koma josef. Da boš pa razumel, kako stvari v realnosti ...prikaži več zgledajo, ti bom poskusil razložiti po zdravi kmečki logiki:tudi če daš Messija npr. v ekipo NK Ljubljana Bežigrad 2005, ta ekipa nikoli v sanjah ne bo premagala FC Salzburga, kaj šele kakšno boljšo ekipo. Kar pa ne pomeni, da je Messi slab igralec. Da sta zgubila veliko žog? Nekaj sta jih res izgubila ja, vendar to zato, ker sta oba liderja reprezentance in sta morala prevzeti odgovornost, ker je pač drugi niso upali/znali/bili sposobni prevzeti zaradi določenih limitacij. Če bi brata Dragič in D. Lorbek imeli ob sebi vsaj približno enakovredne soigralce, bi bila igra in posledično rezultati BISTVENO boljši. Tukaj ciljam na Vidmarja, Lorbka, upokojenega Bokija, ... A kogar ni, brez njega je potrebno igrati.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.