Jebem_vam mater belim in rdečim. Niste vredni, da vas zemlja pogoltne. Vsi ste eni navadni gnoji, nesposobni živeti v sožitju. Cela Evropa lahko živi brez jebanja v glavo in brskanja po zgodovini, samo pri nas ne. vsi so bili zločinci,… ...prikaži več levi in desni in pika.
Da se takoj zastopmo - Arabci Raus ! Brez debate . Sam tale mining SS-a je totalno sprvržen , pardon SDS-a , pokvarjenost , gniloba in plesen ljudske časti . Tolk zastav sem jaz videl na mitingih Nacional Socalist Partai… ...prikaži večai Deuchland . Revčki na duši in v glavi , vsi do zadnjega na tem mitingu!
saj ravno to je čar demokracije, da vsak lahko govori in pove tudi javno, kar hoče. naša odločitev pa je, ali bom poslušal ali ne...moja moč v odločitvi pa je, da ugasnem radio, tv in odpovem dnevni časopis.
Ni večjega gnoja od tebe, pizun čefurski.
Minuse pa verjetno plenilci talajo!!!
Čas je da zapusti politično sceno,ne bo nobene škode.
Jebem_vam mater belim in rdečim. Niste vredni, da vas zemlja pogoltne. Vsi ste eni navadni gnoji, nesposobni živeti v sožitju. Cela Evropa lahko živi brez jebanja v glavo in brskanja po zgodovini, samo pri nas ne. vsi so bili zločinci,… ...prikaži več levi in desni in pika.
a ti si pa rozast?
puglej, kolko rudećkarjev na shodu...
Res vsi isti? Če policaj ustreli lopova, čeprav bi morda šlo brez streljanja, je enako kriv policaj kot lopov?
Prihajam, pripravi rit
Rudeči niso najavili shor - tele - čakajo, da pleško pride na oblas, takrat seštevaj
kreten janšistični
bravo maresem! Dragec je smrdljivi rudeći kos iztrebka na naših podplatih poštenjakarjev, katerega se je treba znebiti in to čim prej!
Ogromno je plenilcev
Ubogi smetarji. Koliko inkontinenčnih plenic so danes morali pospraviti na klerofašističnem shodu.
Ti si največji balkanski primitivc na teh straneh. Vsak narod ima izrodke - ti si eden izmed njih.
kaj si sploh hotel povedati? da si idijot?
Če nebi bilo Janšeja & Co, bi ti še zdaj oficirji jugo mafije tišali mamo, kapiš.....
Težko se nam zapiše, pa vendar nam vsi Mramorji delajo ravno toliko škode, kot Janša. To so prodane, nemoralne duše.
Lahko je blebetat kar tja v tri dni. Kaj bi ti naredil na njegovem mestu ??
Da se takoj zastopmo - Arabci Raus ! Brez debate . Sam tale mining SS-a je totalno sprvržen , pardon SDS-a , pokvarjenost , gniloba in plesen ljudske časti . Tolk zastav sem jaz videl na mitingih Nacional Socalist Partai… ...prikaži večai Deuchland . Revčki na duši in v glavi , vsi do zadnjega na tem mitingu!
saj ravno to je čar demokracije, da vsak lahko govori in pove tudi javno, kar hoče. naša odločitev pa je, ali bom poslušal ali ne...moja moč v odločitvi pa je, da ugasnem radio, tv in odpovem dnevni časopis.