Žalostno, da jim ljudje zaupamo svoj glas, zatem pa jebemo in smo prestrašeni vedno bolj in bolj. Če bi imel jajca bi imeli ponovno učinkoviti nadzor meje, mrtva straža se je imenoval. Kdor pa južnjakim verjame je še večji bebec kakor ptič.
Tudi tebe Tima žulu resnica. Ker ne znaš drugače, izobražen si itak v minus, pričneš z žaljenje , poniževanji...navedel sem jasne argumente, nobene laži in seveda to te žuli. Južni so že neštetokrat dokazali, da kažejo in vsak, ki jim… ...prikaži več verjame je milo rečeno naiven. Številke Toma, tem je za verjeti.
Toma, tudi tvoji starši so padli na čelu črti. Žalostno je, ko otrok ne spozna v kakšni vzgoji so ga vzgajali in ne odpravi tega, temveč kakor bebec rine po enaki poti in to genetiko širi dalje. Zato si pa… ...prikaži veča tam kjer si, saj je obzorje kratko.
Neverjetno, levaki še vedno plešejo.
Zelo verjetno je, da ste vi svoje že odplesali.. https://twitter.com/no.../status/1696242650007908764.
Fuj, kaj tako smrdi? Aha, ender odpira posperman kljun.
Brez skrbi. Kmalu pridejo po tvojo bajto
Žalostno, da jim ljudje zaupamo svoj glas, zatem pa jebemo in smo prestrašeni vedno bolj in bolj. Če bi imel jajca bi imeli ponovno učinkoviti nadzor meje, mrtva straža se je imenoval. Kdor pa južnjakim verjame je še večji bebec kakor ptič.
Jebi ga, si tipični Slovencel, 11x bolj neumen kot osel, ki gre samo 1x na led!
Tudi tebe Tima žulu resnica. Ker ne znaš drugače, izobražen si itak v minus, pričneš z žaljenje , poniževanji...navedel sem jasne argumente, nobene laži in seveda to te žuli. Južni so že neštetokrat dokazali, da kažejo in vsak, ki jim… ...prikaži več verjame je milo rečeno naiven. Številke Toma, tem je za verjeti.
Toma, tudi tvoji starši so padli na čelu črti. Žalostno je, ko otrok ne spozna v kakšni vzgoji so ga vzgajali in ne odpravi tega, temveč kakor bebec rine po enaki poti in to genetiko širi dalje. Zato si pa… ...prikaži veča tam kjer si, saj je obzorje kratko.
Seveda so padli saj je, moj dedek padel v partizanih!
Baje, jih ima Šetinčeva ene 16 kom. da za kos kruha garajo na njenem premoženju, a sem prav slišal, ….
Pojdi ji na pomoč. Boš polisendvič jedel na svobodi.
Sem prepričan, da je v teh vaseh precej bedakov, ki radi svobodno plešejo, pa se jim je to sedaj maščevalo!
Ti revež nimaš kje plesat pa se raje oglašaš..https://twitter.com/no.../status/1696242650007908764.
Ender link ne dela..
Hvala za opozorilo ! Izgleda pa tako 🖕 v polnem sijaju on namenu..
E3, kaj se še nisi šel zdravit? LJ Polje te čaka!