Slovenija
738 ogledov

"V politiki isti obrazi. In vsi se mi zdijo podkupljivi"

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • suzana.kos 11:31 20.november 2011.

    kaj bluziš Furry, ker folk se pa res na politiko spozna... sami strokovnjaki! ...in kako misliš, da raja vidi politiko? zelo drugače kot tole dekle?

  • rogg 11:29 21.november 2011.

    A desnica nam bo pa dala? Kaj nam bo dala? Bedaki. Levica in Desnica gledajo samo na svoje preživetje. Nekaj vmes se pa ne prime. Ni nam pomoči.

  • rogg 14:00 19.november 2011.

    Res je. Desnica je pohlepna na zelo podel in hinavski način, ki se razvija že stoletja.

  • Bizgec 14:44 19.november 2011.

    Idealka za Slovenijo - 80+ procentna udelezba, pa da nobena od strank ne dobi dovolj velikega procenta glasov, da bi prisla v parlament.

  • mirko 16:54 19.november 2011.

    Recept za uspeh slovenije je zelo preprost. Dobro preberi kaj bom sedaj napisal, kajti napisal bom samo enkrat.Ko se bodo volitve končale, bi se moralo pravilo kdor dobi največji procent glasov ima največ poslancev in izbira mandatarja, obrnit ...prikaži več na glavo. Torej bi bili zadnji prvi in prvi zadnji.Država bi zacvetela.

  • širhakl 12:06 19.november 2011.

    "V politiki isti obrazi. In vsi se mi zdijo podkupljivi"PODPIŠEM,BEDRANA. 1000% RESNICA.

  • albert 13:36 19.november 2011.

    Tudi jaz se popolnoma strinjam. Dokler se pri ljudeh ne bo spremenila miselnost in ovčji spomin nam bodo žal vladali kaplarji, kralji zemljišč ali lakotniki po državnem denarju. Večina novih ali mladih strank sploh ne spremlja pa imaju solidne programe. ...prikaži več Torej večki lopov si več možnosti imaš za glavnega oskrbnika štale!

  • tooomy 13:50 19.november 2011.

    Preprosto, po domače in vsem razumljivo je dekle povedala resnico. Hvala ji.

  • zic 13:54 19.november 2011.

    pač deklica nima ateja, ki bi ji dal za urejanje vrta 129.000 eurov in tako večina živi v naši ljubi domovinici...mi bi pa kr jankoviča volili, da si bo polnil žepe iz nas pa se delal norca??? seveda bi tip ...prikaži več rad pobegnil iz občine, kjer je nasral kup pufov in po njegovem naj jih drugi rešujejo...kar lepo naj ostane na občini in kar je zapufov naj pa še poplača...bebci na pol čefirski ga bodo pa volili, ker mislijo kako bo boljše...mogoče le zanj, da bo svojo elekto poplačal...dejte bit mal manj naivni!?

  • zic 13:55 19.november 2011.

    na žalost narobne vrednote prednačijo in bomo res sami sebe zafural!

  • Alpin 14:20 19.november 2011.

    "O odhodu v tujino pa ne razmišljam, ker se mi zdi tukaj lepo živeti. Počutim se varno,” pravi Bedrana Ahmić. Kako sem se nasmelejl ob tej izjavi.. sploh prvi trditvi. Volila bo pa vsekakor levico.. A dej no, kako pa to?

  • Skalnjak 15:22 19.november 2011.

    Si proti desnici in boš volila levico. A si ti z Marsa padla, da ne veš koliko je bila v Sloveniji na oblasti desnica in koliko levica. In zdi se ti najboljša SD. A, si slepa, da ne vidiš, kje smo pristali z SD.

  • furry 16:05 19.november 2011.

    Preprosto povedano punca nima pojma o politiki in je kot kaže sploh ne spremlja, ker v nasprotnem primeru bi vedela da je pohlep na levici in ne na desnici. Zato je glede tega škoda izgubljati besede. Kot kaže kriza še ...prikaži več ni dovolj huda ker ljudje še niso spregledali da jim levica greni življenje. Kot kaže bo moralo priti še do hujšega. levica nas je pripeljala v razmere v katerih smo. Problem je v tem da so ljudje premalo izobraženi ter v tem da jih politika ne zanima pa vseeno volijo, ne da bi res poznali programe strank ali pa njihove preteklosti.. Dokler bo na volitvah lahko zmagal nekdo, ki je samo lep ali pa se lepo smeji, do takrat v tej državi ne bo nič od dobrega življenja, oziroma bo še slabše...

  • krtmen1 16:39 19.november 2011.

    O uboga preproščina. Kar voli levico, želim ti, da tvoja poštena levica zmaga in da uniči še to, kar niso uspeli dosedaj in da ostaneš brez službe skupaj s svojo družino in se odseliš domov, saj iz Slovenije očitno nisi.

  • Bedrana Ahmić 18:48 20.november 2011.

    Ne rabiš bit nacionalistično razpoložen. ... Rojena sem v Kopru, ne glede na mojo vero, je " Slovenija " moj dom. Jaz sem povedala svoje mnenje, skritiziraš lahko moj članek, žalit pa ti res ni treba.

  • Bedrana Ahmić 18:52 20.november 2011.

    S tem sem hotela povedati da nimamo nobenih naravnih katastrof, ubijalcev, posiljevalcev, norcev, itd. So, sam jih je malo, če spremljaš medije in kaj se po svetu dogaja, je tukaj zares lepo in varno ! Se ne strinjaš?Lp

  • JohnSmith30699 22:57 20.november 2011.

    levica?!?! HalooO! Sicer pa čefurji kar volte tega paglavca! To je problem v sloveniji da je te juznjaske ........ne bom dokončal!

  • McClain 14:33 19.november 2011.

    Ce sami med sabo ne nejdemo nekih pametnih predstavnikov, sno se najbolj blesavi sami. Imamo moc, sicer vsak samo po en glas, ampak imamo ga. Ce bi uporabili pamet in znali poizkati najboljse ljudi, bi bilo vse o.k. Zatorej, vsaj ...prikaži večaj najbolj pokverjenih ne volimo, ce ze najboljsih nimamo na voljo. Mene je Jankovic ze preprical da je dober niti ne trgovec, bolj mesetar bi rekel. Jaz tebi to, ti meni to, to kupim od tebe, toliko mi daj provizije. Tu je sigurno najboljsi, vsak dan nova novicka s podrocja njegovih vrednot. To zagotovo ne bom volil.

  • Franc Bukovec 17:37 19.november 2011.

    Glej, Janševec. Da ste sovražno nastrojeni proti vsem, kar ni "vaše" je jasno. Vendar pusti na miru človeka, da razmišlja po svoje. Gospodični je vrednota poštenost in pri Janševih doma tega ni, zato v povezavi s poštenostjo tudi omenja levico. ...prikaži več Verjetno misli tu na SD. Odločila se je za poštenost in ne za šverc orožja , na primer. In menim, da se je odločila pravilno. Tudi jaz imam raje Pahorja, ki je pošten človek (pustimo da včasih malce naiven) kot pa prekupčevalce orožja.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.