Slovenija
3886 ogledov

V odstavljanje slovenske direktorice se je vmešala Evropska komisija

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • brencl47 09:35 27.oktober 2018.

    To vmešavanje je pa podobno, kot pri Jazbecu. Naredimo že takemu vmešavanju odločno zavrnitev ali pa smo resnično zgolj vazali!

  • tomaz 10:23 27.oktober 2018.

    Testne frekvence so samo izgovor za druge interese nekoga, ki mu je direktorica trn v peti. Testne frekvence dobi vsak, ki jo potrebuje za neko časovno omejeno testiranje in sploh ni problem, tudi sam sem jo nekoč dobil za nek ...prikaži večil za nek projekt. Interes Akosa je, da ima o tem evidenco, ker je splošno znano, da je še več tistih, ki za testno frekvenco sploh ne zaprosijo in teste opravljajo na črno. Problem je v tem, da je AKOs regulator na področju medijev in to je edini vzrok.

  • matermila 08:02 27.oktober 2018.

    utemeljeni razlogi (če to zahteva sam, če ne izpolnjuje več pogojev za imenovanje, če trajno izgubi delovno zmožnost za opravljanje dela na mestu direktorja in če poziv za razrešitev da Računsko sodišče)...... Pogrešam utemeljeni razlog:nesposobnost in protizakonito delovanje.

    • tomaz 10:32 27.oktober 2018.

      matermila...problem je v tem, da nekateri v Akosu ne morejo več početi tistega, kar so počeli pred prihodom direktorice. Testne frekvence so le orodje za pregon, vzrok in interesi nekaterih, so pa predvsem drugi.

  • res.no 10:21 27.oktober 2018.

    naj gre ta E. komisija nekam... tam kjer bi se morali oglasiti in od hrvaške zahtevati spoštovanje arbitraže, so tiho in celo podpirajo njeno nespoštovanje prava... nam pa tukaj se.jejo za vsako malenkost in se vmešavajo. imam izkušnje z Akosom ...prikaži večsom -in so še kako koruptivni tudi znotraj države. Njihovi zaposleni prav nič ne delujejo neodvisno v skladu neodvisnega nadzornega organa, ampak so zlizani z nekaterimi operaterji. Vsaj dotična, ki je meni plozala neresnice. Toliko.

  • ode 08:04 27.oktober 2018.

    Težko je odsraniti klopa, ki se je že globoko zaril v kožo. Rilček ima zobe obrnjene nazaj, zato predčano vračanje ni predvideno in tudi ni mogoče po naravni poti - dokler se ne nažre do sitega.

  • res.no 10:29 27.oktober 2018.

    naj bo srečna direktorica, da kljub ravnanju, ki ga je naredila, se vedno bo imela službo tam... kar je za moje pojme groza in bi moralo biti nedopustno. se strinjam, da jo odstavijo takoj. Bravo svetu Akosa!

    • mph 12:23 27.oktober 2018.

      Ni pa te nič groza raznih svetov, kjer so službe prav tako skoraj permanentne, če pa že komu dokažejo nesposobnost, pa hitro pride v drug svet še bolje plačan?

    • res.no 13:38 27.oktober 2018.

      kaj lapaš - ženska je evidentno koriuptivno ravnala vsaj glede poročanja in ugotovitev novinarjev... in ti zdaj bi jo pustil tam za direktorico? Še več, če pa že mora iti, pa vsekakor za nagrado koruptivnega ravnanja ji vseeno pripada služba... ...prikaži več. a ko neka čistilka naredi nekaj narobe,takoj odleti, brez kakšne varnostne zagotovitve,da bo vseeno še imela službo na kakšnem drugem mestu. Ti pri koritu pa lahko počno karkoli in še vedno imajo šihte. Gnila država.

    • mph 15:04 27.oktober 2018.

      Kar sem razumel iz komentarjev in drugod je bilo ravno obratno.

  • pika43 15:39 27.oktober 2018.

    res.no imam enake izkusnje z akos kot ti.lapanje, farbanje, sploh s strani imenovane. zgodbice zna plest kot pravljicar.in magistrica uprave?!akos nasploh pa nima crke n od neodvisnosti.naj dajo strokovnjaka za direktorja in neclana stranke.si upajo?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.